Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns drs spune:

Buna Burticilor,

Ma alatur si eu. Sarcina confirmata la Eco 6 sapt si o zi. UM 01.11.2008.
Suntem extrem, extrem de fericiti. Asteptam aceasta minune in viata noastra de 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna Catalina2307
Te-am urmarit si am fost mereu alaturi de tine pt ca si eu sunt o proaspata graviduta prin FIV...desi nu am mai activat de mult la subiectul FIV, v-am citit aproape in fiecare zi.
Bine ai venit si sa dea Domnul sa fie bine de data asta

Ayda 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna Gravidute dulci!!

Multumesc ca m-ati adaugat pe listuta! Mai ieri eram cu burta mare si acum o sa fiu din nou! Sunt foarte fericita pentru ca Eliana a "iesit" din prima iar acum a trebuit sa treaca vreo 4 luni pana sa iasa testul pozitiv, deci am asteptat un pic...
Acum am o intrebare: am niste dureri in zona ovarelor pe care nu le-am avut si la prima sarcina. E normal? Peste 10 zile am programare la doctorita si pana atunci nu mai pot de stres.

Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!

Mamica mandra de Eliana 14 luni si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor, neata, daca se poate spune asa.
Mie mi s-a stricat ceva la munca, am fost cu mesterul sa repare, prin urmare m-am trezit pe la 6.
Se pare ca lui bebe nu-i place trezirea de dimineata asa ca am ajuns la tensiunea 8 cu 5 mmHG si erau sa ma adune de pe jos pe acolo.
Nici acum nu ma simt bine deloc.
Am zis ca o sa dorm o ora si pe urma ma intorc la serviciu.

In ultimele zile mi-am ocupat timpul numai cu facut programari la analize...sper sa fie totul ok si sa iasa toate bune.
Hai sa vi le spun si voua:
- vineri 14 dec - analize sange
- sambata 20 dec - ecografie si dublu-test
- marti 13 ian - ecografie
- miercuri 14 ian - triplu-test
- vineri 6 martie - eco morfofetala de 22 saptamani la dr. Pop Adrian (la Herghelegiu nu se mai puteau face programari)

Ma rog, sunt convinsa ca intre ianuarie si martie o sa-mi mai bage doctorita cate ceva dar macar astea de pana acum sunt sigure.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica10+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Catalina BUN VENIT! Ma bucur pt tine pt ca stiu cat ai suferit. Iti urez sarcina usoara si un bb sanatos si frumos. Te stiu de la aspirante
Fetelor Am gasit un art interesant http://www.sagasanatate.ro/page/ro/media/10 Eu iau deja o capsula de omega 3 de la Dopell Hertz si din trim 2 o sa iau 2/zi. Am colesterolul mare si-mi tb dar in ac timp ii face bine si lui bb.
Blanca eu nu am nici un simptom, nici sanii nu ma mai dor au ramas putin umflati in rest NIMIC.Deabia astept sa fac urmat eco.
Andreea 1979 uite cum tb sa faci sa-ti activezi mesajele private. In primul rand tb sa fii logata apoi intri in meniu la Mesaje private, acolo dai click pe Options apoi bifezi Activeaza mesaje private si dc vrei sa fii instiintata pe mail dc ai mesaje private si dai Trimite modificarile Dupa ce ai facut toate ac vei vedea ca va aparea in bara de deasupra mesajelot tale un PM. Cand vrei sa scrii un mesaj privat unei persoane te duci si dai click pe PM-ul pers respective. Dupa ce ti-l activez iti trimit acolo adresa mea de mail, mess cat si info despre dr specializata in eco. Succes!!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ayda, miki - multumesc mult.
Miki - cred ca ma stii de la FIV pt ca la aspirante nu am scris niciodata :). Iar eu te stiu de peste tot...si meriti tot respectul.Esti o luptatpoare si asa va fi si bebeul tau.
Da, am suferit mult, am murit si am inviat....

Aici gasiti informatii extrem de interesante cu ceea ce trebuie sa stiti despre ecografia morfofetala, trisomii etc. Cred ca o puteti pune pe prima pagina.

http://www.fetalmedicine.com/fmc/ultrasound/11-13-weeks-scan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Catalina de fapt m-am exprimat gresit, in loc de aspirante tb sa scriu "Asteptand un ingeras". M-am referit la tot topicul aspirantelor. Multumesc pt urari, sa ne rugam la DD ca in iul-aug sa ne tinem bb-lasii in brate.
Andreea vreau si eu rugaciunea aceea.
Miha Stroescu nu-ti face griji, e normal sa simti ac dureri. Dc sunt insuportabile poti lua No Spa.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

DRS bine ai venit! Si noi tot de 3 ani asteptam minunea si s-a implinit.

Ayda 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Buna fetelor, vad ca se mareste lista, sper din tot sufletul sa nu mai fie nevoie sa stergem pe nimeni de pe listuta. Am vazut de aseamenea ca ni s-au alaturat si f. multe femei remarcabile, niste luptatoare pe care le felicit ca au atata putere sa o ia de la capat.
Toate prietenele mele care deja au copii imi tot spun sa ma bucur de sarcina ca sunt cele mai frumoase 9 luni din viata unei femei, si credeti-ma ca incerc sa ma bucur, dar e aproape imposibil cateodata, auzi atatea povesti dureroase ca ma intreb in fiecare zi daca bebe e bine, daca creste.
De fiecare data cand ma duc la medic ma duc cu groaza, sa nui-mi zica ceva rau.
Doamne sper din tot sufletul sa fim sanatoase si noi si bebicii si la anul in vara sa fim cele mai fericite mamici din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Noi avem acum 11 saptamani si pe 22 decembrie suntem programati la morfologia fetala trim I, sper sa fie bine.
Greturile mi s-au cam terminat de vreo saptamana si ceva, apar doar razlet, burta a crescut, cu toate ca stiu ca e ciudat, dar daca imi iau o bluzita mulata se vede chiar bine. Cu toate astea nu am pus decat 1 kg in plus.

Bianca 11+

Mergi la inceput