Puiuti de randunici 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! N-am reusit sa citesc din urma, ca ati ciripit o groaza! Am venit si eu cu o poza cu papusica mea. http://good-times.webshots.com/photo/2860414470068390867RWmBXy Are in brate cadoul de la mos Nicolae. Unul din ele, ca a primit si jucarii de la bunici.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mama, Ioana, ce cretulin scump ai tu acolo Si ce ai slabit tu!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Olga, ce zile! Cu mare temperatura ai avut de luptat…pentru 1 dintisor! Sper sa fi trecut ce-a fost mai greu.
Iar de povestile de la urgenta…brrrrrr
De interviu…il iau maine de la serviciu si putem face transferul pe mess.

Mimo, da’ smechera mama, turta aia dulce e pentru tine? Ce carlionti are baiatu!
M-o terminat jocul ala cu bile de la Mosu’. Vreau si eu, foarte bun pentru varsta asta! (Nu a mea, a puilor!). Si ce motorizare!
Mai, si pe cand sa strig dupa o poza cu tine…dau de una strecurata acolo, rasucita. Sunteti tare faini!
Si ce vise ai!!! Tara aia se numeste Utopia.

Si ce m-am distrat de dialogul ala “orb” despre IOR cu Clau, c-ati scris aproape in acelasi timp. Si ce bine se cunoasc randunicile intre ele! Deja anticipati opiniile.
Clau, esti o scumpa, descrierile tale imi coloreaza spiritul de sarbatori, cu miros de vin fiert, gust de turta dulce, foc ce palpaie in semineu, colinde linistite, casa-n sarbatoare, veselie in casa…
Despre dinti acelasi lucru se spune si pe aici, ca sunt in avantaj daca ies mai tarziu. Nu stiu sa fi verificat cineva…asta sa nu speriu mamicile de pui cu dinti precoci.

Simo, e mortal Sam, un dulce nevoie mare, are un zambet…mai-mai! Si am vazut dintisori de smecheras! Si cate basti are! Mai, da’ il iubeste camera, si el pe ea…bine ca e reciproc! Hai ca-ti pregatesc o basca-n poza…dedicatie pentru voi.
sa treaca problemutele!
Si nu stiu daca de al meu Luca vorbeai, ca da’ asa-mi pare si mie…

Naty
, cum e dulceata … adica Iulia?

Nicol…mi-ati facut o pofta! Ce savureaza ea carnita!

Ioana, ce bluzita dragalasa, s-o purtati cu sanatate! Dar de obrajori am vazut! Si ce carlionti! Si acum are telefon sa-i poata suna pe bunicii cei darnici!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, Clau Eu cred ca din autoconservare prefer sa ma concentrez pe ce e frumos, sa si ignor mizeria. Insa partea care nu imi convine la strategia asta ( pe care nu am abordat-o voluntar ) este ca devin toleranta , tind sa uit uratul, nici macar verbal sa nu il mai condamn, neaducandu-mi aminte de el...se intelege ceva din ce zic ? Ori daca stiu cum e ASA NU si il propovaduiesc, oi schimba si eu acel 0,000000000...1% din lumea asta Oricum, povestea lui Clau a fost din basme, mi-a ramas in sufletel

Simo Mie mi-a placut Sam cu sepcutza ( prefera metrosexualii decat tzaranii ) Un dulce!!!

Naty, si eu astept rezultatele la pishu, pana atunci ma bucur de lipsa febrei Da, cica kk e cu atat mai periculos la varsta la care incep sa stea in fund, ca se turteste si intra pe colocolo Suprapus si cu pishu....

Send si revin!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

bubu, ce tare ai slabit! mult mai repede ca mine. eu am vreo 8/9 in aproape 2 luni asta e, trebuie sa ma multumesc si cu ritmul asta ca numa' pe asta-l am

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lamuriti-ma si pe mine, mimo a pove din parcul Titanii, iar clau din IOR?... si eu as prefera sa fiu ZEN ca si Clau, pana la urma am nevoie de ceva quality time cu iub si de o hlizeala cu randunimea la un vin fiert! asa ca eu tot vin, daca nu azi, maine, sau cand o fi vreme buna si randunici care au chef de o barfa!
e atat de haios sam cu bascaliile lui!!!
apropo de bebei si igiena, v-am mai zis ca eu il spal dupa fiecare caca, daca nu chiar si pipi, cu apa calduta si atat, si ca am acelasi pachet de servetele din septembrie??!...mi se pare cel mai corect, plus ca am observat ca asa i s-a pastrat buca fiiiinaaa si moluuuutaaaa, fara iritatii, cum mai facea cand foloseam mai mult servetelele!
am vazut si artista cea mare a Nicolei
bubu bravo, fata, tot inainte, pardon, inapoi cu kilele!
tare mi-a placut de Mosu Niky de la mimo prezentare frumoasa, copii incantati, masinuta dementiala,turta dulce!
clau noaptea mea a fost urata!..mai exact spre dimineata, de la 4,30 a incewput o mare frichineala si nu a vrut decat tzitzi!cum il puneam in pat, incepea sa urle..numai in brate si mufat ptr mine a fost ingrozitor, la un moment dat am inceput sa plang, am cedat, pe bune...adormea lemn, si cand il puneam in pat, in 2 minute era drepti plangand am facut asta de vreo 5 ori pana la ora 6,30..sa nu crezi ca era mai bine daca il tineam cu mine in pat, nuuu...tot mufat vroia, numai ca eu nu mai puteam sa stau pe-o parte, jur ca ma doare fiecare oscior, am muschii plini de noduri cat sunt de incordata..si cand simteam ca nu mai pot si era adormit, atunci il puneam la el..pana la urma a adormit spre ora 7 pana la 8,30..la tine e mai bine, asa-i?
l-am vazut si pe David cu Ioana, ce cret este!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

a iesiiiiiit soaaareeeleeeeeeeeeee
HAIDETI IN IOR DUPA MASA, TOATA LUMEA!!!

Mergi la inceput

luny, greu program! parca ai 2 de mufa acasa. unul de zi (hlizit) si unul de noapte (marait). da-mi place ca incerci sa te relaxezi, sper sa va iasa intalneala

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mi-ar fi placut sa venim si noi in parc dar inca ma tem, plus ca e greu cu branulica la picior, tot ma tem sa nu se agate si sa-si sparga vena pretioasa...Altminteri fata e bine si, cel mai important, mananca bine, inclusiv lapte, lucru pe care nu credeam sa ajung sa-l mai spun vreodata.
Bestial Davidelul scump, Ioana!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty voi absentati motivat, e mult mai importanta sanatatea Iuliei, iar intalniri, or sa tot fie!!

Mergi la inceput