Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Blanca000 si Catalina 2307 multumesc, mi-am notat ce ati zis voi sa intreb.
Anca-canta bine ai venit la Zmeurici, sarcina usoara si la termen. Vezi ca acum esti moderata si de ac iti apar mesajele mai tarziu, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.
Andreea vad ca nu ti-ai facut PM inca, nu ai inteles cum se face? Pe pag 10 ti-am scris.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata noilor venite in gasca.

eu am o "treaba" ,...ca sa zic asa ... am facut test de sarcina...iar..si a iesit ffffffffffff pozitiv. dar ma streseaza gandul asta: daca fereasca dzeu este o sarcina oprita din evol, in primul trimestru, la cate zile nu mia iese testul pozitiv?????? stie cineva?????

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 11

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

anne mary - ti-am povestit despre Bhcg aseara cand ai intrebat acelasi lucru. Bhcg -ul este cel care pozitiveaza testul de urina. Dar am si eu o curiozitate....o sa stai in stresul asta toata sarcina si pana o sa miste bebeul o sa faci teste de sarcina zilnic? Mai fetelor, relaxati-va....nu aveti idee cat de mult rau va faceti ....si mai ales bebeilor.Nu mi-o luati in nume de rau dar va implor incetati ca nu va ajuta. Si chiar daca este sa se intample voi nu puteti face nimic.

Haideti sa vorbim despre lucruri frumoase.De exemplu....va riscati sa plecati la drum de sarbatori sau stati acasa cuminti?

Mergi la inceput

Si inca ceva...o sarcina poate fi oprita in evolutie si la 8 luni. Eu am pierdut sarcina la aproape 5 luni. Nu exista reguli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

anne-marry, de ce te chinui cu intrebarile astea? Puiu tau e bine. Se pare ca esti stresata tare de ai inceput sa-ti faci din nou teste de sarcina. Ai incredere ca bebe tau e bine. El stie foarte bine ce trebuie sa faca. Mangaie-l in fiecare seara si lauda-l ca face o treaba buna, vorbeste cu el, asta vrea. Nu-i faci bine daca esti asa de stresata.
Ma rog, cand iti spun astea incerc sa ma incurajez si pe mine...pentru ca am si eu aceleasi tendinte. Dar imi dau seama ca oricat m-as agita si mi-as inchipui cele mai negre scenarii, incerc sa ma opresc pentru ca nu ajut cu nimic nici pe bebe, nici pe mine. In schimb, daca imi inchipui ca da din manute si picioruse la mine in burtica, macar sunt mai vesela. Prefer sa pastrez imaginea aia in minte. Si sper din tot sufletul sa coincida cu ce voi vedea maine la doctor.
O zi minunata in continuare!

Mergi la inceput

La o sarcina de 12 saptamani Bhcg este de max.290mii. La 24 ore se injumatateste. Asta inseamna ca testele se vor negativiza dupa doua saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici si bun venit noilor mamici de zmeurici si sarcina usoara.eu am fost cam ocupata si nu am mai avut timp sa intru.cum va mai simtiti eu super bine.maine ma duc la doctor abia astept sa vad ce imi spune.10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna! Scuzati ca “dau buzna” dar suntem colege de odisee eu fiind o “albinutza de mai iunie” si am vrut s-o salut si s-o pup pe catalina2307.
Catalina, uite ca am afost colege la « durere » si acum Dumnezeu ne-a alinat suferinta cu noi BB si suntem colege la odisee. FELICITAAAAAAAAAAARRRIIIIIIII
Mi-ai luminat chipu cand am vazut postarea ta aici, caci am deschis exact cand a aparut nikul tau in dreptul capitolului (abia scrisesei) Te felicit si tot ce imi doresc eu mie iti doresc si tie. Sa dea Dzeu sa ajungem de data asta la capat.TREBUIE caci suntem luptatoare.

Va pup si sa aveti toate fetele sarcini usoare si Bbei sanatosi

15 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

laurraaaaaaaaaaaaaaaaaa......saru'mana. Doamne ce ma bucur. Sa ne ajute bunul Dumnezeu si sa ne bucuram de bebicii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor mai am putin si plec spre cabinetul dr. Am emotii si parca cu cat se scurge timpul cu atat am emotii mai mari. Sper sa-mi placa de d-na dr pt ca nu o cunosc , sa fie dragoste la prima vedere. Vreau sa va intreb dc voi v-ati luat carnet de , e de vre-un folos? La med de fam nu am fost inca , tb sa ii fac o vizita si vreau sa stiu dc cer carnetul asta sau ba.

PS Fetelor voi de ce nu votati subiectul? Nu are decat 3 voturi , eu vin de pe taramuri unde se voteaza si sunt ob sa vad voturi muuuulte

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput