Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6
Raspunsuri - Pagina 9
blanca000 spune:
'Neatza burtici,
Cum va mai simtiti (mai mult cele de o saptamana cu mine)? Eu in continuare fara rau sau greturi..aseara ma suparasem si sotul meu zice ca ar trebui sa zic mersi pentru asta...insa eu ma ingrijorez, chiar asa nimic? Bine..sanii ma tot dor,si parca seara sunt cam molesita, iar ieri mi se facuse un somn la birou....dar astea nu sunt importante...Cateodata ma simt asa de bine de parca nu asa avea nimic...
Offf...pana maine seara cand ajung la eco mai e asa mult....si gandurile mele o iau razna...
Voi cum mai sunteti?
Pup
7+
Bubi mic
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
miki-miki spune:
Andreea nu ai PM
, te rog, poti sa ti-l faci?
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
8+
andreea_1979 spune:
Miki , scuze , sunt noua pe forum si nu stiu la ce te referi ! Te rog poti sa-mi explici ?
buburuza1979 spune:
neata burtici 

ingulea daca au iesit bine in septembrie cel putin juma de an nu e nevoie sa le repeti...
eu le-am facut in mai si mi-a iesit imunitate la toate asadar acum dr nu mi-a mai dat sa le repet ... in cazut in care iti ieseau bine dar nu iti ieseau anticorpi se repeta in sarcina dar nu cred ca asa de repede oricum... 
blanca000nici eu nu prea am senzatii ... sanii durerosi si un pic de somnolenta ziua ... 2 seri la rand m-am confruntat cu niste greturi dar au trecut si alea cel putin pana acum ...
inschimb fetele am inceput sa am probleme cu somnul... noaptea ma prinde 4 dimineata si eu tot cu ochii in tavan sunt si a doua zi nu sunt buna de nimic si ma prinde ora 1 la pranz dormind ...
am incercat sa ma trezesc mai devreme azi ca sa ma reglez dar mi-e cam rau ca nu mi-am facut somnul...
nu stiu ce sa fac sa dorm si eu noaptea ca toti oamenii si ziua sa functionez normal 
6+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
miki-miki spune:
Andreea e vb de activarea mesajelor private. Iti explic azi cand o sa pot.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
8+
andreea_1979 spune:
Blanca 000 , si eu am emotii mai ales dupa o sarcina oprita in evolutie . Pragul critic e pana la 8 saptamani , dupa aceea nu mai e asa , adica dupa ce s-a format bine nu mai sunt probleme ! Incerca sa gandesti pozitiv si eu incerc din rasputeri, referitor la simptome nu e neaparat nevoie sa ai , cel putin cand esti la birou e mai bine sa nu ai simptome ! Eu
pe la birou , cateodata imi vine sa dorm cu capul pe birou ! Important este sa se dezvolte el bine ! Stii cum e .... cand vrea Dumnezeu totul se rezolva si numai cu ajutorul Lui ! Am o rugaciune pentru copilul ce se afla in pantecele mamei ! Ti-o trimit ,mai sigur maine , pentru ca o am acasa . Doamne Ajuta sa fie bine !
7+
andreea_1979 spune:
Miki in nici un caz Tudorache ! Am auzit ca intr-adevar te lasa cu ochii in soare ! Eu probabil la dr Ebanca o sa merg dupa sarbatoti ! Spune-mi si mie dr. specializata in ecografii , la ce Policlinica este ? Ma intereseaza si pe mine pe viitor!
catalina2307 spune:
. Ma primiti si pe mine? Ma numesc Catalina si iata povestea mea pe scurt.
In martie anul acesta am ramas insarcinata prin FIV. O sarcina gemelara care s-a terminat la 17 saptamani printr-un avort spontan, cauze necunoscute, o durere imensa.
In octombrie am inceput ce-a de a doua procedura FIV, ET - 12 noiembrie si un bebe la purtator. DPN aflam saptamana viitoare. Acum avem 6s4z si speram sa ajungem la 9luni.
Va pup si sper sa ne purtam noroc reciproc.Doamne ajuta.
uliiasi spune:
Buna, burtici!
Sa stiti ca si eu am probleme cu somnul. Din pacate seara cand ajung acasa sunt rupta de oboseala si am ajuns sa adorm pe la 7-8. Iar in timpul noptii ma trezesc si mi-e foarte greu sa mai adorm, incerc toate pozitiile, iar daca se mai intampla sa mai si sforaie sotul putin, atunci sa vezi bucurie...
Azi noapte am avut si un cosmar cu bebe ...cred ca am nevoie de vacanta, ca incep s-o iau razna...