Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hello! Avem balansoarul SOUNDZ si durerile au incetat de cand sta in el

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

woooow ce bine.
yeeeey kiss
pooozeee

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

andule vin si pozele , dar azi nu

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

fetelor!

Aida
Poze cu noi

si tie
si mai ales

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

no despre asta-i vorba banatzanco!!!

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

sa nu te indoiesti niciodata de asta VIP-ule

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Mama ce carnat am facut,stiu ca nu-ti place dar hai ca acu vin Sarbatorile,urmeaza taiatul porcilor,facutul caltabosilor,carnatilor,jumerelor,toba, sangerete,etc,hai ca this time merge .
No misiune indeplinita,mama mi-a spus ca s-a intalnit deja cu trupa vesela si saritoare la ajutor and love all.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Caut retete de turta dulce ,am gasit vreti si voi www.culinar.ro/retete_culinare/gateste/3/140/6933/dulciuri//turta-dulce" target="_blank">turta dulce foarte simpla fac zilele astea.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

am sosit inghetata la picioare...dar ma dezghetz...

luv iu pe toate...cu lamaie sau fara, pentru ce ati facut azi,

pentru mobilizare, pentru donatii, pentru promptitudine, la fel ca-ntotdeauna, cu spirit de echipa,
atunci-cand/acolo-unde e nevoie...

Impreuna Timisoara , particica asta de suflete minunate, te iubesc!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Hello! Avem balansoarul SOUNDZ si durerile au incetat de cand sta in el

Aida
Poze cu noi

Inca o veste buna pe ziua de azi...yesss

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bey, pe mine una m-ati lasat no comment...

pentru mobilizare, pentru suflet, pentru daruire si pentru tot va iubesc mah, na ca am zis-o multumesc tare mult ca ati raspuns prezent la solicitarea noastra in ciuda problemelor pe care stiu ca le are fiecare sunteti extraordinare

Ajutoarele lui Mos Craciuns-au adunat gramada pe 'frontul de vest' sa aduca putin soare in ochii unor copii frumosi astfel:

1.mira 10 Euro
2.claudia 50 lei
3.geta 100 lei
4.lore 30 lei
5.aida 100 lei
6.doris 30 lei 7.deya 100 lei 8.ela 50 lei 9.ana si irina (prietena anei)
10.anda 100 lei 11.Mariaa 100 lei
12.Gabi 50 lei
13.Misha71 100 lei
14.Mmmaria - in cont - ii ridica deianira
15.Pisicuta - in cont - ii ridica deianira
16.deianira - 20 lei

total stransi pana la ora asta 870lei

mai avem ajutoare pe drum de la alexa, mihi, ioana(prietena Mariei),marami

edit:

Multumiri speciale celor din alte orase care au decis sa sprijine campania din Timisoara
Celor ce doresc sa ni se alature, pentru ca inca mai primesc mesaje pe PM, am sa afisez aici numarul de cont in LEI unde se mai pot depune maine si joi banii:

RO03BRDE360SV43329583600 BRD TIMISOARA, beneficiar KOVACS OANA

sa aveti sarbatori fericite

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

bravos doamnelor. jos palaria.

am lamai, cineva vrea o limonada?
hai ma ca glumeam.

claudelu? tu vrei sa ma bagi in boala cu insiruirea aia de bucate? ma duc si io sa minc ceva ca m-a palit brusc.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput