Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6
Raspunsuri - Pagina 14
uliiasi spune:
Buna, dragi mamici de zmeurici!
Andreea, multumim mult, chiar aveam nevoie, in starea de teama permanenta in care suntem multe dintre noi, cred ca Doamne Doamne e singurul sprijin!
blanca 000, sa stii ca si eu inchis fara probleme cureaua azi dimineata, eram eu mandra acum cateva zile ca-mi simteam abdomenul inferior putin umflat si tare, dar de ieri parca nu-l mai simt, parca am revenit cu totul la normal...Maine dimineata am programare la dr, abia astept sa-mi spuna daca puiul e bine si inoata fericit in burtica...ca mie puiu nu-mi zice nimic....
Cred intr-adevar ca nu e bine sa ne tot gandim la prostiile la care ne gandim, ceea ce e adevarat e ca multe dintre noi suntem la prima sarcina si nu stim ce ar trebui intr-adevar sa simtim sau nu. Pe de alta parte, cum a zis o mamica de zmeurica mai devreme, toate sarcinile sunt diferite, poate nici n-ar trebui sa simtit toate acelasi lucru. Eu cred ca nu avem nicio influenta in ce se intampla in burtica noastra, tot ce trebuie sa facem e sa avem grija ce mancam, sa ne odihnim bine, sa nu fim stresate si sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie totul bine.
Ca pana la urma toata sarcina asta si nasterea e o minune de la un capat la altul. Si sper din toata inima sa ne bucuram la maxim de ea.
Va pupacesc cu drag, mamici!
Iulia,
9+
catalina2307 spune:
miki - papa fetita icre daca iti plac. Sunt bunute, plac lu mami, plac lu bebe e suficient. ![]()
blanca000 spune:
Catalina ai dreptate, insa eu ma refeream la primul trimestru de sarcina...acum la inceput...cand am inteles ca riscurile sunt mai mari...si nu vreau detalii si povesti..doar simptomatologia.
7+
Bubi mic
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
Alina spune:
Catalina multumesc la fel
.
Blanca ,sarcinile sunt ff diferite de la femeie la femeie.
Bucura-te ca nu ai nu stiu ce simptome si daca vrei sa te incurajez nici eu inca nu am nimic,nu mi-e somn din contra sunt plina de energie,nu mi-e greata,nu nimic.La fiica-mea am avut simptome nasoale inca de la inceput,greturi,varsaturi de 5-6 ori pe zi pina in saptamina 18 si o oboseala fantastica in primele 4 luni.
Alina
catalina2307 spune:
Blanca - nu exista simptomatologie. Totul se poate termina intr-o ora cu hemoregii abundente sau poti afla peste doua saptamani la un simplu control. Poti avea dureri de burta ,de cap, varsaturi.....poti sa fii ca o floare iar bebele sa nu mai traiasca. Poti sa fii atentionata cu o luna inainte prin scurgeri, mici sangerari (care pot foarte bine sa fie normale si sa nu atentioneze nimic) sau poti sa nu ai nimic. Nu exista reguli.
Si lasa gugalu ca stiu io ce intentii ai
.
Bebeul tau e ok si nu vrea sa citeasca nimic despre asta. Vrea sa citeasca cum o sa suga el degetelu in burta la mamica peste putin timp. Sau cum o sa ii auda vocea de acolo din burtica si cum o sa faca cu manuta la mami la ecograf. Asta vrea sa stie bebe.
miki-miki spune:
Catalina
am papat si as mai papa ca tare bune sunt
dar mi-e frica, pe viitor nu stiu dc sa-mi mai prepar sau nu.
Fetelor
azi am si eu prima intalnire cu doctoresa mea, nu stiu ce sa o intreb , tb sa-mi fac o listuta. Sper sa aiba eco in cabinet ca de nu tb sa o caut in alta parte.
Eu nu simt nimic, absolut nimic si am si emotii pana la urm eco.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
8+
blanca000 spune:
Catalina..si multumesc. Incerc sa ma linistesc si vad eu diseara ce si cum..prin asta trec femeile, asa suntem.
Miki -Mikiuite ce vreau eu sa il intreb pe dr. meu astazi : varsta si dimensiune lui bebe, ca am tensiune mica, sa imi zica de greutatea mea, de eco morfo fetala trim I, de analize sange, teste, vitaminte, sport, sex, vopsit parul..alte semne de sarcina...pana acum cam atat..a si de ceva medic permise in caz ca racesc cand o da zapada.
Mai ai vreo idee ?
7+
Bubi mic
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
catalina2307 spune:
Cum arata colul si sa se zgaiasca cu atentie la monitor sa vada eventual hematom.
ana_canta spune:
Buna dimineata, mamici de zmeurici.Va cer permisiunea si acceptul in "gasca" burticilor de 6+ saptamani. Nu stiu cum se procedeaza cu inscrierea in lista viitoarelor mamici de zmeurici dar vreau si eu .Asa ca UM: 22.10.2008; DN: 03.02.1978; DPN: 04.08.2009. Dupa doamna doctor avem deja 6 saptamani si 5 zile si 3,4mm.
Am citit mesajele voastre si vreau sa va salut pe toate si sa va urez multa,multa sanatate atat voua cat si bb-ilor
.
Vreau sa ma obisnuiesc cu voi ca apoi sa pot sa va intreb si eu cate ceva pentru ca Doamne, am multe intrebari.
Va pup pe toate.
ramycubebei spune:
sal mamici!
am si eu o intrebare , o cunoaste cineva pe doamna doctor mihaela herescu de la centrul medical unirea, vineri am programare la dansa si tare am emotii ca ne vedem prima data.
pupici la mamici!