LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 9
monicaa spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Nicolae si Nicoleta!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
stancutza spune:
Fetelor, ce zi frumoasa, ce sarbatoare frumoasa!
Anita dulce, frumoasa si cuminte, sa ramai mereu asa cum esti, sa fii sanatoasa si sa iti bucuri familia in fiecare zi cu zambetele tale! 

pentru un anisor!
LA MULTI ANI! Nicole, KalosAlina, tuturor celor ce poarte numele Sf. Nicolae!!!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Shose spune:
Zuzici 
Ce sarbatoare mare o fi la ora asta la Alinutza acasa!
Elle ce ma bucur ca ai 'nimerit'o' pe Bitzi cu masutza. Neaparat sa pui pozici sa o vedem 
Laurici nu te stresaaaa. Vreau sa o cumperi cand te duci tu sa faci shoppinguiala pt craciun, sau cand ai treaba pe la farmacie
...si uitece mari se fac bblusele noastre 10 luni
.
Dani, Mada si Aweya va anuntz cand ies sa ne vedetzi
.
Aweya La multi ani!!!!
Mada frumos cadoutz o sa primeasca Sofiuc de Craciun. Cred ca o sa o incante la maxim ca poate sa se si batzaie. 
Guguuuu i missed u! Ce face Gugu mik??? Pune poze si povesteste'ne de voi.
u much
AurelCris, Biencutza e cea mai mica...dar frumoasa
foc. Imi place mult cum ii sta in rochitza galbena.
Naty
sa avtzi pofta....ca mie mi'ai facut deja.
Doculetz io te citesc, ti'am mai spus. Si mai nou mai am de urmarit cateva bloguri.
Monica, a venit Moshu' si la voi! Sper ca a fost incantata Clara. Spune'mi....vrea sa bage formele in galetusha?? Ca am luat si io Pipetului ceva asemanator si nu vrea s le bage, de zgarcita cred, sa nu le dea drumul din mana....ar strange tot.
La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Nicolae!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
Ellenuta am trimis alt PM.
monicaa foarte frumoase pozele
cum desfacea cadoul, chiar a fost incantata de ce a primit, sa se joace cu ele sanatoasa.
Shose am invatat-o pe Ioana sa puna jucariile in cosulet, in cazul tau galetusa, si nu vroia sa le puna. I-am aratat cum sa faca, le-am pus prima data eu in cosulet, ea le lua din cos, dar de pus nu mai vroia sa le puna, se joaca cu ele, le arunca. Mai tb sa exersam pana sa faca si sa le puna in galetusa(cosulet).![]()
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 36 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
grati.ela spune:

Anita de Alina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii fericita iubita mica!!!!!!!!!!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ioanact spune:
grati.ela[b] tu ai lungit pagina? Nu stiam ce s-a intamplat cu pagina..![]()
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 36 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Shose spune:
Fetelor mie imi e dor de Irinuka!
Si evident Pipe intreaba intr'una de Palugel
Iriiiiiiiiiiiii...................!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
roli25 spune:
A venit si la noi Mosu si copiii au fost tare incantati.
Azi am umblat toata ziulica dar cu folos. Ne-am luat costume de ski ca alea vechi prea erau vechi
si abia astept vacanta.
Apoi am recuperat copiii de la bunici, le-am tras o plimbarica de seara in parc si am venit sa-i culcam.
Am rezolvat cam tot pt. sarbatori. Bradutul asteapta in balcon sa fie impodobit, am decorat casuta, am comandat cozonacii, iar luni ma duc la concert de Craciun
...iar copiii vor sta cu tati care zice ca se va descurca singur sa -i culce fara ajutorul maica-sii...sunt tare curioasa
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
grati.ela spune:
Shose si mie mi-e tare dor de Iry!!! Adevarul e ca forumul asta da dependentza greu de tratat. La un moment dat te intrebi dak nu furi din orele copilului...eu una-s dependenta rau si chiar dak nu am energie sa scriu de citit citesc tot.
Ozi e bine acum. Cred ca a fost o viroza.
Ozi a primit de Mos Neculai o groaza de cadouri...chiar spunea ca si-au incurcat mosii cadourile. Dudu a primit mai putine...masuta pomenita vine de Craciun...in schiiiiiiiimb, mami a primit cadou de amandoi moshii un palton de piele cu insertii de blanitza, cu un guler maaare si frumos si cu mansete maaaari si frumoaaase din blanitza (miel si oaie) de la targul de pielarie din curtea Selgros Berceni...tati mi-a dat cardul si mi-a zis sa nu-i spun cat a costat...sunt happy!
grati.ela spune:
si ca veni vorba de fete de care chiar mi-e dor sa mai scrie de bebici: Cristina mami de Antonia, TinnaS, Mitsu...fetelor, daca cititi: "Sarbatori fericite!"