La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

La multi ani!Celeste
La multi ani!Ana
La multi ani!Octavian
La multi ani!Tudor

pupici si numai bine de la noi ptr voi !!!

noi suntem cam amestecat, dar in principiu ok . ma deranjeaza cand un asa zis prieten te dezamageste ......si iar am luat-o !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

citindu-va din urma mi s-a facut o pofta de cremessssssssss( la noi nus e numeste asa dar stiu eu ce eeeeee ) asa ca chinico pune mana si fa si ptr noi o portie si emaileste rpd !!

dandusel : am fost la o prietena care are bb mik si l-am tinut in brate , asa mandra eram ..... cum sa nu te inteleg ???

dia : ai fost la rmn?

ruxandra : cum mai sunteti ?

diarus: azi am vrut sa te sun , sper ca e mai bine, incerc maine !

flore: ce fac printesucile ?

va pupez ca maine dimi tre sa ma trezesc mai rpd ca vine coto cu noaptea-n cap sa ii trasez sarcinile si inca nu i-am facut progr ptr maine :) .

D
ps am dinti noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

bine v-am regasit, mamici si fulguleti!
multumim mult de tot pt urari, si ne bucuram ca nu ne-ati uitat de tot. crestem mari (ale in varsta, eu in kilograme ), destepte si frumoase (ea, nu eu...)

de luni m-am intors in campul muncii, e interesant (a se citi mai solicitant decat ma asteptam), dar trece, ma obisnuiesc eu. tot asa cum trebuie sa ma reobisnuiesc si pe mersul pe tocuri! ma dor picioarele de nu mai pot, dar sufera baba la frumusete!

cam atat despre noi acum. va pupam cu drag si va imbratisam

chris + alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hai sa scriu si eu vreo doo randuri...absentat motivat: fost 3 zile in spital cu Denis. Diagnostic: bronsiolita acuta cu wheezing, respiratie ingreunata si alte cele. Ne-au tinut pana azi cand ne-au externat neoficial. Inca suntem cu branula pe manutza si luam hidrocortizon si axetine (antibiotic) + aerosoli. Io-s franta, Denis la fel. Va pup si urez LMA tuturor fulguletilor si mamicilor pe care i-am ratat din motivele mai sus mentionate. Pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Pisi . chris80, bine ai...mai trecut pe la noi ..scurt si cuprinzator,dar te mai asteptam

Celeste, Octavian sa cresteti mari !

a tras o ninsoare azi ...declar oficial ca a venit iarna.

Donia, a facut o analiza sumara de urina ( cea cu betisorul cu culori ) . Stiu ca ar trebui facuta analiza amanuntita si dupa antibiotic , sa fim siguri ca a plecat bacteria buclucasa ...sper sa o facem. Julia e in forma, ca intotdeauna. Si ia bine si singura antibioticul....de fapt mai toate vrea sa le faca singura..tout seule ..

pupici pt Denis si Marc si pt mamicile rabdatoare

monicabb si ank999, ce dragutz ca v-ati depanat amintiri..comune.

cateva poze inainte de zapada aici, cele cu zapada ...mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Alexia!

Teutz sa-ti traiasca zambareata dulce.

Pisi

Octavian

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata,
Teutz, sa-ti traiasca mandretea de fata...... abia astept sa ne vedem; LA MULTI ANI, Alexia
Avand in vedere ca poze cu Luca nu am..... sper sa ii fac cat de curand... va pun poze cu cheflia de maica-sa Xmas Party
Luca a reinceput sa nu mai vrea sa doarma singur, am incercat dar e clar ca vrea cu mine in pat... m-am conformat si dupa ce adoarme il mut la el in pat.... am scapat momentan de muci, vorbeste intruna, reuseste sa cante destul de bine Mos Craciun cu plete dalbe cu ajutorul Olimpiei..... e vesel si energic. In continuare loveste, musca si pisca dar parca nu la fel de des... rabdare si empatie....
Ne pregatim sufleteste pentru calatoria la Bucuresti; inca caut metode de a trimite jucariile cu cineva, avand in vedere ca nu pot cara atatea lucruri pe tren si ma gandeam sa nu iau caruciorul.... deci, intrebare pentru "capitaliste": am nevoie de carucior in Buc? Ma gandesc pentru cand ajungem in vreun parc... dupa ce calatorim cu tramvai, metrou etc, etc... Unde il mai folositi voi?
Astea fiind spuse fug iarasi pe teren ca doar e totul inghetat.. mai putin eu Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Off... pare rau pt ungiuta Oanei, pt Marc si Cristinelu (plus famelia).. care nici n-au terminat una si inceput alta.. pt Denis si mami Asiza in spital .. pt Julia, bubita lui Mario. Multa, multa sanatate!

Si noi.. n-am terminat bine una si cred ca incepuram alta.. marait, mucios si cu tuse.

Monica, Monica.. [omulet cu degetul ridicat a mustare]. Da promit sa nu te spun lu tata.

Danita

Dianarus ce-ati facut cu bona.. ati mai gasit?

Acs, felicitari!

Dia.. da antitetanosul nu este deja facut?

Arunc acu o privire la niscaiva zapada de la Ktrinel si apoi inapoi la munci. Ups... nu citisei atenta.. nema zapada, inca. Asteptam.. asteptam. Da mie imi place tati de Julia... tare bine mai arata.

Yagmur eu una nu m-as aventura pe undeva fata carutz.. da asta-s eu.

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna

de azi m-am intors si eu la birou. inca ma simt rau... parca cand eram acasa era mai bine, poate pt ca mai stateam in pat...
am niste dureri groaznice de cap, ma doare toata partea stanga, frunte, masele, ureche... vreau sa treaca odata ca nu mai pot

scuze ca m-am descarcat aici dar e o durere crunta.

o zi frumoasa si multa sanatate le toti puiutii si la toate mamicile

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

yagmur, ti-am zis vreodata ce zambet frumos ai? si iar te-ai dezlantuit la dans bravo lui luchita cel cantacios!
am o propunere legata de jucarii. daca le poti ambala intr-o cutie de carton si sa ajunga cumva la mures, de aici cred ca iti rezolv eu transport gratis pana la bucuresti

ruxandra, am gasit o tanti care pare sa fie potrivita. sta la 2 strazi de noi si abia s-a intors in tara, sotul ei lucra in spania si ea statea cu el. are in jur de 50 de ani, imi place ca e calma si rabdatoare, nu repezita, deja s-au imprietenit, ieri a fost vreo 3 ore la noi si azi a venit pt program plin. sta si mama cu ei pana invata tanti programul si regulile. nu mai zic ca sunt incantata sa nu cobesc. vad in timp daca e ok. eu sper din suflet...

asiza, ma bucur ca ati ajuns acasa. si marc facea axetin intravenos la crize bronsice pt a evita riscul pneumoniei. dar e timpul sa-i scoata hidrocortizonul... mai bine sa-l ajute cu ventolin si sirop expectorant, apoi eventual flixotide de intretinere o vreme, daca e cazul. oricum, fiecare pacient are specificul lui, eu vorbesc, cum bine sti, din experientele crizelor lui marc. sanatate multa!

donia, parca tu ai intrebat marc e mai bine, mult mai bine. dupa doar 4 doze de zinnat otita e ca si dusa, bea si mananca aproape normal, clar nu mai are dureri. si-a revenit un pic si pulmonar, ia prednison si pufuri cu ventolin pt asta, par sa-l fi ajutat, respira mai usor si tuseste ceva mai rar. sunt happy

chris, tare ma bucur ca ai scris!

chinico, si de tine mi-era dor. apropos, am rezolvat cu masinuta, mi-a adus alin un ford ka. acum pot parca oriunde, in sfarsit!

danita, e mai bine, vorbim dupa-amiaza

raluca, multa multa sanatate. imi pare rau ca tocmai acum te chinui asa. adina e mai bine? ramane valabila data de 14? sau era 15?

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput