Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

era - reciteste ceea ce am scris cu un mesaj mai sus si spune ce alte informatii ti-ar mai fi de folos. In cazul in care pot incerc sa iti fiu de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

Chestia e ca nu stiu ce e dublu test ,ce test e,despre ce e vb.Sincer eu cu fiul meu am facut chiar la inceput niste analize de sange si nimic altceva.NIci consultatie,doar ecografii.Asa ca nu am idee dp ce vorbiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

anne mary - ti-am povestit despre Bhcg aseara cand ai intrebat acelasi lucru. Bhcg -ul este cel care pozitiveaza testul de urina. Dar am si eu o curiozitate....o sa stai in stresul asta toata sarcina si pana o sa miste bebeul o sa faci teste de sarcina zilnic? Mai fetelor, relaxati-va....nu aveti idee cat de mult rau va faceti ....si mai ales bebeilor.Nu mi-o luati in nume de rau dar va implor incetati ca nu va ajuta. Si chiar daca este sa se intample voi nu puteti face nimic.

Haideti sa vorbim despre lucruri frumoase.De exemplu....va riscati sa plecati la drum de sarbatori sau stati acasa cuminti?

Catalina

Foarte de acord cu tine Catalina.. hai sa schimbam subiectul ca a devenit pur si simplu macabru si ireal. Mie nu-mi vine sa cred ce citesc!
Eu ma simt supeeeer! Nu am nimic, nu ma doare nimic.. mi-am luat crema de la Mustela pentru sani si de 3 zile nu ma mai dor sanii! O recomand cu caldura tuturor celor care au nevoie.. la mine a facut minuni.
Deci, sunt ca noua.. zero semne de boala!
Am fost azi la aerobic, la o chestie care se cheama fitball.. e cu o minge maaaaare pe care te poti legana si e foarte foarte mishto, relaxant, lucreaza muschii.. va recomand celor care vreti sa faceti miscare, intr-un cadru organizat sau acasa. Eu chiar mi-as lua una si pentru acasa, atat e de faina.

Eu o sa am o super vacanta acum de sarbatori.. si ma bate gandul sa ma duc cateva zile la munte sa ma dau si eu cu "fundul" pe partie.. vorba vine dar am chef sa stau sa ma joc in zapada. Si neaparat sa trec prin Poiana sa iau niste kurtoshi kolaci (sau cum s-or scrie) din aia buuuuuuuni.. cu susan, cu nuca, cu scortisoara.. yami yami nu stiu daca ati mancat, dar daca ajungeti acolo sa-i incercati ca-s tare buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Holla,

Cine a vazut inimioara, cine a auzito cum bate cu 160 batai pe minut, cine are 8,6 mm si cine are 6,6 saptamani dupa ecograf....cine? Va spun eu e BUBI MIC........ DA, l-am vazut acum la eco, adica am vazut inimioara aia jucausa si repezita....eram in al noua cer..sotul langa mine la fel....Doamne cum se aude..nu iti vine sa crezi...fara cuvinte

Si ce doctor am..ce dragut e..sa il nu alta, atat de amabil, de decent si de dragut..am glumit i-am zis ca neaparat vreau leut si a zis ca il facem leut...

Apoi m-am dus cu lista de intrebari si a stat cuminte si mi-a raspuns la fiecare in parte. Am plecat super fericita si mai mult decat multumita.

Mi-a dat DNP intre 25.07 si 30.07..dar vom vedea noi. Ba mi-a dat voie chiar sa ma si vopsesc daca vreau dar numai cu vopsea fara amoniac. La toate intrebarile mi-a raspuns dar si pentru ca venisem eu cu listuta de acasa cum mi se pare si normal.

Deci m-am hotarat sa ma linistesc si sa ma bucur de sarcina, pana la urma cum vrea Doamne Doamne tot asa se intampla...va pup

7+

Bubi mic

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Blanca felicitari pt inimioara. Ce frumos tb sa fie sa o poti asculta.
Fetelor am fost la dr astazi dar.... ditamai cabinetul, super renovat si nu avea eco. De fapt dr asta cred ca nu face ea eco, te duci tu cu ecografiile la ea. Zau dc inteleg. Imi facu control , se uita la col , imi dadu sa fac niste anal si mai vb cand ma intorc cu rez lor. Colul cred ca e bine ca nu-mi zisa nimic , de vopsit nu am voie sa ma vopsesc toata sarcina, de mancat sa mananc ce poftesc si cam atat. Dr imi placu asa si asa, de ... dupa ce te duci ani de zile pe la dr specializati in infertilitate si apoi te duci la unul din asta ti se pare din epoca de piatra. A... imi zisa ca dublu testul ala si morfofetala sa le fac in sapt 12-14 si vad ca pe aici se zice 11-13
Eco nu stiu cand fac, poate sapt viitoare ca vreau sa fiu linistita de sarbatori. Ma doare putin burtica dupa consultatia de astazi, voi ati patit asta? Cred ca il apasa cam rau pe bebita

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

miki-miki.. te poti vopsi, cu vopsea fara amoniac (de ex. casting de la l'oreal). unii recomanda mai degraba suvitele (ca nu se pune vopseaua direct de la scalp), dar eu am o gramada de fire albe asa ca trebuie sa-l vopsesc pe tot (nu stiu care e situatia ta, sper ca esti mai norocoasa!)
Ideal este sa nu te vopsesti, daca rezisti, in primele 3 luni.
Te mai poti informa pe net, dar din ce am citit eu se pare ca nu e un capat de tara sa te vopsesti. Eu m-am vopsit inainte sa aflu ca sunt insarcinata.. deci pe la 2,3 saptamani, si deja ar cam trebui dar mai astept cam o saptamana maximum 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

daniela b esti din bacau ca minesa stii ca si eu am auzit ca doctorita zoican e buna cu toate ca eu cand sunt acasa merg la draghici.dar am auzit ca sunt cele mai bune din bacaueu locuiesc in italia si tare imi este dor de orasul meu frumossarcina usoara noilor venite.va dau maine vesti de bebe ca ma duc la control sper sa fie bine iubirea lui mami10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

miki - intre 11 saptamani si 13 saptamani si 6 zile.

era - dublu test este o analiza de sange care corelata cu ecografia (amandoua se fac in ac. perioada - in Grecia de ex mi-au facut-o in acelasi timp, in Romania am vazut ca se accepta si diferente de o saptamana intre momentul test sange si eco) iti arata care sunt riscurile ca puiul tau sa aiba sindrom Down, trisomie 13+18.Daca riscul este f mare se recomanda amniocenteza.

blanca sa iti traiasca inimioara.Io zic ca e fetita .

nix io iti sugerez sa te limitezi la colaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nix Fire albe am multe plus ca eu nu m-am vopsit de vreo 3 luni deci iti dai seama ce am la radacina. Mai stau pana fac 12 sapt si apoi apelez si eu la L'Oreal Casting , dar sigur prinde pe fire albe ca la mine nici vopselurile permanente nu prindeau. Henna ai folosit? Am vazut la plafar dar cred ca o pun degeaba in cap.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Catalina poate sa fie fetita, poate sa fie baiat...eu vreau sa fie sanatos. Eu am un sentiment ca e baiat, sotul ca e fata...sincer sincer....fetita vreau .

Miki pacat ca dr. ta nu are eco la cabinet desi ma mir....era mult mai simplu pentru tine. Dar cum te-a controlat la col..pe masa gineco? Ar fi ideal sa aiba eco in cabinet...parerea mea.

Eu o sa fac eco morfo fetala la 12 saptamani si a pomenit dr. ceva de triplu test, nimic de dublu test. Dar vad eu atunci ce si cum.

As vrea sa ma vopsesc inainte de revelion sau Craciun sa fiu mumoasa ca ma duc la muntedar mai vedem.

La mi-a dat unda verde..e ok pot sa fac cand vreau, am chef si ma simt in stare.

Aaaa...dupa UM ar trebui sa am 7 saptamani si 4 zile dar dupa masuratori am 6 sapt si 6 zile, e normal...la voi cum e?

7+

Bubi mic

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput