La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxanico....miss you...in wk bagi un ochi s-un rand la noi dc vrei sa vina Mosu' la tine!

Incet, incet o strig din nou si pe Dna Andreea Neamtu. Ce faci lady ne-ai parasit pt. totdeauna?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Discutii:

Io:m-am lovit la picior, ah ce ma doare!
Garga: Atenta, fii atenta! Ti-am spus, ai ghija!

Se uita la ciori si ii zic da mami sunt mult, sute, mii
Peste cateva zile face pipi la oala, se ridica, se uita si zice:
Mami, mami mult pipi mult, sute mii

De sf. Niculae intra tati pe usa
Garga: mutzi ani, tati meu Cezal-Nicuae!

Intr-o zi l-am strigat io pe tati si am lasat-o balta zicand ca n-aude. Acu 2 -3 zile tipa Garga:
Tatiiii, Tatiii, Tatiii. Tot ea intreaba: Aude? Tot ea raspunde: N-aude, n-aude!

Aseara...
Garga: megem la nana Luci
Io: ce sa facem iubire la nana Luci
garga: Pai cum, in vizita!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Tu vorbesti serios? O cunosc pe madam, acu vreo 8-10 ani ne cam invarteam in acelasi grup de prieteni...nu stiam ca pe langa afacerea cu rochii de mireasa are si din astea...cel putin pe vremea aia nu stiu sa fi avut, de fapt pe atunci nu era nici designer...doar lua lectii de limba araba..

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Leyla Imi pare rau ca nu am intrebat pe forum cu 2 zile inainte, sa fi facut comanda in alta parte. Cofetaria cu pricina e langa Caragiale (liceul) si cred ca e afacerea Oanei Niculescu Mizil, nu ca ar avea vreo importanta amanuntul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

La multi ani Oana!
La multi ani Ioana Teodora!
La multi ani Tudor !
La multi ani Seba!

ank, vad ca si tu ai o slabanoaga si-o fitoasa... si oana are 11.500 kg si 94 cm, deci cam tot pe acolo... si oana tot asa, nu ia un medicament decat dc ii promit "o surpriza"... de regula ii dau un ursulet haribo, evit ciocolata, care ii place la nebunie... asa ca cioco numai la mos nicolae, mos craciun si la iepuras .. as avrea eu, dar oricum ii dau f rar, in nici un caz in fiecare zi, max de 2 ori/sap cate o ciocolatica mica-mica de la milka (patratele ambalate separat, de craciun)... dar la noi functioneaza si haribo de stimulare, o intreb dc vrea unul roz sau galben si merge :))
ps: la noi si spalatul pe cap se desfasoara cu surpiza in mana, ca altfel e jale

danita, oana are periuta de dinti electrica de la oral b special pt copii... a ei e cu printese si e roz, dar pt baietei exista cu spiderman... mi se pare super utila, ca putem peria destul de ok in cateva secunde, cu aia clasica e jale..

Mergi la inceput

tara garga mai kiki

oana ieri s-a incaltat cu cizmele invers si-i spun:
- oana, vezi ca le-ai luat invers. uite asta e ciza dreapta, trebuia in piciorul drept si asta e cizma stanga trebuia s-o tragi pe piciorul stang
- da mama, dar seamana!

ritual dimineata pt oana: se trezeste , ridica capul si se uita la mine cu suzeta in coltul gurii: " ceau mama, ce faci? dormi? "

Mergi la inceput

danutz, si oana a avut aproape 3 sapt in care nu m-a lasta deloc s-o spal pe dinti... am lasat-o in pace, nici n-am mai incercat, o intrebam numai dc vrea sa se spele pe dinti, spunea ca nu, ziceam bine, mama se spala, venea si se uita cum ma spal eu si atat. dupa un timp a cerut ea sa ne spalam din nou impreuna. incearca sa te relaxezi, il intrebi dc vrea, si dc zice nu, lasa-l in pace ca revine la sentimente mai bune cu timpul. eu ii explic tot timpul ca dintii se strica de la cioco si de las bombonele si dc vrea sa mai primeasca bombonele, tb sa se spele pe dinti, sa fie sigura ca dintii raman sanatosi :0. si dupa fiecare periaj imi spune "mama, uite, dintii sanatosi. nu mergem doctor"

cu bradul, si noi impodobim bradul numai in ajun, parca asa simt sarbatorile mai bine... o sa impodobim impreuna cu oana si mosul va aduce cadourile sub brad, nu vreau sa vina mosul acasa, ca am senzatia ca se va speria. o lasam pt la anul cu mosul. o sa vada mosi la gradi, lin oras, in magazine, etc... e destul. si anul asta vom face brad artificial, inca mi-e frica de ace :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Anca nu stiu reteta de ciocolata pe de rost, dar cred ca e cam asa (am gasit-o pe net):
Ingrediente:
150 gr. unt, 250 gr. lapte praf, 100 gr. cacao, 500 gr. zahar, 0,150 l apa, unt pentru tava; vanilie, alune (fascultativ),
Mod de preparare:
Se amesteca foarte bine untul cu laptele si cacaua, pana se formeaza o pasta omogena.
Se fierbe un sirop din zahar si apa pina se leaga ca pentru dulceata. Dupa ce se raceste putin siropul, se toarna cite putin peste pasta.
Tava se va tine la rece (zero grade) cel putin 12 ore. Inainte de a se a umple, tava trebuie unsa cu unt.
Se obtine 1 kg. de ciocolata. Se poate pune in sirop o jumatate de baton de vanilie sau, cind se toarna in forme, se pot pune si alune.

Si poti pune foarte putina cacao, doar sa-i dea culoare. Nu stiu insa daca rezolva problema alergiei.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Intru si eu repede sa zic buna dimineata!
Sanatate bolnaviorilor, of, of, ce mai tragem in sezonul asta... Cristi inca e mucos, dar vesel, eu tot mucoasa... si cateodata vesela... mai putin azi dimineata cand i-am gasit lui Cristi in nas o bucata de hartie, si era atat de intepenita in muci ca nu reuseam sa o scot... m-am cam panicat, dar acum e doar o alta amintire frumoasa

La multi ani Seba de anateo!

La multi ani Oana de dianav!

La multi ani Tudor de mamaana!

Sa va traiasca minunile si sa aiba parte numai de bucurii in viata!

Repede, repede, ce mai era?

Aha, kikineata, bine ca ai iesit din butoi! Te-ai catarat pe ambalaje de pufuleti, ciocolata, eugenii?
E grozava garga cu perlele ei, mai ales aia cu sute, mii Mai pui o data pozele cu ea, te rog, ca n-am apucat?
Colind pentru copii - recomand din inima Buna dimineata la Mos Ajun, e usor, e repetitiv, e dragut.

Edit: exista si strofa a doua:
"Am venit si noi o data
La un an cu sanatate
Si la anul sa venim
Sanatosi sa va gasim!"

Deci avem "buna dimineata, la Mos Ajun, ne dati ori nu ne dati" de 2 ori, apoi strofa 1, apoi "buna dimineata", urmeaza strofa 2 si incheiem cu inca un "buna dimineata".

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

E un miracol ca ma lasa sa scriu... Asa ca hai sa va povestesc rapid ca am fost ieri la un centru de joaca... gratuit, sustinut de guvern...[omulet lesinat] au la dispozitie o sala de sport in care au tot felul de masinute din alea in care se pot urca, triciclete, mingi, cosuri de baschet, saltele, tunele, topogan mai micut, de plastic etc. Si apoi mai este sala de jocuri, cu sevalet pentru pictat (acolo e atat de simplu sa-l las pe Crsiti cu pensula in mana, ca nu curat eu ), masuta pentru desenat si crafturi, carti, masinute, trenuri, ferme cu animale, tractorase, computer, bucatarie, aspirator, masa de scule, jucarii pentru bebei... orice visezi. Plus gustari gratuite, ieri aveau banane si morcovei, cereale, biscuti, sucuri... Mai aveau carti pentru parinti, despre copii, desigur... pana si pungi in care sa iei cartile acasa, ca se pot imprumuta pentru 2 saptamani! Si sa nu mai mentionez avantajul cel mai mare, socializarea... ca acolo sunt "piiiiii" sau "kids" mai pe englizasti (kids e singurul cuvant pe care-l stie in engleza... pe langa bye si yum... acum vad ce copil poliglot am )
Si cei de la centrul asta organizeaza tot felul de activitati in fiecare zi, o sa vedem ce e potrivit pentru varsta lui Cristi.
Cristi era atat de incantat... alerga de colo, colo, cu limba scoasa ca un catel, se mai posta pe langa cate un copil, numea tot ce vedea, imi arata, "mama, tu-tu, mama, tu-tu!", era efervescent, nici macar n-a mai reusit sa adoarma la pranz, atat de agitat a fost!
Acum tocmai ce a pus un bebe in caruciorul roz si il plimba prin casa

ank si Yagmur, sper sa se rezolve cu joburile voastre!
Yagmur, cred ca e rau sa te bazezi iar pe parinti, dar... fii filozoafa, in situatii din astea bucura-te ca ai pe cine sa te bazezi!

asiza, sper ca e bine balistul , cat dureaza tratamentul IV?

Ktrinel, tot asa mi-au diagnosticat si mie o infectie urinara si zic ca e destul de ok. Doamne ajuta sa nu se mai repete la Julia. La gradi o aseaza pe wc, olita?

dianarus, m-am bucurat cand ai scris c-ai gasit bona, sper sa fiti multumiti!

kikineata, am gasit pozele, bey, ce minunata e in hainuta aia alba!
Edit: Cristi a zis s-o intrebi pe garga daca animalutul ala de plastilina e un porc, ca lui asa i se pare
Gata, ca vrea sa vada iar porcul.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Pentru ca in curand plec spre bursuci si in weekend nu am calculator, tin sa urez de pe acum:

Ana Beatrice
Beatrice Maria
Cristinel
Darius
Rares
Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti! Petrecere frumoasa!
Felicitari mamicilor!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput