Fecioarele **cap 13**
Raspunsuri - Pagina 17
ADRIANKA spune:
Marinela, ma intrebai de ce nu scriu si dincolo...Nu stiu sa raspund exact, parca ma simt mai bine aici...acolo citesc tot, nu-mi scapa nimic, dar.....asa sunt eu, mai ciudata, ca orice fecioara.Inca o data, multa sanatate si multi ani fericiti micutei!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
violeta69 spune:
Irlandeza,cu intarziere, la multi ani! papusicii
sa creasc mare si frumoasa si sa fie norocoasa
Adriana,cum esti tu ciudata(ca fecioara)?
ca si eu sunt ciudata...dar de vorbit vorbesc cat 10...cand am chef ca daca nu pot sa si tac cat 10 asta e ciudatenie?
MB te pup si pe-aici
ana,mi_ro,duchess
sa aveti un an perfect!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dianaiulie2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta69 Adriana,cum esti tu ciudata(ca fecioara)? ca si eu sunt ciudata...dar de vorbit vorbesc cat 10...cand am chef ca daca nu pot sa si tac cat 10 asta e ciudatenie? Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Ma regasesc in cele scrise de tine ...
" Carpe diem ! "
MadameBovary spune:
Asa sunt si eu (cu vorbitul): daca ma pasioneaza ceva sau ma intereseaza ceva sau vreau cu tot dinadinsul sa ma faca inteleasa, apai bag la vorbe de oboseste interlocutorul meu . Ma si pricep la cuvinte, in scris si oral si asta nu ma descurajeaza cand ma apuca logoreea .
ce alte ciudatenii ati mai observat la voi? facem o lista si o trecem pe prima pagina? ar arata haios cu diverse teme si cele care se "inscriu" in categoria respectiva
I never fake ... sarcasm
irlandeza spune:
Multumim fetelor inca o data pt. urari.
MARINELA
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
duchess spune:
Am venit si eu pe aici , vad ca e cam liniste
Azi a inceput sa ninga in Bucuresti , nu cred ca o sa ramana zapada asta...prea mult
va pup fecioarele
violeta69 spune:
buna,
MB,nu stiu daca asta e o ciudatenie, dar s-ar putea....sunt exagerat de corecta...si in general exagerata cu toate,adica la mine ori e alba ori e neagra,cale de mijloc nu prea exista...sau ca sa ma exprim cromatic,nu exista culori alb si negru doar
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dianaiulie2009 spune:
Sara buna fecioare !
Noi ieri am fost in vizita la 2 Ioni, la un fin si la unul dintre nasi.
Eu am iar dureri de spate ... nu mai stiu ce sa ma mai fac ... cred ca ma voi programa la un RMN ...
Cam atat de la mine , prea multe nu am sa va povestesc ...
Noapte buna !
" Carpe diem ! "
MadameBovary spune:
Ana, sanatate multa!
Vio, eu nu stiu ce sa zic in materie de corectitudine, nu m-am analizat niciodata la nivelul asta... e un capitol pe care il voi aprofunda cand ma simt in stare .
Azi am avut mega-experienta cu Vaca in zapada. V-am mai zis eu ca e innebunita dupa zapada, i se scurtcircuiteaza ceva la creier cand vine vorba de asta... asa ca astazi seara a turbat . I-am dat drumul unde ii dau de obicei si de n-a dat la ture si de n-a alergat de m-a ametit! S-a sucit, s-a invartit, a inghitit la zapada de cred ca nu o sa mai latre deloc 2 luni de acum incolo... ori asta, ori o lua acasa sa-i arate si lui bunica-sa ca e zapada afara, sa o puna la pastrat pentru maine pe balcon . E distractie mare cand e "posedata" de zapada
I never fake ... sarcasm
duchess spune:
Salut fetele
MB ai caine? eu am o pisica ,o corcitura cu siameza
e frumoasa , aveam poze in calculator , si aseara frati-miu a umblat de le-a asters
M-am uitat pe site la horoscop pe anul asta , fiecare site are alte previziuni ....