Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Jojo
felicitari, iubita! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai in brate peste 8 luni un pui la fel de minunat ca Teodora
Crissa
stai cumintica acolo in pat si totul va fi bine! Nimic nu-i prea mult pt ca bebe sa fie bine, sanatos! Abia astept sa imi spuneti ce aveti in burtici! Sau va faceti curaj sa asteptati, ca mine, 9 luni fara sa stiti?
Va provoc![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
catalina2307 spune:
era24 - imi pare rau sa iti spun asta dar riscul de a se pierde o sarcina exista din prima zi pana in ultima. Nu exista simptome specifice, nu exista intervale de timp, nu exista semne , nu exista nimic. Asa ca ceea ce nu ai voie sa faci este sa te gandesti la asta. Ceea ce ai voie sa faci este sa gandesti pozitiv. In sarcina nu cred ca exista "normalitate". Fiecare graviduta si fiecare sarcina este diferita. Te pup si daca te ajuta cu ceva si eu am dureri de burta. Si inca 80% din gravidutele DC. 
anne`mary spune:
buna fetelor. Recunosc ca din cand in cand arunc un ochi pe la voi ca sa stiu ce o sa simt si eu cand o sa reusesc sa raman a2-a oara. Doar ca acum va si scriu pt ca aspirantele mele scumpe sunt absente :)). Intrebarea mea e legata de mucus. Undeva pe 1,2 decembrie trebuia sa am ovulatia conform calculelor mele. De pe 28 noiembrie am inceput sa prestam o zi da una nu si nu am sesizat mucusul. Temperatura a inceput sa creasca abia saptamana asta dar mucusul e lipsa. Am sanii mariti dar nedurerosi si cred eu (maine verific banuiala) ca as avea anexita pe drepta. Dupa toate simptomele, ce credeti ca e? sanii mariti nu justifica anexita, dar lipsa mucusullui nu justifica ovulatia/ venirea ciclului/posibila sarcina.
apelez la experienta voastra.
va pup si sper sa ne vedem curand
http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png
Grishca spune:
buna seara
se ingroasa randurile : sunt insarcinata in 7 s.
pentru mine e ceva cu totul nou, asa ca voi avea nevoie de ajutorul vostru...
vreau sa va intreb daca voi faceti eco morfofetala de timestrul I? daca da, cu care medic ?
jojo_miha spune:
Vai dar stiu ca sunteti active nu gluma,imi place asta,insa acum la inceput este mai greu pana ajungem sa ne cunoastem.
Catalina2307 bine ai venit si o sarcina cat mai usoara iti doresc!
Uliiasi visele femeilor gravide sunt tare ciudate,iti spun din proprie experienta.
Rallu da stiu ca ai facut totul ca la carte
.
Bia28 gandeste pozitiv iubita,nu toate femeile avem aceeasi soarta,sa vezi ce rpede va trece timpul si puiul mic va misca si apoi te vei linisti .
Mcrissa stai in pat cat va fi nevoie,si eu am stat cu Teo la inceput,din alte motive insa reuseam,ma mai uitam la tv,mai coseam la un goblen,gasesti tu ceva.
Laura_Ioana sa te auda bunul Dumnezu
.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
anne-marry spune:
buna seara fetelor si zmeuricilor. am si eu o intrebare...cam ..."nelalocul" ei ca sa zic si scriu asa, dar ma macina: DACA ....daca....FEREASCA DZEU.....se intampa sa se opreasca din evolutie o sarcina in primul trimestru de sarcina .... si nu ai de fel cine stie ce simptome ca sa zici ca s-au oprit deodata.... cum iti dai seama...afara de echo .... si...inca ceva....LA CAT TIMP DE LA OPRIREA DI EVOLUTIE IESE TESTUL NEGATIV?????? adica....kat timp mai iese poziiv dupa ,..eveniment sa zic asa ... si daca iei medicamente tip progesteron pt mentinerea sarcinii....este posibil sa fie oprita din evol si sa nu apara sangerari....cat timp?????
NU AM NICI UN INDICIU ca ar fi vorba de asa ceva ...doamne fereste...dar sitit voi...hormonii...experienta neplacuta si alte cele...ma macina rau de tot ideea.... si nu am intrebat nici dr azi la control...de uituca si tembela ce sunt, k de emotii mi-a crescut tensiunea d ela 11 cu 6 la 13 cu 5.
acum va uram noapte buna si ne "vedem" maine
MCRISSA ne bucuram ca sunteti bine. stai in pat sa se faca bebe mare. pupicim dulcic.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
10
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
catalina2307 spune:
anne -marry -"in iminenta de avort valorile HCG scad progresiv de la o determinare la alta. Dupa un chiuretaj complet timpul de injumatatire al concentratiei serice de HCG este de 1 zi.Concentratia serica si urinara de HCG total creste exponential in cursul sarcinii, dublandu-se la aproximativ 40-48 ore, atingand un maximum in saptamanile 8-12. Productia hormonului scade progresiv in saptamanile 10-20 de sarcina, la valori de 1/5-1/20 din concentratia maxima, dupa care ramane in platou pana la termen.
O sarcina oprita in evolutie poate prezenta simptomatologie sau nu. Apar sangerari , dispar greturile, sanii se detensioneaza. Dar nu este obligatoriu. Se poate intampla pur si simplu iar gravida sa nu isi dea seama.
Mai fetelor....voi sunteti morbide. Toate , toate va ganditi numai la rele? Lasati bebeii sa creasca si nu mai fiti stresate.
Eu la prima sarcina am fost exact asa. Citeam toate tampeniile, paranoica, pe usa spitalului si cu ochii in chiloti. Am facut tot ce a fost omeneste posibil.
Am invatat un lucru. O sarcina daca e sa fie ,este. Daca nu, nimic si nimeni nu poate schimba sau nu poate impiedica un avort sau o oprire in evolutie. Nimic.
Bucurati-va de sarcina voastra.Bucurati-va si ganditi frumos. Si rugati-va. Atat.....restul este soarta si vointa lui Dumnezeu.
Motana spune:
Fetelor, voi toate faceti aceasta eco morfofetala? Si e din initiativa voastra sau la recomandarea medicului? Am citit in mare cam ce inseamna, dar as vrea sa stiu daca e pur informativa eco asta sau sa zicem ca vazand ceva in neregula de ex., se poate interveni in vreun anumit fel?
O sa o intreb si pe doctora mea ca la 11 sapt. trebuie sa ma duc la control, am inteles ca se face intre 12 si 14 saptamani, asa e?
Si numai cativa doctori fac eco asta sau numele pe care le-ati dat mai sus sunt asa doar niste exemple? Nu orice medic poate face morfofetala? E aparat mai deosebit decat simplul ecograf sa inteleg?
Merci ![]()
9+