LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Fiindca ati zis sa punem poze cu cadourile pe care le-a primit bebeii , am pus si eu 2 poze si un filmulet cum exerseaza la cadou

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 36 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Fiindca ati zis sa punem poze cu cadourile pe care le-a primit bebeii , am pus si eu 2 poze si un filmulet cum exerseaza la cadou

danybv

Album poze

AMR 36 zile

Este scumpa foc Mariuca cum canta ea la pian,asa imi sunt dragi cand apasa ei cu degetelele grasunele pe jucariMultumim pt aprecieri.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Ramona eu ador poza
aceasta
,este asa de dulce
ALINACT am admirat si pozicile Ioanei cum ciufule papusica mamei

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

AnaSa cresti mare ,sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 22+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

KALOSALINAAm vazut poze cu fetite superbe Bianca,Maria si Ioana si cu fratiori care isi impart cadourile.LalaD ai doi baietei adorabili.Si la noi a fost Mos Nicolae si le-a adus piticilor cadouri si multe dulciuri.Cu ocazia asta a gustat si Albert pt prima data o bucatica de ciocolata.I-a placut foarte mult.ROXANA asteptam si noi cu nerabdare sa auzim ce a ales Adela de pe tava.si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna zuzici!

Intru si eu i viteza ca voiam neaparat sa-i urez Anitei un Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai mult noroc si sa fii iubita!!!!

tuturor celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta sau alte derivate!!!

KalosAlina Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele!

Noi inca cuprinsi de mirajul mosului care a fost foarte darnic, incarcat pana in dinti cum s-ar spuneFetele au fost super fericite, s-au jucat fiecare cu fiecare jucarie primita de una si cealalta, Ana a fost super nerabdatoare sa vina Mosu, nu-i mai trebuia nici mancare, nici somn, nimic, ne-am intalnit prima data cu el in Mall, i-a zis ce sa-i aduca si unde gaseste apoi am sosit acasa si s-a pus fata mea pe asteptat...iar cand a vazut cadourile pe geam.... ochii mari si o fatuca fericita foc! sa le pape mama pe ele de frumoase!

Va pup ca merg sa o ajut pe mama sa gateasca neshte specialitati(scoici, creveti, calamari si peste)...habar n-am inca cum sa le facem dar sper sa iasa ceva

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am revenit.
Pot sa va zic ca a mancat tot Ioana cat i-am pus, in 5 min a terminat.Ne-am jucat un pic, acum urmeaza sa doarma. I-am luat temperatura, avea 37,5, deci i-a m scazut, m-am uitat in gurita ei la gingie se vede ceva alb (dintisorul), inca nu a spart gingia (are gingia asa de tare, incat mai dureaza). Imi doresc tare mult sa ii vad dintisori iesiti, intai cei 2 de jos (daca nu 3, ca se vad cam 3 dintisori), apoi cei de sus, stiu ca ii va iesi, dar nu am rabare.
danybv am vazut-o si eu pe Maria Bucuria, e simpatica foc.
aurel cris ca ti-au placut pozele.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 36 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

NataliaS spor la treaba si ce frumos ai zis tu de fetele tale , sa te bucuri de ele si sa fiti fericiti

danybv

Album poze

AMR 36 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Ce frumos ai povestit totul Natalia,am lacrimi in ochii sincer vb,cred ca e ceva magic pt un pici de varsta lui Ana,care stie tot si are asteptari mari legate de momentul Mos,auzi ce fain,i-a spus Mosului exact ce isi doreste si unde le gaseste si apoi ca prin magie apar in geam,D-ne ce frumos a fost cred si pt voi sa le priviti, dar mai ales pe Ana care constientizeaza totul ....super ,super

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Buna zuzici!

Intru si eu i viteza ca voiam neaparat sa-i urez Anitei un Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai mult noroc si sa fii iubita!!!!

tuturor celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta sau alte derivate!!!

KalosAlina Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele!

Noi inca cuprinsi de mirajul mosului care a fost foarte darnic, incarcat pana in dinti cum s-ar spuneFetele au fost super fericite, s-au jucat fiecare cu fiecare jucarie primita de una si cealalta, Ana a fost super nerabdatoare sa vina Mosu, nu-i mai trebuia nici mancare, nici somn, nimic, ne-am intalnit prima data cu el in Mall, i-a zis ce sa-i aduca si unde gaseste apoi am sosit acasa si s-a pus fata mea pe asteptat...iar cand a vazut cadourile pe geam.... ochii mari si o fatuca fericita foc! sa le pape mama pe ele de frumoase!

Va pup ca merg sa o ajut pe mama sa gateasca neshte specialitati(scoici, creveti, calamari si peste)...habar n-am inca cum sa le facem dar sper sa iasa ceva

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor! La noi a venit aseara mosu' in carne si oase, Ioana a fost suspicioasa la inceput, apoi am reusit sa o convingem ca e chiar mosu', a fost tare fericita, i-a spus poezii si l-a pupat, dar Ionut, saracu, el a inceput sa planga, s-a speriat foarte tare.

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput