Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza la Mos Craciun , ne dati , ori nu ne dati ...

Noi am fost cu colinda, azi iar mergem , am primit si noi , la randul nostru colindatori, deci ... traim spiritul Craciunului .
Va scriu horoscopul zilei de azi .

Te vei simti mult mai puternic(a) daca te vei implica voluntar(a) intr-o cauza in care crezi. Cineva din anturajul tau imediat poate ca nu va agrea alegerile pe care le vei face. Cel mai bine este ca in aceste zile sa iti urmezi propria linie de gandire. Lupta pentru lucrurile in care crezi si, intr-un final, vei castiga respect si admiratie.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Of, as lupta eu pentru lucrurile in care cred, doar de mi s-ar da o sansa !! Gata, promit ca nu mai incep cu chestii din astea pe care nu le intelege nimeni , am si eu o perioada de semi-blue si ma plang pe la toate colturile!
Voi ce faceti, cum ati petrecut de Craciun? Ati primit cadouri, v-ati distrat, ati mancat?

Mi-a placut ca azi-dimineata a nins un pic in Bucuresti... inca mai fulguieste usor si incet, acum e insotit totul de soare. E frumos, dar vreau si eu mai multa zapada.
va si revin mai pe dupa-amiaza ca azi avem program de ... cimitir!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary
ma gandesc ca daca as avea toata casa plina de jucarii nu o sa mai apuc sa faca in vecii vecilor ordine!

In prima faza iti vei da toata silinta,dar mai apoi vei invata ca si dezordinea poate fi frumoasa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Va poftesc la o cafelutza aburinda !

Noi am fost la colindat ieri , azi asteptam mosafiri.
MB , trebuie sa-mi fac si eu timp sa merg la cimitir . Nu trebuie sa-i uitam !
Am fugit la bucatarie ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Hai ca si eu sunt matinala
Miha, eu m-am obisnuit de pe acum ca un pic de dezordine e ispititoare si frumoasa, dar mama se tot incapataneaza sa ma traga in partea cealalta . La cat sunt eu de imprastiata uneori, asa e ea de maniaca in privinta curateniei. De-a dreptul exasperanta uneori!!
Ana, da' ati colindat ceva . Ati primit si bunatati?

o duminica frumoasa si calduta doresc!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Buna fetele
Pe mine a inceput sa ma enerveze sarbatorile , din cauza ,ca numai noi sunam sa spunem ''La multi ani '' chestii din astea,
am observat ca toata lumea aseapta sa fie sunata dar sa nu sune ,si toata lumea se supara pe toata lumea daca e ''uitata''
Mda mama si tata nu sunt cele mai po****re persoane.... si de aici totul..
Parintii mei sunt total diferiti de socrii fratelui mai mare .Aia fac petreceri, ma-sa si sora-sa la cumanata nu pot trai daca nu au oapseti ....
dar niciodata nu au sunat la noi de sarbatori sa zica un ''la multi ani '' intotdeuna uita
si daca mergem la ei , fff probabil sa aibe oaspeti
toata lumea e super incantata de nepoata care sta la ei
asa ca azi cam trebuie sa ma urnesc ,eu cu mama poate vine si tata sa mergem la aia sa -i dam la nepoata cadourile de mos ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Stai ca vad ca tot gresesc ... la scris
am vrut sa spun ca parintii mei nu sunt persoane po****re
despre familia cumnatei e mult de povestit
vad ca pc meu nu ma mai asculta
nu stiu dece nu pot scrie cuvantul ala , nu e unul urat..... ciudat.....
p-o- p-u-l-a-r-e gata asta e cuvantul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
ati mancat tot?
eu ma pregatesc de urmatoarea runda...revelionul
duchess,lasa-i pe ai tai daca nu-s po****ri,asa sunt ei si punct...oricum nu poti schimba pe nimeni!!
nu te mai supara
si daca altii nu suna sa spuna la multi ani,care-i baiul?spune tu si gata!
ca sa zic asa,ti-ai facut datoria

va pup pe toate

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Buna fetelor! Na, ca intrai si eu in zi mare pentru noi (azi l-am sarbatorit pe fiu-meu, a implinit 1 an) si dai cu pregatiri pentru familion, ca e mare rau, dai cu una, dai cu alta.....asa a trecut timpul...

In caz ca nu mai intru, va urez sa aveti sarbatori linistite in continuare si un An Nou bun si mult mai senin ca cel ce trece acum...

Va pup!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

, Alexandros Yannis !!!

Sa cresti mare si sa fii sanatos ! Sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi tie !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput