Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_canta spune:

Fetelor, de cand am aflat ca sunt gravidutza am si intrat pe diverse pagini de net sa aflu cat mai multe.Cand am dat de acest forum credeti-ma ca am stat si l-am citit pa tot. Toate mesajele.Imi place de voi toate ca sunteti niste tipe foarte vesele si optimiste.Ba mai mult, am vazut ca va incurajati unele pe altele si asta imi place. Ma simt foarte bine atunci cand citesc mesajele voastre.Parca simt ca nu trec singura prin sarcina(in afara de tata).
Apropo, vreau sa va intreb daca are cineva informatii despre doamna doctor Carmen Radulescu de la Mediplus(am auzit ca profeseaza la Polizu). As vrea sa-mi monitorizeze ea sarcina si de aceea astept parerile voastre.
Va pupicesc burticutze de zmeurici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellee spune:

buna fetelor ! ma alatur si eu gravidutelor de iulie : DN:18.04.1982; UM:08.10.2008 ; DPN: 15.07.2009 (la fel ca ayda m)
abia am intrat si noi in saptamana a 9-a (este primul bebe); pe 16 mergem la a doua ecografie si sunt tare nerabdatoare
cu simptomele stau binisor :somn la greu (eu dorm mult de felul meu....dar acum nu mai tin cont de nimic ), greturi dimineata -dar imi trec daca mananc ceva ; mese mai multe ca inainte si sani f umflati dar nu prea durerosi
cam astea depre mine si bebitu meu
va pup si aveti grija de voi si de bebei!

michellee9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

fetelor scuze ca dau buzna peste voi. Dar am o intrebare: am 2 colege gravidute care vor merge la dr Vladareanu Radu - Elias. Stiti ceva despre el sau l-ati cunoscut?

Beinaz mami de Richard (02.10.1994) si Beatrice (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

ana_canta si michellee, bine ati venit in randul nostru. sarcini usoare si bebei sanatosi.
V-am adaugat si pe listuta

Mai fetelor, o gramada de pagini scrise si zau asa, numai cu ganduri negre. Mai lasati-le deoparte, ce vrea bunul Dumnezeu tot aia se intampla, fie ca ne stresam sau nu.
Zau asa, cand am fost graviduta cu Iulia, nici macar nu mi-a trecut odata prin gand ca as putea pierde sarcina. Cand va aud mi se ridica parul pe mine. Fiti mai optimiste

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor nu mai fiti atat de pesimiste,in cazul in care nu stiti asta afecteaza bebelul.Testul poate iesi pozitiv si la o saptamana,13/5 nu e tensiune,la mine 13/8 13/9 pulsul peste 100 e tensiunea mea. cand am emotii urca la 16.BUCURATI-VA de perioada asta !
Bun venit noilor fete !

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Bun venit noilor gravidute

Michelle

Lasati gandurile negre , la inceput si eu eram asa, ajunsesem sa nu mai mananc si sa plang chiar gandindu-ma ca bebe nu mai e...asta pana i-am vazut inimioara cum bate si am zis ca tb sa ma pun pe picioare, sa fiu vesela , optimista pt bebe, el se lupta sa creasca, sa traiasca si eu il ingreunam cu gandurile mele negre si starea mea...

Bucurati-va de sarcina ca este o perioada tare frumoasa

Ayda 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Oho! Ce se lungeste lista...
Bine ati venit fetelor!

Eu m-am hotarit sa merg la un doctor de aici, din Bacau.
O doamna pe nume Zoican. Am fost de trei ori pina acum la ea, mi s-a parut o persoana directa, deschisa si relaxata.

Asta inseamna ca va trebui sa nasc in maternitatea de stat, oricit mi-as fi dorit eu o clinica particulara ( aici sint vreo trei, cu conditii excelente din cite am auzit), doamna doctor neavind contract decit cu spitalul judetean.

Ideea e ca niciuna dintre aceste clinici nu are sectie de neonatologie ci doar sala de nasteri si rezerve de lux.

Nimic de zis, e foarte bine insa mi se pare mai important sa aiba sectie de neonatologie fiindca pun siguranta bebelusului inainte de orice.
Cel putin asa gindesc acum, sa vedem mai tirziu...ce imi mai spune medicul.

In rest, am incercat sa ma programez pentru un dublu test la dr. Iliev, in Iasi dar...nu am reusit ( evident e foooooarte aglomerat). Cred ca o sa sun din nou la cabinetul lui si o sa-mi fac o prgramare pentru triplu test, sa vad de-oi reusi ...vad ca e cam greu cu programarile.

Acum sint si putin derutata... morfo-fetala nu e cam acelasi lucru cu triplu test ( desigur ma refer la monitorizarea echografica implicita, nu la testul de singe ce-o insoteste). Gresesc cumva? Cine stie mai bine?

daniela11 plus

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daniela - sunt doua(eventual 3) ecografii morfofetale.Prima (cand se face si dublu test) depisteaza sindromul Down si trisomie 18 +13 si se face intre saptamanile 11 -13 si 6 zile.
Se mai recomanda o morfofetala la 15-16 saptamani si urmatoarea la 21-22 saptamani.

michellee - bine ai venit ,sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Multumesc, Catalina.
M-am lamurit.
Atunci, cred ca o sa insist sa fac si dublu test ( chiar daca nu la Iasi, la doctorul care mi-a fost recomandat ca fiind foarte bun).

daniela11 plus

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

Tot vad ca vorbiti de dublu si triplu test si eco morfofetala.Explicati mi si mie ce sunt astea ca mie la prima sarcina nimeni nu mi a zis de asa ceva,prin urmare nici nu am facut.

7

Mergi la inceput