La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)
Raspunsuri - Pagina 15
Yagmur spune:
Neata,
Vazut pe pag 13 ceva teme, asa ca raspund:
1. Brad - habar nu am, depinde daca fac ai mei; la Cluj nu mai fac nimic pentru ca tot plecam.... sper sa nu-l darame...
2. Spalat pe dinti - greu, tare greu..... mai mult mananca periuta si nu ma lasa in gura lui.... acum ma spal langa el si parca, parca incepe sa fie mai cooperant.... la masele insa e tare greu.... Acum si Olimpia a venit cu periuta pentru spalatul de dimineata.... insa nu insist mai mult decat trebuie, pentru ca nu fie stresant de asta... Insa are 16 dinti si e timpul sa ne spalam bine
3. Baie - zilnic, Luca ar sta si 2 ore, insa fiind doar dus si nu cada nu-l tin prea mult sa nu-i fie rece; insa plecam de acolo cu scandal.... pe cap o data/saptamana.....
Laura, Luca doarme la pranz cam 2 ore si seara se culca, mai nou, pe la 21.30 si doarme pana la 8. Inainte se tot trezea noaptea si dimineata chiar la 6. Acum doarme in sac si doarme neintors... ceea ce m-a facut sa inteleg ca ii era rece noaptea... si poate de asta se trezea (el nu sta invelit decat 5 minute)
Va multumesc pentru aprecieri.... sexi sint si eu de vreo 3 ori/an... in rest pantaloni si bocanci...
Dianav, eu am muncit sambata in ultimii 4 ani.... si recunosc ca asta aducea banii in casa... acum la 8 ore e tare nasol financiar, insa e tare bine ca am timp de petrecut cu Luca....petrecere frumoasa diseara
Ank, tin pumnii sa fie bine.... inca nu stiu in ce ape ma scald... astept sa vad in ianuarie cand ma intorc si incepe concedierea colectiva
Iarasi nu apuc sa termin de citit... dar nu plec inainte sa felicit sarbatoritele: LA MULTI ANI Oana si Ioana Teodora Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
lizzy spune:
marc mai bine, continua km de medicamente pana luni.
ianis e insa mai rau. bronsita cu amigdalita si secretii purulente in nas... am schimbat antibioticul, incerc sa-l izolez de marc sa nu recidiveze asta micu. sper sa-l fac bine pana pe 18 cand are serbarea. si sa nu faca varicela inainte de serbare. dar nici de craciun offff, sigur vor face, e epidemie in gradinita lui...
va pup, ma intorc la butoane...
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
leyla spune:
Oana
Ioana Teodora
Sa cresteti mari, sanatoase, vesele, frumoase!
Dianav, nu stiu cine/ce este acest Cade dar mi se pare jaf la drumul mare sa ceara 50 euro pe 1 kg de tort, nici macar la braserie la Hilton nu costa atata! Apropos, si acolo se pot comanda.
Ruxandra, si eu am citit ieri despre subiectul cu pricina , eu sper sa nu aiba trecere...eu insa nu am inteles algoritmul, cum sa ceara sa se lucreze 6 zile cand atatia oameni nu mai au ce lucra nici in 5... Sanatate multa lui G
Asiza, deci, sa va traiasca "balistul" Ma bucur ca e mai bine, si ca e intelegator.
Kiki, vai cat am raaaaassss! Aseara sotul incerca sa-mi explice sensul unui cuvant turcesc, era echivalentul la mahalagioaica, si tot imi repeta cunvatul in turca, asa frumos il repeta si Kaan, cma gandeam ca ceva bun n-ar repeta asa de frumos
ank999 spune:
OanaIoana teodora, Tudor. Sa cresteti sanatosi, cuminti, frumosi si destepti. Felicitari mamicilor! Sa va bucurati de ei!
Diana multa sanatate baietilor!
Oana tare cumintel e Denisucul. Mi-l imaginez ce dulce e.
Noi am inceput perioada cu NU...NU VREAU, NU-MI PLACE...
Si la noi se receptioneaza tot ce e urat, injuraturi, etc, chiar si de pe strada. Noroc ca le uita ca-s prea multe. Dar noi ne jucam cu "papulica"
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Desiree vaut poze cu party-ul lui Octavian. Petrecere mare nu gluma. Frumos baiat! Si ce orga> Si ce de torturi. Noi am suflat in unul de 3 ori, Pe cand voi ati avut 3
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
dianav spune:
Leyla Imi pare rau ca nu am intrebat pe forum cu 2 zile inainte, sa fi facut comanda in alta parte. Cofetaria cu pricina e langa Caragiale (liceul) si cred ca e afacerea Oanei Niculescu Mizil, nu ca ar avea vreo importanta amanuntul asta.
Feteleor dar plastilina de pe covor calcata in picioare bine bine cu ce o stergeti? Eu am un covoras din ala cu fire lungi si chiar acolo a topait pe plastilina.
Inca o intrebare? La ce distanta tineti copiii de tv? A mea se baga cu ochii in el si ma enerveaza, cred ca imi cumpar unul de pus pe tavan eventual. Oana urmareste exclusiv reclame si un singur desen animat, in rest Tv-ul nu o intereseaza.
Desiree ce baiat frumos ai!!! Sa va traiasca!!
ank999 spune:
Acs dr. a zis ca alergia e de la cioco, iar la asta nu putem renunta, ca altfel nu mancam mai nimic si nici nu luam pastile. Asa ca mancam un baton de Kinder cam in doua zile (o mint cu cate o patratica). Ne-a dat niste siropeluri.
Yagmur sper ca tu sa scapi de disponibilizare! Eu azi am fost si mi-am semnat decizia. Deocamdata muncesc la cineva fara contract, pe un salariu micut. Oi vedea ce-oi face, dar sper ca sotul meu nu va avea probleme ca atunci e e rau.
Dianav si la noi ne ducem foarte aproape de tv. De fiecare data incerc sa o indepartez, cateodata reusesc...Ne uitam tot la reclame si atunci cand mai vedem animale, dar doar sub anumite forme...
Noua ne place muzica po****ra la nebunie...(mie nu-mi place deloc si ma streseaza cu asta) Si Erica si nepotul meu David (1 an) topaie si bat din palme de zici ca sunt electrocutati