La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)
Raspunsuri - Pagina 10
acs spune:
Scriu repede, repede, ca-s pe fuga (un curs care ma omoara :( ). De vreo saptamana Victorila isi manifesta bucuria revederii (cand venim Stef si eu de la servicii) intr-un mod haios si foarte emotionant. Se agita, alearga, tipa, se invarte in cerc, se arunca pe jos, rade, se loveste, plange... Nu stiu daca ati vazut vreodata un catelus care face pe el de bucurie. Asa e Victorila seara, cand ne adunam acasa. Va spun ca e un spectacol care-mi smulge lacrimi.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
leyla spune:
Ma chinui de dimineata sa scriu un mesaj…
La multi ani sarbatoritilor minunati de astazi
Alexia
Matei
Alessia
Dia, mi s-a facut rau cand ai povestit ce-a patit Oana, mititica de ea, pupici multi sa se faca bine repede sa puteti petrece cu bine.
Porumbita, vai, si voi?
Asiza, aoleu, spital? Bine ca ati ajuns acasa! Sa va insanatositi repede.
Dianarus, of, of… ma bucur ca macar bona e ok, poate asta mai diminuiaza din necazuri.
Raluca, si tu? mai fetelor, da ce se intampla luna asta? Tocmai cand ar trebui sa se tina petrecerile lant…
Yagmur, si tu cu vesti proaste Abia astept sa ajung acasa sa vad pozele de la chefligeala (mor de nervi ca de la birou n-am acces nici la Webshots, nici la Picassa, nici la nimika cu poze..)
Ank99, pare rau de situatie, poate, poate macar sotul o sa ramana in campul muncii, tinem pumnii..
Irinabr, si noi inca prestam pampers, cum de altfel, conform unui “sondaj” facut acu vreo saptamana parca, inca multi dintre fulguleti presteaza…si eu aveam impresia ca multi nu mai folosesc pampers/suzete/biberoane/ deci mare mi-a fost mirarea si incantarea ca nu suntem singurii.
Danita, pare rau de dezamagire, din pacate se mai afla printre noi si specimene din astea.
Chris, ce placere mi-a facut sa te citesc din nou, chiar daca, tot asa telegrafic ne-ai dat vesti….niste poze ceva?
Ktrinel, la fel, abia astept sa vad pozele cu Julia, si bineinteles pe alea cu zapada, cand or sa vina…
Ruxandra, si tu, tot telegrafic? Of, si la voi cu din astea? Sananate maxima!
Donia, dar ce petreceti nu gluma, recuperati pentru cei 3 Nicolai. Pupam sa treaca toate alea ca sa serbati si voi cum se cuvine.
Ma intorc in campul munci...
kikineata spune:
La Multi Ani, cretofolina Alexia! Teutz sa-ti traiasca minuata fetita si sa va bucurati de ea!
La Multi Ani, Octavian!
La Multi Ani, Pisi!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
saryta spune:
La multi ani!Alexia
La multi ani! Matei Cristian
La multi ani! Alessia Elena
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
kikineata spune:
Cateva poze http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi1Luna#
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui acs Scriu repede, repede, ca-s pe fuga (un curs care ma omoara :( ). De vreo saptamana Victorila isi manifesta bucuria revederii (cand venim Stef si eu de la servicii) intr-un mod haios si foarte emotionant. Se agita, alearga, tipa, se invarte in cerc, se arunca pe jos, rade, se loveste, plange... Nu stiu daca ati vazut vreodata un catelus care face pe el de bucurie. Asa e Victorila seara, cand ne adunam acasa. Va spun ca e un spectacol care-mi smulge lacrimi. Manuela, Stefan si cele 3 minuni |
asa face si dani ... din totdeauna
alexia sa cresta mare, sanatoasa, voioasa si mereu la fel de frumoasa!!!!
teutz din suflet iti doresc tot ce e mai frumos si bun pe lume pentru micuta ta!!!!
super agitata la munca, florin e acasa, fara treaba si ma scoate din sarite ... deci, agitata si acasa, da' suntem bine, sanatosi.
va pupam cu mare drag
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ank999 spune:
Acs, Laura tare scumpici baietii vostri! Erica imi da na-na cand ma vede .
leyla multumesc pentru gandurile tale bune.
Monicabb mai aveai un pic si o nasteai pe Teodora pe drum
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
iulia-stefy spune:
La multi ani!Alexia
La multi ani! Matei Cristian
La multi ani! Alessia Elena
Sa fiti sanatosi si fericiti!
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danutz spune:
Alexia
Draga noastra Teutz, sa-ti traiasca minunea de fetita, sa fie sanatoasa si numai bucurii sa va aduca!
Matei
Alessia