La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)
Raspunsuri - Pagina 14
kikineata spune:
Acs sau care mai stie....vreau si io un colind s-o uratura de 3 -4 strofe nu mai mare s-o invat pe Garga. Colindul ala cu...caprioare sa vanam, Dom' DOm' sa-naltam il stiu, altul si sa nu fie greoi. Deocamdata invatam sorcova, deh in ordine inversa.
Si-nca ceva...io nu vorbesc urat de felul meu dar ma cam scap cu o expresie si acu Garga zice "mata pe gheata" am ametit-o ca vezi ca e matza (pisica) pe gheata...nik tot repeta cand scapa ceva, ccand nu reuseste ceva...hmm. Mai sunt fulguleti asa "receptivi"??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
acs spune:
Dianarus, ma bucur ca Marc e mai bine si felicitari pentru bona!
Yagmur, tin pumnii sa nu fie cazul de concediere si mutare! Multa putere!
Arati super in pozele de la petrecere!
Raluca, cum te mai simti? Adinuta ce mai face? Pe cand operatia?
Of, Asiza! Acum am citit ca ati fost in spital. Multa sanatate lui Denis!
Cu diareea drept consecinta a antibioticelor s-a luptat si Victorila. La noi a mers mai bine Ecoflorina decat Biotics.
Desiree, ce-mi place de Octavian la microfon si la chitara! Pare foarte absorbit de ceea ce face. Cum au fost torturile? In poze aratau foarte bine. I-ati taiat si motul? Ne spui ce si-a ales de pe tava? (nu mi-am dat seama)
Dianav, felicitari pentru examen!
Dia, ma bucur ca ai scapat de ghips! Refacere rapida!
Kikineata, ce scumpa e Garga! Parca tot sufletelul i se vede in ochi!
Cat despre receptivitate: cred ca toti (majoritatea) copiii au un detector al lucrurilor nu tocmai indicate :).
Uite www.ortodox.as.ro/colinde/index.html" target="_blank">aici cateva colinde. Pe Victor nu cred ca voi reusi sa-l invat si nici nu ma straduiesc (el repeta dupa fete si mi se pare de ajuns). Dar in anii trecuti, fetele au invatat mai usor: "Mos Craciun cu plete dalbe", "O brad frumos", "Au sosit colindatori". Daca ai vreun CD cu colinde cred ca o va atrage pe Garga si va invata usor.
Lacramioara nu pot decat sa-ti urez sa ai parte macar de o perioada mai relaxata si mai mult timp pentru Stefy!
Teutz, acum am citit de Alexia cu "Putzani, Putzani!" :)
Ank999 ati fost la doctor? Ati rezolvat cu alergia?
Ktrinel, ce dulce e Julia infofolita! Parca-i un mic strumf :).
Ruxandra, Roxanica, Donia, Shoshika ce mai faceti? Sper ca totul este in regula!
Multa sanatate tuturor fulguletilor!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
kiki, incearca s-o inveti "mos craciun cu plete dalbe"... oana il stie si l-a invatat super usor .. meritul gradinitei, evident... cica l-au repetat in 2 zile si deja a doua zi ea ni-l canta acasa ... si tot felul de cantecele, stie niste cantece care eu una nu le-am auzit in viata mea... si-mi mai cere sa cant cu ea ... vad eu la serbare ce m,ai stie, ca spt viitoare, in 16, avem serbare ... dulce foc garga, nu se dezminte... eu n-am curaj sa-i dau inca acuarele ... apropos de play doh, stiti cat costa in state un set de 4 borcanele mari? 2 $ ... noi luam din austria cu 8 euro.. aici cine stie cat costa... si o galeata mare de tot cu 1001 forme, forme 3D si stampile, chiar super faina, cu 4 borcane de plastelina, a fost 10$ ... nu mai zic de alte jucarii ce ieftine mi s-au parut... noroc ca avem asigurate cadourile sub brad, ca jumate de valiza nr.2 e inca plina cu jucarii pt craciun
dbunny, oana are 20 dinti+ masele demult deja... adica ultimele 4 masele i-au iesit complet in septembrie .... de aia ma intrebam ce mai iese...
Dia1609 spune:
kiki, "mata pe gheata " e chiar suav fata de ce a invatat oana ... din pacate lulu a scapat de cateva ori un "f....i" cand vb la tel... si l-a retinut imediat... repeta numai in context bun, cand nu-i iese ceva zice imediat "f...i" ... noi o intrebam "cum , fluturi? ce-i cu ei, oana? " , ea se mai opreste derutata ca nu intelegem, etc... sper sa se dumireasca curand ca nu pricepem ce-i cu cuvantul ala
desiree spune:
poze aniversare
pt kiki si cine mai vrea, am mutat pozele pe picasa, ce "ma-sa pe gheata" cu photobucketu lu peste? :)
acs, da, i-am luat motul, a ales chei masina, carte, patent si bijuterii..in aceasta ordine :)..torturile au fost unu de mere cu banana deasupra pt copilasi..unu de amandina pt noi adultii si al treilea l-am primit de la nasi,cel scris cu LMA si in forma de arici colcaia de ciocolata si ala, copiii si-au lins degetele dupa alea de cioco, ala de mere nu prea a avut succes, era prea sanatos :)
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Monicabb spune:
Bine ca mi-am amintit... Cum ramane cu intalnirea cu fulguletii din Bucuresti si nu numai propusa de Raluca? Eu imi doresc tare mult sa ne vedem. Raluca, te-ai mai gandit la ceva? Are cineva vreo idee?
ruxandra_sb spune:
Is suparata.. a zis o minunata ceva de saptamana de 6 zile la job.. si m-a pus gaia sa caut .. si-am gasit. asta. Nu mai inteleg nimic.. Voi pricepeti ceva?
Ca sa nu mai spun ca G tuseste in disperare.. dupa ce toata noaptea trecuta s-a foit, agitat si tusit la greu.. are acu niste accese asa urate si atat de dese.. off. Nici el nu mai suporta.. si incepe sa planga dupa un acces de tuse. I-am dat Romergan in seara asta.. ca nu se mai putea. Sper sa aiva o noapte mai usoara... sau macar nu mai rea.
Asiza.. eu as zice ca si de la viroza.. poate fi diareea, ca i-a atacat si burtica. Dupa antibiotic este indicat sa faci o cura cu Biotics (Enterol, Ecoflorina este cica pt copii mai mari) pt refacerea florei intestinale. Daca are diaree cu apa+mucus eu nu i-as iaurt.. pan ce se mai stabilizeaza.
Nu mai stiu ce era.. Monica, ce intalnire? S-a stabilit ceva?
Ah, ca eram gata, gata sa uit de ce intrasem.. :
Seba!
Felicitari mami Anateo! Sa-ti traiasca flacaul si fetita.
de M (6) si G (2)
asiza spune:
Seba sa cresti mare si sa fii sanatos!!! LA MULTI ANI CU DRAG!!!
Teme:
1. Brad, la indemana lui, neancorat pentru inceput, dar daca va trebui, il vom ancora.
2. Baitza generala de doua ori pe saptamana, dush zilnic.
3. Spalat pe dinti o data pe zi, seara. Foloseam pasta de dinti adaptata varstei, dar de cand cu scandalurile despre parabeni si alte cele, nu i-am mai pus zilnic pasta de dinti pe periuta, ci doar la vreo trei zile. In tot timpul acesta am cautat pasta de dinti organica pentru copii si am gasit. Urmeaza s-o comand. Periajul dureaza putin intrucat nu sta si nici nu da semne sa-i placa la nebunie treaba cu spalatul pe dinti. Nu stie sa scuipe, deci inghite tot.
Kiki, "ma-ta pe gheata" zici ...mortala Garga...cam toti sunt receptivi si culmea e ca folosesc cuvantul fix la momentul si in contextul potrivit, deci stiu clar unde sa-l incadreze in fraza/propozitie ...grija mare, grija mare la ce scoatem pe gura.
Dia, mi-e mila de Oana...trebuie c-a durut-o atre degetelul, saracuta. Ma bucur sa aud vesti bune de la tine in schimb. Felicitari ca ai scapat de ghips si refacere grabnica....si nu ne mai zice de preturile din State ca innebunesc cand, pentru a thashpea oara, realizez cat sunt de talhari/hoti/banditi/nesimtiti comerciantii de la noi
Desiree, mortal Octavian! Mie-mi place orgaaaaa...
Denis: merge spre bine. L-am infundat de smecta, mancare la regim si afine azi, drept urmare ioc scaune. Sper sa n-o dam in extrema cealalta, dar am fost disperata cand am vazut ieri scaunele alea modificate, intrucat stiu prin ce-am trecut asta-vara...Monitorizam, monitorizam...daca l-ati vedea cat de cuminte sta la aerosoli si cum isi tine masca singurel pe fatza ...e atat de intelegator. uneori chiar am impresia ca vorbesc cu un adult. Cand eram in spital vroia foarte mult in brate. Dupa un timp ii spuneam ca ma doare rau spatele, intrucat e mare si greu si-l rugam sa umble putin singurel, dupa care ii promiteam ca-l mai iau in brate. Intelegea, se dadea jos si spunea: "Mana, mami" (adik sa mergem de mana). Imi venea sa-l mananc de drag ...
Noua lui pasiune este fotbalul...Mai, fetelor, ma innebuneste. Azi a fost musai musai sa intram pe stadion la CFR (care e in drumul nostru spre spitalul unde-si ia tratamentul), sa vada "balistii", care evident ca nu erau acolo, si ii tot spunea lui Cristi ca el vrea pe teren. Unul dintre oamenii de ordine de acolo i-a dat un breloc cu CFR. Nu va spun ca azi a dormit la amiaza cu acel breloc in mana si l-a plimbat peste tot cu el...
Gata, v-am impuiat capul. Deh, aveam chef de povesti ca n-am mai stat de multisor cu voi! Va pup!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Ruxandra, sanatate multa multa lui G...si noi am experimentat sambata noaptea tusea asta urata, pana la sufocare, de aceea l-am si dus duminica la urgenta. Aveti grija de voi!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dianav spune:
Leyla trebuie sa iti spun ca aveai dreptate, torturile de la Opera arata exceptional si cred ca au si o varietate mare de compozitii. Imi pare rau ca am dat comanda la ametitii aia de la Agapitos, tare rau imi pare, mai ales ca m-au pus sa ma uit pe 4 cataloage ca la sfarsit sa zica ca ei nu fac nimic din toate alea...am fost bleaga dar nu mai aveam energia sa caut altceva. Next time sigur va fi la Opera, mai ales ca au niste preturi pamantesti, am vazut ca e cam 62 lei kg si nu 180 (adica un milion opt sute!!) ca la Cade. La Cade sunt cu adevarat bune, am mancat, dar m-am enervat ca fac pretul dupa fata ta. Eu stiu pe cineva care a comandat acolo putin inainte si i-au zis alt pret.
Uf, oricum mi-am propus sa nu ma mai enervez din orice, sanatate sa fie.