Puiuti de randunici 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Clau, Naty cu cat mai tarziu, cu atat mai bine. Mie dr mea gine mi-a zis ca la fetita ei i-au iesit primii dinti la un an si trei luni, era tare ingrijorata, da totul a fost ok, restul au iesit unu dupa altul.
Acuma ploua si la noi, e tare urat afara..deseara am fi vrut sa mergem in oras sa vedem orasul luminat, da cu vremea asta...

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Naty, nici noi n-avem dinti...o fi rau?

POZE

Nu, Clau, cica vor avea dinti f buni. asa mi-au zis si mama, care a fost stomatolog, si o alta stomatoloaga si pediatra de la Medlife-cu cat ies mai tarziu cu atat vor si cadea mai tarziu si dintii definitivi vor fi mai buni . Si mie mi-au iesit dintii tarziu (iar masele de minte n-am nici azi, baba cum sunt) si slava Domnului, probleme mari cu dintii n-am avut niciodata, am cateva plombe de peste 10 ani, o singura masea mi s-a cam distrus dupa sarcina si i-am pus coroana. Asa ca o fi adevarat

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Naty,Clop,o fi???asa imi vine acum in minte

cred ca da...Oricum, e bestial fi-tu cu asta in cap!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Barosanul cu clop nici nu zici ca-i mananca sufletul lui Symo cu febrele alea ...n-are nicio treaba, e o zgatie

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, nuuuu, cum sa ma supar! Mai ales pe tine, nici gand, mie-mi place mult de tine, sa sti! E vorba de psihic, cum am zis, eu probabil pot sa fac abstractie de aglomeratie daca ma simt bine si fericita alaturi de familia mea. Poate ca eu traiesc intr-o lume a mea, cine stie? Dar in ochii mei e frumos cand ma plimb acolo cu familia mea!

Naty, ce bine, m-am linistit cu dintisorii! Ma gandeam sa nu se intareasca prea mult gingia si sa iasa foarte greu...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Maia, imi pare rau ca si voi va treziti noaptea...

Gudinde, multumesc pt. urari! Tu esti mai bine? Mai ai bandaje/vanatai?

Nico, sa va aduca Mos Craciun aspiratorul dorit!

Stela, bravo Teutei pt. greutatea si lungimea atinse! La mai mare ! La fel si Diana de Kitzy!

Wow, Nicol, super tare vedeta ta!! Aplauzeee! S-a uitat si Vlad la filmulet si ma intreaba:
-Mami, e baiat sau fetita?
-E o fetita, mami, nu vezi ca are fustita?
-Pai are vocea ca a mea…
-Da , asa au toti copiii vocea

Ce scumpica era si Antonia cum dansa si ea! Iar cu friptura e haioasa rau de tot!
Vlad nu e in stare sa cante asa

Vlad m-a zapacit cu masina de spalat, i-am zis ca ieri a fost sarbatoare si azi e duminica si nu se spala …dar el spala intr-una, m-a zapacit cu storsul si cu sunetul ala de masina de spalat

Olgutza, imi pare rau ca ati ajuns la spital…bine ca nu are altceva si e de la dintzisori…mama, n-am mai auzit asta cu batul de urechi…doamne fereste! Si eu am betisoare cu opritor pt. urechi, dar le folosesc f.f. rar pt. ca mereu sterg cu prosopelul.

Mimo, ce poveste…cred ca asa a fost, mie nu-mi place sa merg in harmalaie din asta…si asa cum zici tu, Clau savureaza din plin fericirea alaturi de familia ei !
Da ma, acum am citit, Clau a fost devreme acolo

L-am vazut sip e Barosanel razacios cu clop!

Naty, Clau, multumesc!

Mimo, f. frumos a venit Mosu’ si la voi! Cum a muscat Vladutu din mandarina- ha, ha! Mmm, am vazut si turta dulceee!

Ma duc sa-i pun legumele la fiert pt. piureut si sa-mi fac si eu pestic la cuptor

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,Clau si Simo-Mimo si Oana- de la Barosanel

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Neata la randunele!
Si la noi vreme ploioasa
Imi place cum povestiti mimo si clau
Bubu- super silueta...vreau si eu sa slabesc..cum ai facut?Siii vreau si eu sa dorm muuulllt...cam multe vreau asa-i?
mimonix- multumim mult!mai avem 2 tezeMantamia ce otomobil avem si ce caciulita!Teo e super cretulina.Mi-ar fi placut si mie sa am asa bucleFrumosi copii!
kitzy- super dintisorul!E intocmai ca un ghiocel acum!
olgutza- multa sanatate sa va faceti bine si inca nu mi-am revenit de la povestirea ta!
nicoleta- aspirator nou si bun ma intereseaza si pe mine.cum aflu si eu detalii?Bravo luiStefi patinatorul!
Nicol conte- dulce foc vedeta in devenire si Antonia papa buuunnnn!Nu mai mergeti la zapada?Pacat daca aveati oportunitatea asta...Ce as mai pleca de acasa...Anul trecut era o zapada pe vremea asta...

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mi-am dat seama ca eu nu o vazusem pe Alexia,si m-am uitat la montaj:ce dulcica e,si ce frumos canta!si Antonia cu fripturica in mana,se ia de mana cu Surubelu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dragelor, noi plecam la masa, ne auzim mai pe seara, va pup si o zi minunata.
Nici eu nu am vazut-o pe Antonia de Nicol, ma intorc acum in urma sa vizionez...

pa, pa.

POZE

Mergi la inceput