Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Da.. azi fu testul si am primit cu mandrie decizia de a-l mai da inca o data dupa 12 ianuarie . N-a fost sa fie din pacate, poate intr-adevar nu asta era momentul pentru carnetul meu! Astaaa eeee, mai incerc pana il iau, ca nu ma las pana nu o sa fiu mandra posesoara de carnet de conducere! Va multumesc mult oricum pentru sustinere mult!

Vio, am 1.70 si momentan 61.3 kilograme. Ideea e ca la mine se aseaza in zona burtii, a fundului si a soldurilor si nu prea e estetic. La 65 de kilograme chiar nu prea arat prea incitant . Acum deja incepe sa imi mai placa de mine. Am mai avut o perioada cand ajunsesem pe la 66 de kilograme si am dat jos pana la 58 in decurs de cateva luni... si ti-era mai mare dragul sa te uiti la mine atunci . Cam asa as vrea si acum, un 58 sau un 60, ca pe la "suma" asta ma si simt bine, hainele vin frumos pe mine, nu mai am piciorul cat 10 tevi de la baie etc . Conteaza mult si forma corpului si cum se repartizeaza kilogramele.. ca daca se puneau la sani nu imi parea prea rau

feciorelele!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

MB, imi pare rau ca nu ai luat examenul. Data viitoare va fi ok.
Asa mi de ciuda ca nu suntem liberi pe 24 decembrie. Va dati voi seama ca tre sa mergem la munca pana la ora 16 , apoi hai acasa , fa mancare si mai colinda frate daca mai ai kef

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

MB, lasa draga ca o sa-l iei data viitoare, acum e vremea de colindat, de cumparaturi, cadouri.......carnetul la anu' cand se linistesc apele.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

MB,imi pare rau ca n-a fost sa fie cu examenul...
dar macar acum stii ce te asteapta
cat despre kg,nu te hazarda taman acum cu sarbatorile astea
eu zic sa iei o pauza si sa incepi cura de slabit dupa...oricum mananca cu grija
pt zonele astea de care spui grasimea se duce cu gimnastica,asa doar te infometezi degeaba...
plus ca se spuna ca organismul "are memorie" si se pune tot prin aceleast zone cand te lasi de slabit...
faci sport?
daca nu faci, te sfatuiesc sa cauti ceva...eu asa am slabit!
se tonifieaza muschii si se topeste grasimea(la mine mai putin pe burta dar lupt mai departe!)

ana,nu fii trista ca o sa faci tot ce trebuie pt sarbatori

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Tzop si eu cu mai multe variante de horoscop pe ziua de azi .
Multumesc pentru cuvintele incurajatoare! mare si revin un picut mai incolo!

23 decembrie 2008:

Sunteti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal.
In partea a doua a zilei vi se propune o colaborare. Va sfatuim sa nu va grabiti in luarea unei decizii.

Nu ti-ar strica sa fii mai atent la cheltuieli. Fa-ti o lista cu prioritati. Reusesti sa te aduni si sa te concentrezi la ce ai de facut si asta ii va ajuta pe colegi sa depasesaca un moment dificil. Partenerul de viata are nevoie de ajutorul tau intr-o problema importanta pentru el. Asculta-l cu atentie si ai grija ce sfaturi ii dai.

Este o zi ideala pentru a realiza multe si pentru a termina unele proiecte incepute de mai demult. Relatiile publice si interesele legale tins sa se imbunatateasca. Pastreaza-ti atitudinea pozitiva si zambeste din cand in cand. E mai bine sa privesti jumatatea plina a paharului.

In jurul tau sunt multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alege-ti cu grija colaboratorii, altfel poti avea surprize prea putin placute. N-ar fi exclus sa primesti un cadou neasteptat de la o cunostinta apropiata. In cazul in care ai nevoie de un imprumut sau o sponsorizare, sansa va fi de partea ta. Nu comenta deciziile pe care le iau cei din jur.

Aminteste-ti ca totusi ai parte de o mini-vacanta in care sa te bucuri de timpul liber si de compania celor dragi.
Elibereaza-ti mintea de proiectele de la locul de munca si de planificarile pentru anul care vine. Vei avea sufucient timp la dispozitie pentru asta dupa anul nou. Acum pregateste-te de Craciun si mergi sa cumperi cadouri pentru cei dragi.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Pe unde umblati, mai fetelor, mai?
Horoscop mult si pentru ziua de azi:

24 decembrie 2008:

Sunteti indispus din cauza dificultatilor financiare pe care le intampinati si aveti tendinta sa va izolati.
Va recomandam sa nu va angajati in activitati noi
Nu va puneti mari sperante in succesul unei afaceri! S-ar putea sa fiti dezamagit.
Relatiile sentimentale, insa, parcurg o perioada favorabila. ]

Ar fi trebuit sa apara si cineva de departe, un prieten de peste hotare sau o ruda din alta localitate, dar primesti vestea ca nu mai poate ajunge din diverse motive ce il obliga sa ramana la el acasa. Esti dezamagit, pentru ca ti-ai facut planuri cu el, iar acum te simti singur, tradat, primind acest detaliu ca pe un afront personal. Nu privi lucrurile atat de dramatic, pentru ca o lipsa, intr-o parte, va fi compensata de o bucurie - din alta parte!

Dupa o zi plina de treaba la locul de munca, seara va relaxati impreuna cu cei dragi, in oras sau la o mini-petrecere in familie. Pentru cateva ore chiar va destindeti si uitai de toate treburiel de peste zi.

Cu o casa a 5 a asa de plina nu e de mirare ca iti va fi greu sa impaci pe toata lumea... Partenerul vrea atentie, familia te rapeste de-a dreptul, copiii te alearga prin casa cu intrebari despre mos... Mai sunt si prajituri si curatenie si toate celelalte de-ale casei. Dar odihna va fi cu mult mai savuroasa. Si mosul nu te va uita anul acesta!

Bani: foarte bine

Sanatate: bine

Dragoste: foarte bine

Ti se pare ca unele persoane din jur iti vor raul cu orice pret. Cerceteaza bine inainte de a trage concluzii. Nu este cazul sa te consumi pentru lucruri care chiar nu merita atentia ta. Acasa incearca sa fii mai intelegator cu persoanele dragi si sa nu le impui numai ceea ce ai vrea tu sa fie. Vin sarbatorile si o atmosfera apasatoare in familie nu poate fi ceea ce-ti doresti. Pentru a alunga rutina din viata de cuplu, foloseste-te de inventivitate.

Astazi dai dovada de mai multa sensibilitate decat in mod obisnuit. Esti impresionat de tot ce se intampla in jur si poate de aceea, ceva mai irascibil decat de obicei. Capacitatea de concentrare este buna si iti va da un ajutor important la rezolvarea problemelor in care esti implicat. Cheltuielile pentru imbunatatirea confortului in apartament se vor dovedi inspirate.

Astazi vei da dovada de mai multa sensibilitate decat de obicei.
Esti foarte impresionabila si emotiva. Poti pune asta pe seama Craciunului si in acelasi timp incerci sa rezolvi calm si rational toate problemele legate de petrecerea de maine.

mare!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

CRACIUN FERICIT!!!

Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Acum cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou,cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,cand magii strabat distantele pt.clipa cea de taina,ACUM,dupa sfanta porunca a datinii strabune,iti incredintam gandurile frmoase si calde urari de sanatate,belsug si implinire.CRACIUN FERICIT

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Craciun fericit pt toata lumea si'n special pt fecioare!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

CRACIUN FERICIT !

CRACIUN FERICIT !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput