Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6
Raspunsuri - Pagina 19
catalina2307 spune:
Nix - in mod sigur vedem lucrurile in mod diferit. Exact....ce-o vrea Dumnezeu. Si asta o spune o femeie care si-a vazut copiii incercand sa respire, sa se zbata dar care nu au reusit. O mama care a mers cu lacrimi in ochi si in suflet sa ridice rezultatul autopsiei copiilor ei sanatosi. O mama care ani de zile a facut tratamente traumatizante, care a facut operatie dupa operatie, care isi doreste un copil mai mult decat orice. Dar nu, nu as naste un copil cu sindrom Down, un copil care va ramane copil, care va fi marginalizat de societate, un copil care va depinde de mine pana la sfarsitul vietii lui. Si daca cu mine se va intampla ceva cine isi va asuma responsabilitatea sa ingrijeasca acest copil? Ce se va intampla cu acest copil? Cunosti mame fericite a acestor copii? Si eu cunosc. Dar nu fericite. Resemnate.
Motana spune:
Nix, vaz ca esti psiholog, ia da tu aici lectii de pozitivism, ca sa nu cadem in depresie, ca norii negri tot se aduna si ne facem viata amara degeaba, zic eu. Chiar asa, hai sa ne traim viata din plin, (bine, cu constiinta pusa )
, mai ales acum cand suntem intr-un moment atat de frumos! Am vazut pozele de la nunta ta (care, by the way a fost la o saptamana dupa ce m-am casatorit si eu) si-mi place topul la nebunie. 
Think positive! :)
9+
Nix spune:
Catalina sincer imi pare rau pentru grelele incercari prin care ai trecut pana acum. Cred ca esti o femeie foarte puternica 
Intr-adevar vedem lucrurile putin diferit, chiar daca in esenta ne dorim aceleasi lucruri.
Spune-mi insa, asa cum zicea si Motana ce faci mai tarziu in viata, cand bb nu mai e in burtica, si are 2,3 ani si afli ca de fapt in viata nu exista nici un fel de garantie?!
Sincer, mamicile despre care vorbeam chiar erau fericite si se bucurau de copiii lor. Si pentru mine, astfel de parinti sunt SUPER, EXTRA, MEGA, HIPER OAMENI! nu stiu cum fac, dar pana la urma reusesc...
Nix spune:
Motana sincer, eu nu stiu unde este albumul cu pozele de la nunta mea, ca eu nu-l vad/gasesc!
dar ma bucur ca tu l-ai putut vedea.
Eu m-am indragostit de la o rokie de mireasa dintr-un catalog pe net al unei super mega creatoare de rokii de mireasa (uite spre rusinea mea, sunt super amnezica si am uitat cum o cheama pe tipa, parca era din Canada) care avea top-ul batut cu paiete si pietricele.. eu mi-am facut rokia la comanda.. si musai trebuia sa am top-ul cu pietricele. Faza tare, e ca eu am avut corset si fusta... iar top-ul l-am mai purtat la alte nunti, cu alta fusta! ![]()
Si eu votez pentru a gandi pozitiv si a ne bucura de cele 9 luni, asta doar asa ca sa ne facem antrenamentul pentru cata bucurie va fi in viata noastra dupa! 
Nix spune:
miki-miki hehe.. pai daca mi-ai luat-o inainte cu scolareala! 
eu am fost un bebe uriash.. mai aveam putin si ma puteam duce direct la scoala! ![]()
catalina2307 spune:
Nix imi doresc sa nu fiu intr-o astfel de situatie...Oricum , vorbim despre lucruri diferite si situatii diferite. Despre posibilitatea alegerii si despre neprevazut si acceptarea situatiei. Si eu am tot respectul pentru acesti oameni. Din pacate eu nu fac parte dintre ei.
jojo_miha spune:
Doamne dar numai de lucruri rele se vorbeste aici.Eu si la Teodora si in sarcina asta voi face triplu test,nu dublu test.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nix si afli ca de fapt in viata nu exista nici un fel de garantie?! www.psihologiafamiliei.ro |
Aici am zambit. Eu deja am aflat ca in viata nu exista nici un fel de garantie.

catalina2307 spune:
Jojo corect. ![]()
De nu luam o pauza o sa castigam premiul pentru cea mai morbida odisee in istoria DC.
Motana spune:
Catalina, ai dreptate hai sa facem cumva sa nu luam premiul de morbiditate!
Desi nu pot decat sa te admir ca ai forta sa mai faci un copil dupa toate prin cate zici ca ai trecut, haideti sa vorbim despre lucrurile minunate dintr-o sarcina.
Cine a mai trait experienta sa ne imparta si noua, iar noi, cele care suntem la prima sarcina, sa inventam povesti frumoase cu copii sanatosi. Eu de ex., pe langa faptul ca doresc sa am un bebe sanatos imi doresc tare mult ca copilul meu sa aiba sentimente bune. Voi ce va doriti cel mai tare? ![]()
Nix uite de aici am vazut pozele http://www.flickr.com/photos/nicole-corlan/58017011/in/set-1255579/, cred ca esti tu, vorbim despre acelasi top, nu?
E cu pietre si tare dragut. Si eu am purtat topul meu de nunta la alte 2 petreceri, hehe!
9+