Fecioarele **cap 13**
Raspunsuri - Pagina 18
dianaiulie2009 spune:
Salutare fete dragi !!!
Vad ca nimeni nu a mai scris un horoscop tare de mult asa ca il scriu eu pe ziua de azi :
Vineri, 9 ianuarie 2009
Ziua de azi iti poate aduce prieteni noi, dar trebuie sa te straduiesti un pic mai mult daca vrei sa ii impresionezi. Trebuie sa fii cat mai natural iar aceasta persoana iti va arata lumea dintr-o perspectiva noua. Increderea in fortele proprii te va avantaja in a doua parte a zilei.
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Heeyyyyyyy ... pe unde hoinariti fecioarelor ????
Eu is tare suparata pe lumea asta. Am fost ieri sa-mi platesc ratele la banca si surpriza mare a fost ca mi-a crescut intr-o luna cu 300 lei rata. Am fost sokata de-a dreptul. Sper doar ca se va opri din urcare cursul euro .
Va scriu horoscopul zilei de azi :
Sambata, 10 Ianuarie 2009
Nimic nu te va scoate azi din lenea de week-end, ai nevoie de multa odihna si de liniste, fugind de locurile aglomerate sau zgomotoase. Izolarea iti prieste pentru a te concentra serios asupra unui proiect la care ti-e gandul – pentru scoala, pentru serviciu – sau pentru a mai pune mana pe carte, pentru a-ti imbunatati bagajul de cunostinte in domeniul tau de activitate. Tocmai pentru ca nu apare nimic neprevazut care sa-ti strice planurile, te poti afunda complet in linistea prielnica invatatului!
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Un an in care climatul astral se arata mai prietenos si vei incepe sa te clarifici mult mai pronuntat in ceea ce te priveste. Pentru a scapa de influentele potential negative ale lui Neptun si Pluto, va trebui sa stii cum sa te comporti rezonabil, fara excese, in toate domeniile vietii. Va trebui sa eviti sa te mai comporti ca un copil rasfatat, atat in viata amoroasa cat si in cea profesionala, altfel va fi in detrimentul tau. Ceea ce vei face foarte bine va fi adaptarea ta rapida si flexibila la schimbari de ultim moment. Vei beneficia de un bun tonus si dinamism, insa vei fi dispus(a) la excese.
Banii Fecioarelor in 2009
Situatia ta financiara poate cunoaste o imbunatatire considerabil in prima perioada a lui 2009. Fii atent(a) la oportunitatile care ar putea aparea. S-ar putea sa fii nevoit(a) sa iei masuri in privinta obiceiurilor tale de a cheltui banii. Abtine-te sa faci speculatii la intamplare! Stelele nu vor fi in favoarea ta si s-ar putea sa pierzi. In aprilie-mai, astrele te ajuta in tranzactiile imobiliare, desi este de preferat sa cumperi, nu sa vinzi. Ar fi mai bine, totusi, sa apelezi la o agentie in loc sa lucrezi pe cont propriu. In ultima luna, dificultaile financiare se vor rezolva treptat, gratie influentelor astrale.
In continuare, stelele te vor proteja de problemele materiale, pe masura ce lunile trec. Este posibil chiar sa te ajute sa castigi la jocuri, numai sa nu pariezi sume mari de bani. In orice caz, vei avea parte de castiguri neasteptate. Nu fii prea generos (generoasa) pentru ca altfel vei fi deranjat(a), in mod constant, de foarte multi oportunisti si intriganti.
Departe de a fi un greiere risipitor, vei avea grija, inca de prin octombrie, de situatia ta financiara. Este si timpul sa faci asta! Combinand grija si indrazneala, vei face niste operatiuni financiare foarte bune. In ultimele doua luni ai putea investi, cu incredere, in afacerile imobiliare.
Cariera Fecioarelor in 2009
Inceputul de an 2009 te va gasi in plin avant si vei acorda mai multa atentie, decat inainte, carierei si proiectelor profesionale. Jupiter te va ajuta sa iti exploatezi la maxim potentialul si sa beneficiezi de o sansa extraordinara. Daca doresti sa te reorientezi si sa desfasoare activitati mai creative si mai libere ai toate sansele de reusita. Totodata, cei care nu au inca o slujba vor gasi, curand, un loc de munca foarte bun. In continuare configuratia astrala este potrivita pentru progrese insemnate in cariera. Saturn iti trezeste dorinta de a-ti organiza viata profesionala asa cum doresti si sa iti atingi scopurile. De partea cealalta, Jupiter, planeta sansei si a reusitei, te ajuta sa eviti capcanele.
In a doua parte a anului este posibil sa ajungi la un moment de cotitura in cariera, moment pe care il astepti, dar de care te si temi. De data aceasta, datorita prezentei benefice a unor astre, schimbarile impuse de Marte si Neptun nu se vor simti atat de tare. Vei reusi sa stapanesti situatia cu ajutorul unui prieten care te va sprijini moral. Plantele te ajuta sa te dezvolti pe plan profesional, te sprijina, iti trezesc ambitia de a-ti duce la capat proiectele si ideile, pana la sfarsitul lui 2009. Influenta lor se va face simtita doar pe termen mediu sau lung, asa ca ai radbare! Desi pe moment nu se intampla nimic important, ai incredere ca totul va fi in favoarea ta!
Sanatatea Fecioarelor in 2009
Se poate spune ca nu vei avea probleme de sanatate pentru prima perioada a lui 2009. Daca ai fost bolnav(a) sau extenuat(a) poti beneficia de un tratament eficient care sa te ajute sa te recuperezi complet. Totusi, fii atent(a), pentru ca Neptun te poate indemna si la excese. Rezista tentatiei de a manca si a bea peste masura si nu pierde noptile. Astfel iti vei putea pastra o forma excelenta - un tonus muscular ferm si o morala de fier - datorita lui Mercur. Unii dintre nativii Fecioara se vor hotari sa urmeze o dieta destul de severa, in timp ce altii se vor simti capabili sa inceapa un sport nou. Mercur te sprijina in eforturile tale si te ajuta sa elimini, cu usurinta, surplusul de greutate.
In partea a doua a anului, Marte, planeta energiei, te ajuta sa te bucuri de o forma fizica excelenta. Cu o singura conditie: evita suprasolicitarea, care apare de fiecare data cand intra in joc aceasta planeta. Fii constient(a) de limitele tale! Pana la sfarsitul anului 2009 vei fi pln(a) de energie si vei avea o forma fizica si morala de invidiat. S-ar putea, totusi, sa ai unele probleme de sanatate mai devreme decat credeai din cauza lui Pluto, planeta care te indeamna la excese.
Dragostea in 2009 pentru Fecioare
S-ar putea sa te indragostesti la prima vedere, chiar in prima parte a anului 2009. Vei avea parte de multa fericire, asa ca renunta la timiditate! Ai grija sa nu pierzi aceasta ocazie si sa iti para rau toata viata! Daca esti deja implicat(a) intr-o relatie, s-ar putea ca partenerul(a) tau(ta) sa iti faca o scena memorabila prin februarie. Nativii singuri vor avea parte de intalniri noi, foarte romantice. In general te bucuri din plin de viata! Vei avea parte de placeri de tot felul si mai ales de placeri carnale. S-ar putea ca in prima jumatate a anului, in special spre final, sa ai mai multe intalniri placute. Cuplurile casatorite vor trai emotii puternice.
Intrand in partea a doua a lui 2009, viata ta sentimentala ar trebui sa se stabilizeze si sa se imbunatateasca. Oricum, nu vei cauta dragostea cea mare, ci o persoana cu care sa te intelegi si care sa iti fie complice. In acelasi timp, vei dori sa fii mai liber(a) si sa nu depinzi de nimeni.
Atentie in ultimele luni, caci se poate ca partenerul(a) tau(ta) se se schimba brusc, problema care poate duce chiar la destramarea relatiei. Accepta situatia cu calm si resemnare si evita scenele inutile. S-ar putea sa ai noroc in dragoste in in noiembrie, iar legaturile cu persoana iubita vor deveni din ce in ce mai stranse. Nativii singuri vor avea parte de flirturi numeroase, de intalniri neobisnuite si in locuri neasteptate.
" Carpe diem ! "
violeta69 spune:
ana,multumim de zodic...
asa sa fie!adica de bine
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dianaiulie2009 spune:
Bine ca ai aparut macar tu Vio in zona k deja intram la banuieli k ce-or fi patit fecioarele mele
Sper si yo sa fie un an mai bun , k 2008 pentru mine nu a fost tocmai ok pe mai multe planuri, printre care profesional si financiar. Cu dragostea am stat foarte bine asa k macar intr-un plan ma pot lauda ....
Va doresc noapte buna si o saptamana usoara !!!
" Carpe diem ! "
violeta69 spune:
Ana,sunt aici
si pt mine 2008 a fost de kko din toate punctele de vedere,asa ca acum,in 2009, sper sa fie pe dos...
ca doar roata aia se invarte,nu?!
sa aveti o zi perfecta,
va pe toate
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
duchess spune:
Salute fetele
Ana , merci de zodiac
Ce faceti fetelor ati inceput munca? si nu mai aveti timp de net?
ca eu tot acasa stau ,dar nu am loc la pc de frati-miu.....
As vrea ca anul 2009 sa fie mai bun decat 2008 , sa fiu mai fericita , multumita ,si sa ma plimb mai mult si cine stie poate gasesc si jumatatea anul asta
am multe vise , si planuri care de cele mai multe ori nu se adeveresc .......
Va urez o saptamana buna , usoara (chiar daca azi e marti , 13!)
va pup
dianaiulie2009 spune:
MB , unde ai disparut ???
Tu erai cea care mai tinea topicul in top ...
" Carpe diem ! "
irlandeza spune:
Salutare...
Ce fac fetele? Am cateva poze de la ziua Alexiei, pt. cine are timp si chef.
Am citit si horoscopul, cica situatie financiara mai buna......la noi s-au marit taxele, iau mai putini bani ca inainte......Restul, om trai si om vedea.