Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Alinutza78 vezi ca primele 10 msg iti apar mai greu,scapa si tu de cele 10 ca sa poti scrie in timp reali.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Multumesc frumos Jojo...

Stiu ca am citit undeva pe forum dar nu mai gasesc...de unde pot sa setez si eu emoticonul cu graviduta si saptamanile de sarcina?

aaa...si imi cer scuze,.dar am trecut superficial peste regulamentul forumului si nu am sesizat daca sunt reguli privind postarea mai multor mesaje intr-un anumit interval de timp...

daca ma puteti ajuta..

Mergi la inceput

Alinutza78 poti scrie cate mesaje vrei tu,iar pt semnatura intri in profil personal si vezi ca acolo sunt niste + activeaza si intri la semnatura si scri ce vrei tu.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

jojo - care este clinica din Bucuresti unde poti naste in apa?

alinutza nu este nici o regula dar daca scrii mesajele la acelasi topic unul dupa celalalt nu cred ca se insumeaza.

Mergi la inceput

Catalina am vazut saptamana trecuta la stiri ca s-a deschis o clinica in bucuresti si ca se poate naste in apa,cred ca daca cauti pe net gasesti mai multe.

Mergi la inceput

Fetelor am inceput sa caut pe net maternitatea de care spune jojo....si am vazut ca pe 4 decembrie s-a inaugurat o noua maternitate privata - Regina Maria - unde vad ca se naste si in apa. Jojo te refereai la acelasi spital sau mai sunt si altele?

.

Mergi la inceput

"Mamele care doresc sa nasca la primul Spital de Obstretica si Ginecologie din sectorul privat din Romania, "Regina Maria", vor plati intre 1.880 de euro si 2.930 de euro, in functie de tipul interventiei si de medic.

Inaugurata miercuri, maternitatea face parte din reteaua Centrului Medical Unirea si ofera posibilitatea de a naste natural, prin cezariana sau in apa. "Pacientele pot alege ce tip de nastere doresc, in functie de evolutia sarcinii si de particularitatile anatomice si fiziologice individuale", potrivit directorului Centrului Medical.
Capacitatea maternitatii este de 60 de paturi -30 pentru mame si 30 pentru copii. Desfasurata pe patru nivele, maternitatea benficiaza de un bloc operator, sala de nasteri, terapie intensiva, neonatologie, rezerve si sali de operatie."

Sa- i vedem si pe astia in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

"Neata" fetelor ,
ma rog, e un fel de a spune, recunosc m-am trezit pe la 9 dar, din cauza ca zilele trecute am facut exces de zel la munca, acum mi-am permis sa ma lafai si sa stau in pat pana acum.
Si acu as fi tot acolo dar trebuie sa plec iar la scarbici.

Ma consolez cu gandul ca de vinerea viitoare intru in vacanta si vacanta asta o s-o tin pana pe 14 ianuarie aproape (ma mai duc pe 12 ianuarie dar aia nu se pune ca e o singura zi). Am zis ca merit si eu putin relas.

In legatura cu nasterea...eu mi-as dori sa nasc natural (am si asa foarte multe operatii la activ si mi s-a acrit de ele) dar nu cred ca o sa fie nimeni de acord.
Inca n-am adus vorba cu doctorita pt. ca mi se pare prea devereme dar, din cate stiu eu, mi-as cam risca serios sanatatea si asa destul de precara....ceea ce evident nu e de dorit.

Vroiam sa va spun ca parca mie incepe sa-mi fie mai bine. Nu mai urinez atat de des, parca nu-mi mai vine sa vomit chiar toata ziua, sanii s-au mai linistit, doar cu ameteala ma mai lupt inca...sper s-o birui si pe ea.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica10+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Da Catalina de ea spuneam.
Rallu Doamne Ajuta,sa-ti fie si mai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici!!!
De aseara nu am mai intrat pe forum si acum abia am ajuns la servici si vad ca 80% din mesaje sunt pesimiste.
In schimb eu sunt f f f happy, ca tocmai am venit de la doctor, si am vazut un pui mic care inoata la mine in burtica, are 2,65 cm, avem 9s si 3 zile, iar inima bate tare de l-a speriat pe bietul tatic (care a avut primul soc cand a intrat si m-a vazut in pozitia respectiva...faceam ecografie intravaginala...noroc ca l-am prevenit dinainte si i-am spus in ce pozitie o sa ma gaseasca, dar tot s-a speriat ).
M-a programat pt eco morfo-fetala de trim1, a zis ca asta e cea mai importanta ecografie, din pacate o sa fie cam la limita, aproape de 14 sapt, pe la 13 sapt si ceva.
Am intrebat-o si de triplu test si a spus ca ea nu e impotriva sa fac, daca vreau neaparat nu e deloc importriva, a zis ca mai multe paciente au solicitat, dar a spus ca in cazul meu, la varsta mea adica (27) nu crede ca ar fi necesar, dar vom vedea ce zice si ecografia. Mi-a spus ca nu e foarte concludent testul respectiv si ca la multe paciente de-e ei le-au iesit rezultate fals pozitive care au generat mult stress si agitatie si apoi amniocenteza care are si ea riscurile ei. Eu nu sunt hotarata daca voi face sau nu. Ma hotarasc in ianuarie.
Oricum, pana atunci imi propun sa ma bucur de puiu care inoata in burtica mea si care vad ca e cuminte si creste si care mi-a aratat ca nu trebuie sa-mi fac griji degeaba.
A, binevenit noilor burtici! Ce bine ca sunteti si voi aici, ne-am inmultit tare.
Sa aveti o zi minunata!!!

Mergi la inceput