Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Si eu votez pentru a manca din toate cate putin.
Mai putin din alimentele care sunt interzise cu motiv: gen carne cruda/friptura in sange, branzeturile cu mucegai (care din pacate mie imi plac ffff mult, dar rezist cateva luni fara), legume si fructe care nu au fost bine spalate, somon fume (altul care mie imi place mult), tiramisu pentru ca este facut cu ou crud (si asta e pe lista preferatelor ) si alte cateva lucruri care mie mie se par de absolut bun simt.
In rest, iami iami o salata de vinete coapte cu ceapa tocmai buna si niste rosii bine coapte pe o felie de paine integrala proaspata si crocanta...
Asa cum au mai zis si buburuza si rallu: fetelor nu suntem bolnave! hai sa ne bucuram de viata si de puituii nostri din burtica, care sunt absolut sigura ca se simt bine atunci cand si noi ne simtim bine.

Eu m-am intors de la dr si mi-a placut tare. Mi-a oferit informatii fara sa fie nevoie sa i le cer, nu s-a grabit, nu mi-a interzis aerobicul (un mare mare plus pentru ea!) ba chiar a zis ca se mai intereseaza ca sunt niste exercitii care se fac in sarcina (mai ales cand e mai avansata.. sunt pilates si alte cateva speciale pentru gravidute) deci are bile albe de la mine pentru ca este deschisa la minte si flexibila.
Mi-a zis ca e ok sa incepi sa te dai cu creme din astea speciale pentru sarcina si care sunt anti-vergeturi, e ok si cremele pt sani (mare bucurie pentru mine, tocmai ce imi luasem una de la mustela, abia astept sa o incerc sa vad cat de "potenta" este!).
Ca in principiu ne vedem o data pe luna, daca nu sunt probleme.
Bebe este super bine: bine implantat, are mugurasi pt maini si picioare (noi avem 9 saptamani) i-am auzit inimioara si a fost o super surpriza si foarte emotionant, placenta se formeaza pe peretele anterior.. deci toate bune si frumoase.
Mi-a zis ca e ok sa iei paracetamol, aspirina pana in 28 de saptamani si algocalmin la durere. Eu m-am luptat cu o raceala/faringita acum cateva zile si m-am pus pe picioare cu oscillococinum si muuulta vitamina C. Si ea mi-a zis de vitamina C.
Si mi-a zis ca nu e bine sa iei suplimente de calciu in sarcina (asta pentru ca am vazut cateva fete care discutau despre asta acum cateva zile) pentru ca stimuleaza contractiile uterine.

Va pup pe toate. Aveti grija de voi si de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_1979

Buna dimineata mamici de zmeurici ! Buburuza 2008 ma bucur ca ti-au iesit analizele in limite normale . Si mie mi-a dat o lista intreaga ! A mai facut careva din voi testul Hiv/ Sida si VDRL ? Va pup pe toate ! Andreea si bebe 7+

Andreea

Andreea am facut eu testul HIV, iar maine ma duc pentru VDRL. De ce intrebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara !Primiti printre voi inca o graviduta?Desi pe 20 suntem programati la medic,suntem gravizi in toata regula.Va voi da datele necesare dupe ce mergem la echo si suntem siguri ca totul este ok.Eu am 3 sarcini pierdute,o nastere cu un ingeras plecat la cer(Amalia Nicoleta) si pe printesa noastra care ne lumineaza fiecare zi.
Am vazut ca se discuta despre mancare,fetelor putem manca orice ,nu in cantitati industriale insa e permis orice.Referitor la kg in plus nu mai zic nimic ca ma apuca .La odiseea de la Teodora nu am fost activa sper ca aici sa nu fie asa.
Va noapte buna!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata fetele. se pare ca sunt prima in dim asta asa ca va invit la o de ceai...nu de cafea...sau si cafea, dupa caz.

jojo miha bine ai venit intre noi. DOAMNE AJUTA sa fie totul bine. si tb sa fie, pt ca pre mult ai suferit.

doamne........ma gandesc mereu....DE CE? de ce tb sa suferim atat si s fie atat de greu sa ramai gravida, sau sa tii o sarcina? eu traiesc cu frica in san zilnic. date fiind antecedentele. dar sper...ce pot s spun? sper si ma rog. jojo miha de felicit pt ca ai taria sa o iei de la capat de atatea ori. eu am 2 sarcini pierdute, am ramas fffffffff greu gravida prima data, si am avut iminenta de aort, sangerare etc...acum, am ramas din prima luna dupa ce am dat jos steriletul, insa am avut iminenta de avort de la 5 saptamani de la UM .... of...si cand eram internata ii spuenam sotului (si chiar asta simt cu adevarat) ca daca DOAMNE FERESTE se intampla ceva cu sarcina asta ... nu mai am taria...psihic vorbind, sau o iau de la capat.

va las ca tb s apregatesc coinacelul de gradi. azi e ziua lui si voi merge pe la ora 10 la el la gradi cu plasutele cu prajiturele, bmbonele si suculetz.

va asteptam pe aici.

si ....O ZI PLACUTA ...eu azi merg la dr...

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 10

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata burtici ! Nix , intrebam despre testul Hiv pentru ca mi se par prea multe analize , date asa fara sens ! Inainte nu faceau femeile toate aceste analize ! Eu zic ca COMPLEXUL TORCH e ff bun , iti arata prezenta tutror virusilor din corp , asa ca daca l-am facut pe acela mi se pare inutil sa mai fac VDRL si TESTUL Hiv ! si bebe 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingulea spune:

Neata fetelor! am si eu o intrebare. Am facuty analizele TORCH in septembrie, cand eram in perioada de planificare....oare si acum tre sa le mai dau o data?
P.s. La medic inca n-am ajuns, o sa merg la sfarsitul saptamanii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Anne Mary LA MULTI ANI! pt Teodor Alexandru. Sa creasca mare, voinic si sa o bucure pe mami cu realizarile lui
Andreea 1979 tu la ce dr esti pt ca vad ca esti din orasul meu. Eu imi tot caut si nu ma hotarasc la care sa ma duc.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Anne Mary LA MULTI ANI! pt Teodor Alexandru.Iti doresc o sarcina cat mai linistita de acum incolo si sa ai incredre ca totul va fi bine.Eu cand am ramas insarcinata cu Teodora nimeni nu-i dadea sanse insa a iesit minunea mica.Sti cum e vb aia "spera si ti se va da".

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata di nou , burtici ! Miki eu am fost pana acum la doctorita Elena Ebanca , am avut in martie o sarcina oprita in evolutie ! Ea mi-a facut chiuretajul ! Acum nu am fost decat la ecograf la Policlinica Helios la doctorita Mazilu ( care din pacate s-a retras din activitate si nu se poate naste cu ea , nu mai lucreaza in spital , ci doar la Helios ) ! O sa merg tot la doctorita Ebanca ! Daca vrei tinem legatura si mergem impreuna ! Ai grija de tine si de bebe ! si bebe 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Wau Andreea, eu tot pe Ebanca o aveam in in gand, mi-a recomandat-o dr Vancu Mihaela (specializata in ecografii)in care am incredere mare . O alta varianta era Tudorache dar ama auzit ca te lasa cu ochii in soare cand ai nevoie de ea. O sa-ti dau adresa mea de mail pe PM sa ne conversam acolo

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput