LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 6
aurel_cris spune:

ANITA

sa cresti mare,sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata.
Uau Anita este primul clopotel care implineste un an iar Biencuta mea va fi ultimul clopotel care implineste un an
.S-a lasat tare mult asteptata
in afara ca sa nascut peste termen,ne-a luat 5 ani lungi si grei sa avem un copilas.Sunt primele noastre sarbatori cu ea si credeti-ma am lacrimii in ochi cand scriu aceste randuri.Aseara am vazut ca a aparut si al 2 dintisor,de cand il asteptam dar a vrut sa fie adus de mos
.
LA MULTI ANI tuturor care iti serbeaza ziua numelui astazi.
Ne-am pozat si noi la 9 lunisoare,daca vreti sa ne vedeti.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08
danybv spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aurel_cris![]() ![]() ANITA![]() ![]() sa cresti mare,sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata.Uau Anita este primul clopotel care implineste un an iar Biencuta mea va fi ultimul clopotel care implineste un an LA MULTI ANI tuturor care iti serbeaza ziua numelui astazi. Ne-am pozat si noi la 9 lunisoare,daca vreti sa ne vedeti. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaPrimul 18.11.08 |
Doamne , ce scumpa este , sa o mananci de falcutele alea nu alta
si felicitari pentru dintoc

Fetele care va ocupati de trecut anumite date pe contul comun , am trimis si eu email acolo cu datele mele de contact , multumesc mult

Azi mi-am facut de cap singurica acasa cu copii , ei dorm iar eu ma bucur la pc asta pana ce vine sotu acasa , pe urma ...pauza
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)Album poze
AMR 36 zile
aweya spune:
Laurad, Ellenuta, Ancab si tuturor celorlalte fete va multumesc din suflet pentru urarile voastre si vi le intorc cu cel mai mare drag!

La multi ani tuturor celor care care poarta numele Sf.Nicolae. Sa fiti sanatosi, fericiti si sa avetiparte numai de bucurii in viata!
Alina (kalos) sau Nicoleta
LA MULTI ANI! din suflet, sa fii fericita si sa te bucuri de toate realizarile Dariutei! 
Roxana distractie placuta astazi, sa fiti fericite si sanatoase! 
Shose asteptam sa vedem Pipetu' live! Da-ne de stire cand iesiti afara.
pentru clopotica si
pentru mamica. Sper ca ti-a mai trecut durerea de spate. Sincer, stiu cum este ca si pe mine ma doare mai tot timpul.
Danybv
pentru tot! Sunt de acord cu tine!
Pupam toti copilasii si ne bucuram pentru fiecare in parte de cadourile primite de la Mos! Sa le stapaneasca sanatosi, sa se joace mult si sa mai primeasca inca multe altele!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ioanact spune:
Buna! Am intrat sa felicit si eu primul clopotel care isi aniverseaza primul anisor si anume ANA : LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, CUMINTE, SI SA-TI BUCURI PARINTII TOATA VIATA! ..iar tu MAMI iti doresc sa te bucuri de copii tai si de sot, va doresc sa fiti o familie FERICITA.
SPECIAL PENTRU www.youtube.com/watch?v=8dCxh1KACPI&feature=related" target="_blank"> ANA.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 36 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ramonab spune:
Ceau fetele mele dragi!
Intru si eu rapid sa spun
LA MULTI MULTI ANI ANA SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DE TOATE BUCURIILE LUMII!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 47.Ma bazez pe voi 
ramonab spune:
Am vazut ca sunt iar niste discutii aici pe forum care nu ne caracterizeaza deloc, si sper sa se revina la sentimente mai bune.
Am vazut cate va pozici cu Andreiu caruia ii plac jucariile lu' fratesu si invers, am mai vazut-o si pe Bianca cocheta, poza asta imi place mult, parca e o papusica.
Roxi sarbatoare frumoasa si la voi, sunt tare curioasa sa vad ce vor alege clopoticile noastre Adelutza si Ana, de pe tava.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 47.Ma bazez pe voi 
ramonab spune:
Trebuie sa va spun ca avenit mosu si pe la noi.Si a primit Razvanelu jucarii, da bineinteles ca mai interesan a fost ambalajul decat jucaria.O sa pun poze mai tarziu sa vedeti ce a primit.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 48/49.Ma bazez pe voi 
Ioanact spune:
LA MULTI ANI ! tuturor celor care poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae.
deasemeni:
LAURA, RALPH GABRIEL
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI II BUCURATI PE PARINTII!
roli25
laura dimitris nu e vorba numai de acum, a mai fost si alte dati care s-a luat de mine, cu toate ca nu ii era adresat mesajul ei, Voi de ce nu imi ziceti nimic? Ci s-a gasit ea sa imi zica..
Poate acum are dreptate danybv..![]()
Ioana e mai bine, nu ii mai curge nasucul, am fost cu ea la biserica, am profitat de vreme ca este cald si frumos, cand ne-am intors am vazut ca avea 37,8. O fi de la dinti? Mai voi uita in gurita ei sa vedem cum se prezinta gingiuta.
aurel cris ce scumpa e Bianca.
[blue]Daca vreti sa o vedeti pe Bulinuta mea (i-am facut azi poze, iar 2 sunt facute ieri cum a adormit
) Sper sa nu va intoxic cu atatea poze.![]()
Eu ma duc sa ii dau Ioanei sa manance (doar ce s-a trezit), o aud cum vorbeste.![]()
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 36 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
gattasalvaje spune:

Prima noastra clopotzica
Ana-Antonia iubita
Implineste-un anisor
Dragul nostru puisor
Sa cresti mare , sanatoasa
Deshteapta si norocoasa
Sa fii floare intre flori
La multi ani iubit odor 

Si o dedicatie speciala :
http://www.youtube.com/watch?v=ozM9ncKvtmo
Versurile cam schioapata dar sunt din inima si spuse cu mult drag.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
La multi ani sanatosi si tuturor zuzelor cu numele de Nicoleta si sotzilor cu numele de Nicolae
Tuturor copiilor le doresc sa primeasca cadouri frumoase de la Mos Nicolae , ca doar sunt cei mai cuminti clopotei!
Sunt pe fuga , stau f. prost cu timpul pe motiv de zuzica mica si maraita...iese inca un incisiv si ne chinuie rau de tot , uufff 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii