La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)
Raspunsuri - Pagina 9
ank999 spune:
Bebyta. Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii!
Alexia, Matei, Alessia. Sa cresteti destepti, cuminti si frumosi. Felicitari mamicilor si sa va bucurati de ei.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Multa sanatate Juliei si lui Marc! Pupam pui frumosi!
Si lui Denis multa sanatate! Doamne...spital ...ce urat! Oana.
Raluca si tu...sa te faci bine cat mai repede ca te prind sarbatorile! Gandeste la zilele libere de sarbatori ca tare bine pica!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
Dia1609 spune:
denis bolnavior, in spital, of asiza ce ati tras... multa sanatate si sa se simta mai bine puiul.. si sa ocoliti spitalele
Cristinel si el bolnavior… tin pumnii sa se faca bine repede
Alexia
Pisi
Octavian
Dianarus, ma bucur ca e mai bine marc… tot asa! Si ma bucur ca ai gasit o bona care e ok… sa se tina de voi!
Raluca, multa sanatate si tie! Adinuta cum e ?
Ktrinel, buna metoda de a testa urina cu betigasele... nu te plimbi ca aici cu sticla in mana pana la laborator... nu mai zic ca dc e we stai ca prostu si nu stii ce are copilul... acum e ok? A trecut?
Ruxandra, da, au facut tetanosul... dar eu asa stiam ca in caz de zgarietura, etc cu un obiect metalic e bine sa faca antitetanosul in mom ala... poate ma insel, sper sa nu ajung in situatia de a intreba pediatra
Noi ne pregatim de ziua oanei... am gasit o firma care organizeaza petreceri de copii, o vom tine sambata dupa amiaza la un loc de joaca, va veni aba ca zapada, vom avea face painting, etc..,. acum stabilesc ultimele detalii
Yagmur spune:
Ruxandra, merci de sfat
Diana, esti tare draguta... acum am mai apucat sa citesc despre voi.... off, off... merci mult si de propunere, dar cred ca ma asteapta un mutat definitiv... tocmai am fost instiintati ca incepe concedierea colectiva din 11 ianuarie 2009... deci incerc sa nu ma mai stresez cu o cutie de jucarii cand voi avea de carat o casa
Dia, tin pumnii sa treaca repede buba Oanei...
Raluca, multa sanatate...
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu; acum sint un pic ingandurata.... nu stiu ce imi mai rezerva viitorul iar gandul ca voi depinde de ai mei o vreme ma baga in spital
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Irinabr spune:
La multi ani! tuturor bebelusilor sa fiti sanatosi si frumosi, sa aveti o viata frumoasa si plima de realizari. Se pare ca sagetatorii sunt oameni ff ambitiosi si iubareti carora nu le place monotonia.
Voi ati scapat de pampers?
BB un an si cinci luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin
Matei la un an si doua luni
Dia1609 spune:
yagmur, incearca sa fii mai optimista, pt luca ... stiu ca e ingrozitor gandul ca ai putea depinde de ai tai... crede-ma ca stiu, am simtit-o pe pielea mea acum, cand am avut nevoie de maica-mea si am depins de ea sa am ajute ca aveam piciorul in ghips si nu puteam avea grija de oana.. e ingrozitor, te termina psihic ... dar tu esti sigura ca esti pe lista de concedieri? si daca da, de ce vrei neaparat sa te intorci la bucuresti? nu ar fi mai bine sa te apuci sa-ti cauti de pe acum alt job, dar la cluj? ca acolo e viata voastra acum, lui luca ii este bine acolo, aveti prieteni, etc ... hai mobilizeaza-te, acutalizeaza-ti cv-ul si pune-te si aplica la joburi, baga-l in baze de date ca si bestjobs, ejob, myjob, etc.... iti ia ceva timp, dar macar stii ca n-o sa faci asta cand esti deja fara job... hai, fata frumoasa, pune-te pe treaba!
Dia1609 spune:
ktrinel, am vazut pozele si efectiv n-am recunoscut-o pe julia asa infofolita .. e asa de scumpa asa infofolita... dar la voi a venit frigul, nu gluma... brrrrrrr... zapada astept si eu cu drag, dar sa nu vina pana nu-s si eu in stare sa merg... ca vreau prima zapada de anul asta s-o savureze oana impreuna cu mami si tati
ank999 spune:
Yagmur curaj, ca o sa rezolvi tu problema asta. Credema ca stiu pe pielea mea ce inseamna. Eu sunt in preaviz si prin martie se pare ca si sotul...
Irina noi nu am scapat de pampers si nici nu cred ca reusim acum. In plus avem si alte deprinderi: suzeta, biberon...
Dia da o sa aveti petrecere nu gluma. cred ca o sa iasa super! Poate o data cu petrecerea vine si prima zapada
adinazot spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!!!
LA MULTI ANI PISI!!!
LA MULTI ANI OCTAVIAN!!!
KTRINEL,scumpa foc Julia!faine pozele!sanatate multa va dorim!
ASIZA,of,dragii de voi,pupam Denisucul!
YAGMUR,arati bine!
acs spune:
Alexia
Matei Cristian
Alessia Elena
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Felicitari mamicilor!
Bebyta
Multa sanatate si putere sa cresti fulguletul asa cum iti doresti!
Teutz, abia astept sa vad poze cu sarbatorita!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni