La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Oana
Ioana Teodora
Tudor
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Felicitari mamicilor!

Dianav, mamaana puneti poze cu sarbatoritii?

Dianarus, multa sanatate baietilor! Nu e obligatoriu sa faca varicela. Poate scapati! Tin pumnii sa poata Ianis sa mearga la serbare!

Ruxandra, multa sanatate boierului! La doctor ati fost? Ce-a zis?
Cat despre saptamana de lucru de sase zile... sper sa fie doar o gluma proasta!

Asiza mi-e foarte drag de Denis cand citesc cat de intelegator este! Si cu pasiunea pentru fotbal e tare simpatic.

Dia, cand citesc cat costa jucariile in alte parti incep sa ma enervez! :(

Anca, nu ai putea sa ii faci ciocolata de casa, cu foarte putina cacao (banuiesc ca asta e problema)? Sper sa scape repede de bubite, ca-mi inchipui c-o deranjeaza.
Tin pumnii sa nu fie probleme cu locul de munca al sotului, iar tu sa-ti gasesti un serviciu asa cum ti-l doresti!

Adinazot ce frumos rade Alessia! Iti seamana mult!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Si pentru ca nu mai pot sa intru zilele urmatoare, urez anticipatAna Beatrice, Beatrice Maria,Christian Gabriel, darius Cristian, Rares Andre. Sa petreceti bine, sa fiti cumintei si destepti!
toate mamicile!
Otikerekes. La multi ani, sa fi sanatoasa si fericita!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Acs multumesc mult pt urari si sfaturi. Cat despre ciocolata de casa habar n-am sa fac. Ai vreo reteta?
Adina vazut printesa frumoasa

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

va pup dragelor din burou

citit putin din urma :

brad: 2 bucati unul in curte care a fost al catelului , P a zis ca il facem si pt catelusa care a plecat in cer plus unul in casutza.
spalat pe dinti : 2 ori pe zi cu pasta pt bb cu argila, acum sunt in cautare de periuta electrica pt copii, stiti daca exista?

noi suntem ok , P vorbeste absolut continuu, seara aprindem felinarul seara sa na vada moshu .... e un intreg ritual ;)

va pupic

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Alexia, Alessia si Matei, Seba :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Oana!
La multi ani Ioana Teodora!
La multi ani Tudor !
La multi ani Seba!

Asiza, pare bine ca Denis-utu e mai bine...
sanatate multa la ceilalti bolnaviori!

Teme:
Brad- mic, de plastic, cocotat mai sus pe un suport. Nu l-am facut inca, astept ajunul...intotdeauna l-am impodobit in ajun!
Spalat pe dinti-statea...pana acum 4 saptamani. Acum e urgie, fuge numai cand vede periuta. Cu pasta, fara pasta...nu mai vrea!
Si nu mai stiu ce mai era...
.
Pe la noi e cam asa: Rares un pic bolnav si sper sa ramanem la 'un pic', mama bolnava (sper sa nu se puna problema de internare), eu racita de o saptamana, tati inca verde...
Si multa munca la job...ca atare va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Va multumesc pt urari!
noi am petrecut ieri in patru si a fost asa bine si placut
Seba e mai bine,a putut sa doarma noaptea,n-a mai facut febra.muceste e drept mult,tusea s-a modificat a devenit productiva,in fine suntem pe drumul cel bun
diana ce cunoscute imi sunt situatile asta...cand sa rasufli si tu usurat ca ai scapat,incepe celalat ...timem pumnii sa ajungeti la serbare
asizasunt mari deja au pasiuni
ruxandracum a fost noaptea voasta?
adinace de zambete!
ancadaca e de la cioco,defapt cacao,si nu io scoti siropelele sunt cam degeaba,in momentul cand le vei intrerupe bubele vor reaparea.de ce nu inceri ciocolata alba sau alt dulce fara cacao:turta dulce,pandispan.
desireewow ce mare s-a facut!eu o sa mai stau si ianuarie acasa,poate totusi aranjam sa ne vedem.ce zici?
danutzsanatate multa!
tocmai ce mi s-a rupt o plomba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Oana
Tudor
bradul:il vom impodobi in ajun,va fi natural.anul asta va avea ornament facute de Teonu cred ca va fi daramat,ce e sigur e ca nu va mai manca ace ca anul trecut
spalatul pe dinti:nu prestam.nu vrea,nu ma lasa pe mine.daca o ia el ii smulge perisorii si incepe sa se inecei-am luat si lui electrica,m-am gandit sa aibe amandoi la fel.initial s-a spalat jumatate de zi cu eadupa nu l-a mai intresat,daca o cere o tine putin in gura,apoi trece la ureche,canapea...
danita noi am luat de la cora de la raionul de periute,paste etc
ma duc,cred ca trebuie sa sun dentistul

Mergi la inceput

Danutz sper sa nu mai ai pe nimeni bolnav in familie ca duminica aveti de sarbatorit
Anateoalceva in afara de cioco "nu-i pace, nu vreau". Mananca foarte putin si foarte putine alimente. Noi avem doar 11,2 Kg si 95 cm. Nu face mereu alergie, prima oara am patit-o in vara, a doua oara luna trecuta si iar acum. O sa incerc sa vad de la ce e.
Donia voi ce faceti? Sarbatoriti continuu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acu' cu burta plina de castraveti, eugenii, pufuleti (asta ca sa rimeze) urez si io...

La Multi Ani, Oana de Dianav!
La Multi Ani Tudorica fara frica..normal ca e mareee!!!mamaana am un nepot de varsta lui. Istet foc, premiant dar il mai trec nebuniile ba un emo, ba cu circa (nu stiam ca exista marca asta), ba nu-i convine ca nu sta in centru, ba nu-i convine ce masina are tati....hei diverse...so, sa-ti traiasca!

Dia, asta cu plete dalbe e fumat de mult:)) din perioada cand adormea cu cantecele. Ai dpreptate cu preturile, dar ce sa fac, io uneori ma bucur sa dau bani pe ceva ce nu gasesc si mai ales ca-s bune. Bine macar ca exista si la noi.

Desiree....mie personal imi place atat de mult de Octavian. O sa fie un baiat tare atragator. Din cauza torturilor tale am mancat eugenii. Te urasc!...Nu, nu, nu, nu-s io vinovata ca am cumparat un bax:))

Adinazot, are freza noua papusica ta de fata? un bob bretonat? visez?

Donia, hai salutare!

Dianarus, ma fata cate mai patimitri voi acolo dar si cand s-or face muschetarii mari si tari sa vezi tu ce-ti scoti parlela! Putere si sanatate!

Acs, sarumana de link...nu m-a dus capu' sa caut acolo.

Ruxandra am auzit si io la tv stirea dar de vreo sapt. Sincer nu cred ca e adevarat, de fapt sper sa nu se intample asta.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput