Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

25 decembrie 2008

Ceea ce primesti in dar nu trece neobservat, poate fi un obiect pe care il vei p#259;stra in memorie sau de care te vei folosi mult#259; vreme de acum incolo, poate chiar scump, nu glum#259;! De exemplu: un televizor, un calculator, sau, dac#259; ai fost chiar atat de cuminte, un autoturism. Poti g#259;si sub brad si daruri complet neasteptate, care te las#259; f#259;r#259; replic#259;, unele cu efect pozitiv asupra ta, altele nu, c#259;ci te pun pe ganduri, deci asteapt#259;-te la extreme de tot felul. Darul cel mai ciudat pare s#259; vin#259; de la partenerul t#259;u de viat#259;, pentru c#259; nu te-ai asteptat la asemenea gest!

Este o zi norocoasa pentru a face planuri, a lua decizii si pentru a gasi solutie la orice problema care ar putea aparea. Te simti plin de succes si capabil sa rezolvi probleme. Obtinerea si schimbul de informatii capata valente emotionale in aceasta perioada.
Seara mergi in vizita la vecini sau la frati. S-ar putea sa te hotarasti sa mergi undeva pentru a socializa si a dansa. Personalitatea ta carismatica te poate asigura ca vei fi in centrul atentie

O cunostinta va propune sa colaborati intr-o afacere. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca sunt sanse sa scapati de problemele financiare.
Ar fi bine sa va ocupati si de problemele de familie. Incercati sa terminati ce ati inceput!
Va sfatuim sa aveti rabdare cu partenerul de viata si sa ii ascultati sugestiile.

Daca ai suparari in plan personal, nu le transforma intr-o tragedie, pentru ca orice problema are rezolvare, mai devreme sau mai tarziu. Mai mult, daca serviciul sau dragostea te dezamagesc, apare altceva care sa compenseze situatia. De exemplu, o partida de shopping – chiar si cu bani putini – poate restabili echilibrul tau psihic. Un bonus cat de mic pentru sufletul tau te va ajuta sa uiti de celelalte necazuri!

Fecioarele mele dragi, trec si eu sa va urez toate cele bune si sper ca fiecare dintre voi va avea un Craciun perfect, plin ochi de sanatate, iubire si cadouri fantastice!!

CRACIUN FERICIT

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Printre atatea pregatiri,prajituri si sarmale am cam ratacit drumul catre voi. Dar va prind eu din urma.

Craciun fericit fete dragi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Craciun fericit , fecioarelor!
eu am desfacut aseara cadourile ca nu mai puteam de curiozitate , si ce sa spun decat ca sunt multumita de cadouri , decat nimic , macar sa fie ceva acolo sa am ce desface

am inceput sa nu mai placa sarbatorile , toata lumea se intalneste cu toata lumea .....
eu observ cat de singura sunt ( adica am familie , dar ei trebuie sa ma suporte ) ma refer la prieteni , am o singura prietena mult mai mare decat mine ( ma stie de cand sunt ) dar ea e ocupata , ....

Mergi la inceput

Duchess, si eu sunt cam singurica de Craciunul asta pentru ca asa s-a nimerit si nu pot sa spun ca imi place... dar am primit un cadou inainte care m-a fericit pana la inceputul anului viitor, asa ca sunt mai impaciuitoare Anul trecut a fost insa mult mai frumos din alte puncte de vedere! Plus ca acum prietenii sunt care incotro cu familiile lor, oricum la romani Craciunul se petrece mai mult in familie... dar si asa.. am fost la niste rude la masa, ne-am intors acum trei sferturi de ora si n-as mai avea energie sa ma mai vad si cu altcineva acum . Mai bine e acasa, in fata laptopului, inca vreo 2 ore si pe urma un somn linistitor .
Mihaela, chiar ca te-ai ratacit. Sa nu ne uiti de tot!!

Feciorelelor, ce-ati primit de Craciun?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

MB , mda cam asa e la noi la romani , azi se sta acasa ,
sa va arat si eu niste poze cu fursecurile mele
http://img508.imageshack.us/my.php?image=img3068wm6.jpg

http://img525.imageshack.us/my.php?image=img3070wd4.jpg

http://img525.imageshack.us/my.php?image=img3072ob8.jpg

am primit un suport pt bratari&lantisoare , ciorapi. o carte sa in vat Slik Painting , o rama pt poza , pasta Fimo , bratara , parfum , eee chestii micute care acum nu imi aduc aminte
inca odata va doresc Craciun fericit

Mergi la inceput

Duchess, mi-ai facut o pofta de fursecuri de nu mai stiu de mine!! mai ales cand le-am vazut pe alea primele, tare haioase!! Si cred ca-s si asa de buneeeee...
Ce parfum ai primit, ca eu sunt nebuna cu parfumurile! Am vreo 10 si tot nu ma mai satura Dumnezeu Da' ai primit destule chestii, mai ales daca zici ca mai erau si altele pe langa astea enumerate . Eu-s fana sarbatori tocmai pentru cadouri... i'm such a sucker for presents!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va poftesc la cafelutza si la o portie de prajituri !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Duchess - esti grozava cu primele fursecuri. Mi-ai dat o idee sa-i fac lui fie-miu. Am un magazin italienesc aici unde se gasesc sute de forme de bombonele. Cand merg cu fie-miu acolo zici ca intra in sevraj. Sunt asa frumusele. Acu ma duc sa iau pentru fursecuri si prajituri.
MB - si eu sunt nebuna cu parfumurile si am noroc cu al meu sot care atunci cand a venit in Canada primul job a fost sa vand aprfumuri . Asa ca se pricepe. Acu ceva timp mi-a luat un Armani mania si un Boss La femmme dupa care sunt topita acu Mosu mi-aduse un plic cu bani ca cica sa-mi mai iau si singura.
De Craciu fuseram la niste prieteni in Hamilton un orasel in apropiere de Toronto unde ne-am intalnit mai ulte familii cu copii si unde a venit Mosu' pentru ei si unde fie-miu a mai colecctat niste jucarii...de parca nu aveam casa plia ca deja am inceput sa mai ascund din ele si sa i le dau dupa cateva saptamani. Asa ca mai primii un megacamion ca parca nu aveam casa plina de masini si mergatoare dar nu se poate indura sa le dea ca in fiecare are portbagaj cu jucarele mai mici si le face inventarul in fiecare zi. Iar eu noaptea daca ma duc pana in living este imposibil sa nu-mi var piciorul in ceva. Ma trezesc instantaneu.
Cam asta fetele....sa aveti zile de Craciun frumoase si linistite.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui duchess
sa va arat si eu niste poze cu fursecurile mele

Si eu...si eu... http://good-times.webshots.com/photo/2143586930088512827HkMImR

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi faceti intrecere intre cine poata sa nasca mai multa pofta cu fursecurile voastre? ce naiba, ca e seara si eu nu mai am voie sa mai mananc dupa ora 6 !!
Miha, eu imi doresc ca pentru copilasul meu sa imi permit sa ii cumpar muuuulte jucarii si prostioare, sa nu duca lipsa de nimic. Dar si asa sunt eu imprastiata acum si trebuie sa traga lumea de mine sa fac un pic de curat si ordine (ma mai apuca si pe mine din proprie initiativa, dar rar ), ma gandesc ca daca as avea toata casa plina de jucarii nu o sa mai apuc sa faca in vecii vecilor ordine!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput