Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelor, ma iertati, n-am mai venit pe aici. Da' mai vin sa va mai dau cate un horoscop, cate o atentie, o maslina. Mai, apropo de horoscop, eu chiar sper sa mearga anul asta bine. 2008 s-a mai redresat pe final, in rest a fost lin... din toamna a luat-o un pic pe o panta ascendenta, sper sa nu o parasesc prea curand. Si partea cu jobul am intereseaza cel mai mult! Aia sa se petreaca... aia si carnetul, ca in rest... vad eu cum o scot la capat . Cica pasiune, nebunii in plan amoros... om trai si om vedea . Dupa ce am citit in alta parte ca e posibil sa raman gravida anul asta, parca nu mai vreau asa de multa pasiune .

Va pupacesc, mai vin, mai intru, nu va las eu pe voi!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

V-am citit, am citit si horoscopul. Am inceput anul cam furtunos. Nu stiu cum o sa se termine.
Irlandeza - Ai o fataaaaa pe cinste, o papusa nu alta. Eu am un baiat de 2 ani si 3 luni, ce zici ne incuscrim?
Eu inca sunt sub soc dupa o saptamana de incidente. Saptamana trecuta joi sotul meu era sa-l loveasca pe un dement care i-a taiat fata(ala voia sa faca stanga in intersectie si nu s-a asigurat nici o secunda ca mai vine ceva din contasens), vineri am lovit-o eu pe una usor cand am oprit la intersectie (ghata mare, patinam si eu si ea cu masinile de mama mama - prima data am crezut ca m-au lasat franele). Nu au avut nimic masinile, viteza era mica dar eu mai aveam putin si cautam si cu lupa daca exista vreo zgarietura la mine sau la ea. Acu' doua zile ies cu copilul pe strada si o baba de de-abia se vedea de la volan era sa ne loveasca pe trecerea de pietoni. Mai aveam 2 pasi pana la bordura si ea cica nu ne-a vazut...cand s-a dat jos de la volan o baba de ziceai ca-i vie.....imi venea sa o strang de gat (am certat-o dar ce naiba sa mai fac...era parca lipsita de reactie)dar dupa ce s-a dat jos de la volan ma intrebam ce naiba sa mai strang de gat ca era vai mama ei. Am ramas pe trotuar plangand. Ala din spatele ei s-a dat jos sa vada daca sunt ok, daca vreau sa sun undeva...eram in fata blocului nu mai puteam nici sa fac doi pasi...stateam cu Tudor in brate si plangeam si Tudor imi zicea "mami pup, mami speriat". De abia dupa ce a oprit ala din spatele ei a oprit si ea masina mai departe si a venit sa ma intrebe daca sunt ok. I-am zis ca daca nu vede, sa-si ia ochelari sau alta masina din care sa vada...sau mai bine sa nu mai conduca. Tipul i-a explicat ca nu a oprit nici o secunda la stop pentru ca a vazut toata faza, ca ar trebui sa fie mai atenta, ok nu m-a vazut pe mine dar nici stopul nu l-a vazut? In fine am plecat....stiam de la un prieten ca mai mult de 500 dolari amenda nu i-ar fi dat. Si asta daca ar fi fost victime. Acu ceva timp o femeie a fost calcata pe verde si soferul a dovedit in instanta ca era in mijlocul unei "crize diabetice" si a scapat...e ok. Si ma gandeam ce sa-i mai fac eu babei aleia, ma incarc negativ cu toate nebuniile. Dar daca dadea peste noi, pe Tudor il lua primul. Eram asa de fericita ca nu mai cere caruciorul si merge si el mai mult pe jos. In fine, numai asta visez de 2 nopti. Nu mai am somn de la ultimul incident.
Nu stiu dar la persoanele dupa 75-80 de ani le-as mai da ceva teste medicale sa le mai las la volan. Eu ma uit la multi din zona mea si daca as avea o putere sigur 50% din astia de peste 80 de ani nu le-as mai da voie sa conduca. Poate sunt rea dar am avut multe probleme cu ei iar acum m-au afectat prea tare.
Va pup si va doresc o seara buna!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mama, Mihaela, te cred ca esti inca in stare de soc!! Nici nu vreau sa imi imaginez ce a fost in sufletul tai, mai ales ca il aveai si pe Tudor cu tine. Slava Domnului ca totul a fost bine pana la urma si nu s-a intamplat nimic grav. , o sa fie bine!!

va dau un strop de horoscop pe ziua de azi:

Nu te crampona de problemele care nu-ti ies pe partea profesionala. Vor veni si zile mai usoare. Poti, foarte bine, sa te ocupi astazi de problemele de acasa, de familie sau poti sa cauti compania persoanelor care te binedispun si-ti fac viata frumoasa. Vei descoperi ca ai multe de invatat de la o persoana la cer tii foarte mult.

Daca doresti sa iti pui in practica planurile mai vechi, mare atentie, caci exista cineva care ti-ar putea insela asteptarile. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar pana la urma se va dovedi constructiv. Este foarte posibil sa ai un mic succes in sfera serviciului, ceea ce iti va da un elan deosebit pentru a te implica in activitati pe care le-ai tot amanat.

Ca o minge de tenis, banii vin si pleaca in viteza cand este vorba despre conturile tale. Nu e nimic rau, mai ales ca ai si idei bune, care te pocnesc din senin, iar cu spiritul practic stai atat de bine incat faci ca mai tot ce iti trece prin cap sa devina realitate. Totusi, nu exagera cu laudele si cheltuielile...

Esti considerat persoana potrivita pentru a coordona un proiect ce necesita o minte conservatoare. Apare o vindecare pe toate planurile vietii tale.
Azi te bucuri de o relatie buna cu rudele si ai oportunitatea de a petrece niste momente speciale alaturi de o persoana iubita. Ar putea fi vorba de o sarbatorire de vreun fel, pentru ca sunt prezente muzica si dansul. Este un moment bun pentru a alege mobila, culori si lucruri cu gust, pentru ca simtul tau artistic este accentuat. Este prezent si simtul valorii.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Mi-ro, bine ca esti bine si eu cred ca batranii nu ar trebui sa mai conduca dupa o anumita varsta ,sau sa aibe mai des controale la ochi. totusi ceva .....
MB , bine ai -re-venit !

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza
Am citit si horoscopul, cica situatie financiara mai buna......la noi s-au marit taxele, iau mai putini bani ca inainte......Restul, om trai si om vedea.

Fii optimista ca doar e numai inceput de an , poate pana la finele lui 2009 om avea si noi parte de o "situatie financiara" mai buna

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Mi-ro , uite un sa dormi mai bine la moapte. Bine ca ati scapar teferi si multumeste la DD ca v-a ferit de cine stie ce nenorociri !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samar spune:

Mai puteti adauga o fecioara in lista - ziua 6 luna 9-a
Dupa un an destul de plat si pe ici pe colo cu ceva suparari, de Craciun am primit cel mai frumos cadou: pe 26 dec mi-am cumparat o barza si ... 2 liniute
Bebe va veni pe 26 august cel mai probabil, deci inca o fecioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Samar - bine ai venit la fecioare. Felicitari pentru bebe! Doamne daca as putea sa las un pic mentalitatea asta mea la o parte parca as mai face unul. Si la primul (l-am facut tarziu la 39 de ani - asta e viata nu pentru ca nu am vrut)parca eram speriata dar dupa ce am avut o experienta neplacuta dupa nastere cu o infectie parca mi-e frica. Am zis ca sa mai treaca ceva timp sa-mi treaca de sperietura.
Acum Tudor are 2 ani si 3 luni si ar fi timpul sa ma gandesc dar parca fac si eu ca Scarlet O'Hara:"la chestia asta o sa ma gandesc maine". Si uite asa parca tot nu am curaj. Sa fiti sanatosi si sa bebe sa fie un norocos si un mancacios!
Va pup fetele si va multumesc pentru sustinere
Azi am murit de frig. -22 dar s-au simtit ca -27. Dupa mine asa cum simt eu frigul era -40. Dupa 30 de km de mers cu masina tot nu simteam ca se incalzeste motorul. Ce mama zmeilor m-am mutat aici ca eu am fost tot timpul o frigurasa. Am ajuns acasa cu o fata de puteai sa ma faci material didactic pentru intelegerea operelor lui Picasso. Daca o tine tot asa cu vremea cer azil de timp rece in tarile calde. Nu se mai poate. Noroc ca in blocurile de aici se baga caldura la greu ca altfel nu stiu ce as face. Ceva palinca poate ne-ar mai incalzica pe timpul asta alceva nu stiu ce ar merge.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Cafelutza e servita duamnelor feciorici !!!

Samar, bine ai venit printre fecioare ! Felicitari pentru testul cu 2 liniute. Sa va ajute DD sa duci sarcina pana la capat, sa ai o nastere usoara si un BB sanatos !

Mihaela, nashpa cu atatea grade sub minus ... noi ne bucuram dwe fiecare fulg de nea care se asterne , dar , din pacate a 2 a zi nu mai e nimik, se topeste un-doi totul. Ia si tu partea frumoasa a lucrurilor, adica faptul ca traiesti intr-o tara civilizata nu k noi ...

Va scriu mai jos horoscopul carierei pentru saptamana viitoare :

Horoscop Zodia Fecioara

Saptamana aceasta vei incerca noi idei iar colegi se vor mira ca vei indrazni sa preiei un proiect important.

Sefii iti vor fi alaturi in taskurile pe care le vei avea de indeplinit. Nu va fi nici o surpriza daca felul in care te dedici acestui proiect ii va face pe colegi invidiosi.

Vei avea multe de invatat de la colegii cu mai multa experienta. Analizand problemele vei intelege exact care iti sunt atributiile si cum sa le rezolvi.

Vei fi laudat pentru rezultatele pe care le vei obtine.

Un week-en frumos va doresc !

P.S. La noi a nins ieri si fetele sunt happy, maine cred ca mergem la sanius !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Si horoscopul pentru acest week-end :

Investeste putin si in tine insuti (insati) si in talentele tale. Poti sa te gandesti in acest week-end si la aplicarea unei idei de afacere de familie sau individuala si care sa-ti mai adauge la buzunar. Ai nevoie sa construiesti o fundatie solida, asa ca da la o parte propriile ingrijorari si bucura-te de viata, familie si prieteni(e), izvorul inspiratiei pentru toate actiunile tale.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput