Puiuti de randunici 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo27 spune:
Noi suntem bine!am avut o noapte mai linistita,cu febra mai mica-37 cu 7 ,dar a transpirat iar ingrozitor
!habar nu am de la ce ca nu era cald in camera!
La Brasov e soare si e o zi absolut superba de plimbari..nasol ca suntem cu febra
!
Tuchi,ce comic e Surubelu cu copanu de pui..delicios
Luny,nu cred ca mai am cuvinte pt Mufarin
,m-a dat gata![]()
si Luca,are asa niste trasaturi finute
,de zici ca e fetita
!si mi-a placut mult sa-i vad masina de spalat a lui Vlad
si ce telefon a primit Stef-
pt mers singurel!
Olga
,prin cate ai trecut si tu!pupici si sanatate SofieiZoze,astept poze![]()
Kitzy,bine ai venit in club
!
Barosanelu smecheras
!
poze de ieri![]()
edit:sa-mi spuneti daca arata a copil bolnav![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
'Neata!

Iete de ce dansez eu dis de dimineata:
1. copilul a fost exemplar, nici macar nu s-a miscat azi-noapte, a dormit de la 10 la 7 jumate
O fi fost de la bibele cu cereale??!!?? acum face nani iar.
2. dupa doua saptamani de regim/dieta uatever, am -5kg, colacelul si burtica sunt reduse la JUMATE, se vede! cureaua de la blugi am mai strans-o cu o gaura
Si candtarul arata in continuare in jos, azi aveam 64,9 kg 
3. gatul meu e spre bine, dupa 3 doze de antibiotic. Mai doare dar vizibil mai bine 
Fug sa citesc ce-ati scris sa fac si eu o scrisorica

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
natynic spune:
Buna dimineata!
Olgutz,
printesa Sophie! Hmm...doar dinti cu 39,6? Lasa-ma sa vad rezultatul analizei de pipi si apoi cred. Oricum, sanatate multa voua, dragelor!
Tuchi, ce naiba mai, mie chiar nu mi se pare ca trebuie cineva sa te educe ca sa-ti dea prin minte sa nu umbli cu bete la pasa unei fetite atat de mici!
E o chestie de bun simt, nu stiu, mie asa mi se pare...Cat despre igiena la pasa, mie acum in urma infectiei asteia mi-au zis ca, atunci cand face kk, in nici un caz nu ajung doar servetelele umede, trebuie clatita abundent cu apa; daca nu pot sa o spal singura la chiuveta (si, de cand a crescut, e cam greu ce-i drept) musai vas cu apa calduta si stearsa bine cu vata, din fata in spate.
Iar la urechi si eu folosesc doar betisoarele cu opritori dar nu prea des; ca si mine, Iulia e mare producatoare de ceara si stiu pe propria piele ca, cu cat insisti mai "adanc" sa o scoti, cu atat se produce mai "in draci"
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
mosu' Nicolae
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Olgutz, ce-ati tras-o si voi cu Sophie! Cred ca te-ai speriat rau, mama lor de dinti! Si mie mi-e groza de momentele cand or sa apara si la ea niste dintosi!!!
Cum mai cu bete la pasa??????Doamne fereste! Saraca fetita!
Mimo
, trebuia sa va duceti mai devreme mai. Noi am fost mereu la 3-4 pana la 5-6 si n-am intalnit deloc ce-ai povestit tu pe acolo...Chiar era ok, dar nu mai pove eu nimic ca probabil induc lumea in eroare...
NAty, ce mai face Iulia, cum se simte?
POZE
natynic spune:
Bravo:
-Bubu pentru somnicul bun al puiului si pentru kg in minus
-Simo pentru Sam mai bine si pentru...mamaaa, ce lapsus am...am uitat cum ii zice la coiful ala meseriash din Oash
-Kitzy pentru dintele Dianei. Cred ca noi fi ultimele cu dintii; inca nici o miscare
Clau, oricum o fi in IOR, dupa ceea ce povestesti pentru voi e minunat, asa incat nu conteaza cum pare altora; si oricum, cu nucile coapte si cu vinul, ma indoiesc ca Mimo va veni cu vreo poveste negativa...![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Clau,mie imi place mult cum povestesti

Simo-Mimo,a fost darnic Mosu
!ce bucata a rupt Vladut cu dintii
!si Sam azi la fel a "muscat"dintr-o mandarina si m-am chinuit sa ii scot bucatica din gura,ca molfaia cu drag la ea!
si ce domnisorica carliontata ai
!
Naty
,Clop,o fi???asa imi vine acum in minte![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Bubu, bravo, bravo, bravo pentru toate cele 3 puncte...E super, tineti-o tot asa...
Simo, ce Barosanel superb ai acolo!

E frumos foc!

eu falcutele lui!
POZE
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Mimo POZE |
Nu Clau
, am zis , nu vreau sa te superi....intotdeauna lucrurile sunt ASA CUM LE VEZI 
Avantajul este ca rar, atunci cand gasesc ceva care sa-mi placa cu adevarat
, care sa fie ca-n visele mele, atunci sunt atat de fericita cum nu-ti poti imagina...exact cum sunt copiii care de obicei n-au parte de huzur atunci cand primesc un cadou
As vrea sa fie muzica mai vesela, organizarea mai buna, lumea mai civilizata, sa nu se vanda bauturi alcoolice minorilor, lumea sa ia atitudine cand vede copil de 12 ani cu tigarea in gura in oraselul lui Mos Craciun
astfel incat sa nu mai defileze ei asa de nonsalant, as vrea sa se asigure locuri de parcare in jurul tuturor locurilor astora f vizitate, as vrea sa vad paza mai multa si mai vigilenta, as vrea sa pot sa fac o poza cu un om de zapada luminat si nu sa fie interzis accesul langa "monument" , as vrea pe dreapta sa se circule spre iesire si pe stanga spre parc (sau invers, nu conteaza
Iar capacitatea asta de selectie si autoconservare imi lipseste cu desavarsire, din pacate
Nu esti penibila deloc, poate eu sunt patetica dar poate nu ne ia nimeni in serios 100% pe niciuna sau mai bine, sa te ia mai mult pe tine ca povestea ta e mai frumoasa
Si te rog din suflet, nu fi suparata pe mine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze