Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna diminata mamici........
astazi sunt muuuuuuuuuuult mai optimista. ieri eram distrusa. ori or fi hormonii si starile acelea care altereaza, cum se zice ca se intampla in perioada aceasta, ori e vorba de ... [a nu se citi la propriu ci la figurat] .... merg sa pap ceva, sa imi trezesc puisorul teodor sa il duc la gradi, si sa ma intorc repejor ca am papica de gatit, si apoi tb sa merg la o sedinta. va pupicim si .....spor l scris...si...O ZI BUNA tuturorrrrrrrrrrrr

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 11

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata gravidutze ! Ce mia faceti ! Miki multumesc pentru explicatii ! Blanca 000 incearca sa gandesti intotdeauna pozitiv ! Deviza noastra a tuturor mamicilor sa fie gandirea pozitiva ! O zi buna sa aveti ! 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna dimineata fetelor, sa aveti o zi frumoasa azi
Andreea ti-am raspuns la PM-ri

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!

Vin si eu sa ma alatur acestui grup de zmeurici (ador zmeura!!)
DN: 5.11.72, UM: 8.11.08, dpn: 15.08.08.
Mai am o dragalasa de fetita, Rebecca Andreaa, 05.02.2005.

Putin despre mine: incercam sa avem al 2-lea bebe de aproape un an jumate, fara succes. am tinut grafice, temperaturi, calcule, tratament, etc, nimic. Luna trecuta am decis sa ne oprim pentru o perioada, am tinut calendar. rezultatul: luni, vazand ca nu mai are de gand sa vina CM, mi-am facut testul. am repetat unul si marti. parca tot nu imi venea sa cred si inca nu imi vine, dar se pare ca s-a produs pina la urma (lunile trecute faceam zeci de teste, inca din z 26-27).

citindu-va putin zilele acestea pina sa ma alatur, va dau un sfat, ca mamica deja cu experienta: fiti relaxate si ginditi pozitiv.
eu asa am fost toata sarcina, radiam de fericire, nici nu imi imaginam ca ceva ar putea fi rau; am refuzat sa fac triplu test (nu ca v-as indemna la asta), dar in jurul meu erau fete care il faceau, stiam ca rezultatul nu este 100% garantat, asa ca mi-am ascultat instinctul si nu am facut. acum inca nu stiu ce voi face, avind 36 de ani, poate am sa fac, nu stiu inca.
Am nascut natural fara epidurala, a fost greut si lung, dar a meritat efortul, m-am nascut si eu a doua oara imediat dupa ce s-a terminat, m-am simtit minunat.

cititnd despre vopsit, eu m-am vopsit toata sarcina cu casting. mi-a palcut sa fiu o gravida ingrijita. nu a fost nicio problema - la mine si la alte gravide pe care le-am cunoscut.

eu am nascut cu Dr hamid-filantropia. acum voi merge tot la d-lui.
din pacate are lista plina, asa ca abia m-am pus pe o lista de asteptare pt 23 dec, daca nu, ramane sa ma vada dupa sarbatori, cind deja voi fi in s9-10.

Va doresc tuturor sarcini usoare si copii frumosi si sanatosi!!!

Patricia s5 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Bine ai venit, Patricia si felicitari pt. bb! Vezi astia micii vin cand vor ei nu cand vrem noi neaparat

Fetelor, eu sunt super incantata, sa va zic de ce: dupa vreo 2-3 zile de citit kg de materiale si pareri cum e mai bine sa nasti, natural sau ne cu/fara epidurala... la toate am ramas cu dureri de cap. Nu is foarte fricoasa dar as vrea doar sa ma bucur de bb fara sa ma traumatizez .
Gata acuma sunt aproape 100% hotarata: nastere in apa! Va jur ca e singurul topic pe care il citesc numai cu zambetul pe bune (stau asa de vreo 2 ore), nu ca mergi la petrecere acolo, dar oricum e super diferit de orice alt fel de nastere. Voi ce parere aveti?

Si bravo anne_marry, ai inceput ziua bine si sanatos.. vezi gata am pus capat toate gandurilor negre, ca sa nu luam premiu pt. cea mai morbida odisee.

Be happy! :)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_canta spune:

Buna dimineata, fetelor.
Nu pot sa cred cate ati mai scris de ieri. Spunem si noi(a se citi eu si bun venit tuturor noilor mamici si bb-ilor. Fetelor, nu vreau sa credeti ca va cert dar de ce sunteti voi asa pesimiste? Hai sa fim vesele, optimiste pentru moralul nostru si al bb-ilor nostri.
Ei trebuie sa vina pe lume veseli ca dupa aia vad ei cum e.
Chiar nu stie nimeni nimic de doamna doctor Carman Radulescu de la Polizu si Mediplus?
Hai ajutati-ma ca pe 22 am a2a eco si vreau sa o iau pe ea ca medic personal, sa-mi supravegheze sarcina.
Poate ma ajutati cu lista aia de intrebari pe care ar trebui sa o pun ca eu sunt la prima sarcina si chiar ca habar nu am.
Va pup si va urez o zi buna tuturor!
PS: multumim pentru introducerea in lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Hello la toata lumea...

Vreau sa ma alatur si eu gravidutelor de iulie-august 2009, bineinteles daca ma primiti printre voi.
DN: 16.03.1978
UM: 05.11.2008
DPN: 08.08.2009

Sunt la prima sarcina si sunt putin cam isterica..probabil ca mai toate viitoarele mamici. La mine zmeurica a venit inopinant...tot amanam momentul...ca de de-abia ne-am mutat in Bucuresti (si eu si sotul suntem din Iasi), nu cunoastem pe nimeni, sa ne acomodam....ba in aprilie mai fusesem diagnosticata cu sindrom de ovar polichistic si mi s-a spus ca o sa raman destul de greu insarcinata....ba imi facusem planuri de diete si sport intens ca sa dau niste kg jos, sa pot duce sarcina mai usor (spre rusinea mea recunosc ca sunt o mica mancacioasa si la 1,58 m am o greutate de toata frumusetea 70 kg). Eii...si se pare ca strumful nostru a hotarat sa nu mai astepte ca daca era sa se ia dupa planificarile parintilor ii crestea barba.., Si acum avem 5 saptamani si 5 zile dupa data ultimului ciclu.

Suntem fericiti ...nemaipomenit de fericiti...si eu care nu credeam in sentimentele materne (sustineam ca ori te nasti ori nu cu ele) acum sunt in delir...si f protectoare.

Nu am nici un simptom...poate urinez mai des decat de obicei..dar atat. Sper sa ma ajute Dumnezeu si sa nu am greturi, varsaturi si alte stari de rau ca nu sunt obisnuita (nici nu-mi aduc aminte sa fi vomitat vreodata). Si cel mai importanta: sa ne ajute Dumnezeu sa avem o sarcina usoara si fara complicatii si sa ne vedem toate in vara cu zmeuricele in brate.

Eu merg la dna dr. Dincaref Luiza de la Medlife. Nu stiu multe despre doamna dr, dar imi place. Am fost ieri la control si mi-a dat o gramada de analize de facut, iar prima echo e programata abia pe 30 decembrie cand voi fi in 8 saptamani (nu am gasit un loc ma i devreme). Vreau sa nasc tot la Medlife si cred ca voi opta ptr cezariana.

Va multumesc ca sunteti pe acest forum...sunt singura in Bucuresti, nu am prieteni sau rude...dar cu voi alaturi sunt convinsa ca va fi totul bine.

Sa ne auzim cu bine...si inca o data sarcina usoara tuturor gravidutelor si sa gandim pozitiv.

Alina (sper sa ajung sa-mi pun si eu emoticonul cu graviduta ca ma simt asa de mandra...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Patricia , Alinutza bine ati venit.

Motana - in Romania se poate naste in apa intr-o singura clinica in Brasov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia77 spune:

Dragele mele,
n-am intrat citeva zile si va gasesc cu asa ginduri negre... Trebuie sa gindim pozitiv, dar sa ne facem si analizele, ecografii sau teste pt siguranta. Cel putin asta e parerea mea. La prima sarcina - am un baietel de 6 ani si numatate- am avut colul deschis si puteam sa il pierd oricind. Insa am crezut cu tarie ca Dumnezeu nu mi-a dat un bebe pe care sa mi-l ia. Asa ca, desi s-a nascut la 8 luni, baiatul meu e perfect sanatos. Nu zic ca n-am avut ginduri negre, dar mi le-am controlat. Acum, la a doua sarcina, parca sunt un pic mai suspicioasa... dar promit ca ma tratez.
Am racit si tusesc f tare de o saptamina, tuse care imi da dureri de burta. Am luat oscillococinum si stodal, dar parca degeaba. De 2 zile nu m-am mai dus nici la servici, ca abia respir si tusesc intr-una. Voi mai stiti ceva de tuse care sa nu-l afecteze pe bebe? oare siropul de mugur de pin e ok?

Va pup

Bianca, mamica de Teo si de zmeurica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Bun venit noilor mamici.Ma bucur ca s-a inceput ziua foarte oprimist,poate o sa va sciu si eu cum am nascut,de fapt ce am simtit (ca de vazut nu am vazut si nici nu stiam ca o scoate).
Mai e o clinica in bucuresti unde poti naste in apa.
Am vazut doua fete din C-ta insa ele nu sunt prea active.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput