LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ploscariu Buna fetelor! La noi a venit aseara mosu' in carne si oase, Ioana a fost suspicioasa la inceput, apoi am reusit sa o convingem ca e chiar mosu', a fost tare fericita, i-a spus poezii si l-a pupat, dar Ionut, saracu, el a inceput sa planga, s-a speriat foarte tare. www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004 poze cu Ioana si Ionut |
S-a deghizat taticul in Mos Craciun si nu l-a recunoscut? Off saracutul, un
sa ii treaca teama.ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 36 ZILE

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Anuntam ca m-am impacat cu danybv
, s-a convins ca avem momente cand avem aceleasi ganduri, ne gandim amandoua la acelas lucru, s-a intamplat azi pe mess.
Nu am reprodus nici un mesaj de al ei, ci asa am gandit, eu intai va citesc mesajele si apoi scriu mesajul pe care il am de scris.
Referitor la faptul ca si Ioana arata unde este Doamne Doamne, nu m-am luat dupa ea, ci am adaugat si eu, k sunt mai multi clopotei care arata anumite lucruri si unde este Doamne Doamne.
..P.S. Asa s-a intamplat si cu sotul meu cand l-am cunoscut, vroiam amandoi sa facem acelas lucru, aveam acelasi ganduri., si nu se intampla odata sau de 2 x ci de n x.![]()
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 36 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
LA MULTI ANI NICOLETA ALINA!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ioanact spune:
Ellenuta ai PM.
ALBUM si Alte POZE
AMR= 36 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
stoisor spune:
zuzilicilor ce liniste e pe aici,formidabil
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
jelimoni spune:
n-0am mai intrat de mult,sunt in urma rau...sper ca sunteti toate bine!
am intrat scurt special sa-i urez ANEI LA MULTI ANIIII!!!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA|!!!!PRIMUL NOSTRU CLOPOTEL!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Ellenuta ai PM. ALBUM si Alte POZE www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI AMR= 36 ZILE ![]() Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
nu am primit niciun PM.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stoisor spune:
Buna straineeeeeeee,atata m-am gandit la tine si tot nu mi-ai dat nr ,chiar ma gandeam ce i cu voi ,numai rau NU,ma bucur ca ai intrat,e rau cu forumu asta pe cuvant de nu
ce face Robi?
| citat din mesajul lui jelimoni n-0am mai intrat de mult,sunt in urma rau...sper ca sunteti toate bine! am intrat scurt special sa-i urez ANEI LA MULTI ANIIII!!!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA|!!!!PRIMUL NOSTRU CLOPOTEL! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
docdecap spune:
salutam fetele si bebeii si burtica!!
ati fost cuminti, v-a adus de toate moshu??
fetelor, eu iara am disparut o vreme, cand ma uit pe blogul meu, invazie de persoane interesate, bine ati venit in blogosfera!! v-am trecut si eu pe acolo in lista la mine, imi e si mai usor sa va rumaresc asa...
Ana, a trecut un an!! inca multi fericiti si sa-i traiesti cu bucurie, sanatate sa-ti dea Dzeu ca restul se rezolva, are mami grija!
si La multi ani pentru Nicole (aweya), singura de care imi aduc aminte la ora asta, daca mai sunt imi cer iertare, la multi ani oricum!
deci, pupici cu drag!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
monicaa spune:
Avem poze cu Mosu'...nu 2 ci o gramada
(in special ptr buni sa fie informata)
de aici http://good-times.webshots.com/photo/2921048020103538713jZFfwJ
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/