ajutor caut medicamente
Va rog frumos,cine poate sa ma ajute URGENT cu :
CYSTYNOL aKut
60 tablete!
nu le gasesc nicaieri.
Bineinteles,CONTRA COST!
Multumesc frumos !
PS- e un produs nou,din import, si am scris corect!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Raspunsuri
misha71 spune:
Incearca sa dai telefon la farmaciile astea mai shmechere, gen Sensi Blu, Help, 2na, poate fac comanda urgent daca nu le au acum in stoc.
Am dat o cautare pe Goguuuuule (Cystenal nu Cystynal) si poti face si comanda online sau telefonic pe multe site-uri, asta daca nu gasesti azi-miine. Merita sa incerci si mi-e tare dor de tine. Sa te faci bine, mai zuzo!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
karfe spune:
cystenal comprimate nu exista(in Romania),doar solutie buvabila care am impresia ca lipseste momentan de pe piata.
Asemanator este Rowatinex
gabriella1 spune:
asa scrie pe reteta,asa am cautat!
am sunat la toate farmaciile ,am dat comanda,nimeni nu mi-a promis nimic!
Va multumesc frumos !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
da' medicii astia nu stiu ca nu exista in Romania? Scriau Rowatinex sau doar substanta activa, ca asa era mai usor sa gasesti.
si sanatate multa. Esti acasa?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Anina_n spune:
Gabriella, dand cautare pe Google, eu l-am gasit www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3107" target="_blank"> aici. Ai incercat si acolo ?
Maine dimineata incerc la farmacia de langa mine. Iti scriu ce am aflat.
Sanatate si numai bine, iti doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
gabriella1 spune:
am facut comanda si pe site,dar nimeni nu-mi confirma ceva.
Va multumesc ptr tot ajutorul!
Gabriela
A_Iulia spune:
nu este vorba de traditionalul cystenal (pentru acesta autorizatia de punere pe piata a expirat din 2006, firma producatoare nu doreste sa-l mai produca)
Am gasit Cystinol Akut x 60 dr Schaper&Brumer - in nomenclatorul Sensiblu.
Figureaza ca ar fi in stoc doar la o farmacie Sensiblu (Medicover 1) in Bucuresti.
Gabriella, intra pe site-ul Sensiblu: www.sensiblu.com
Cauta la cautare produs - introdu cateva litere ("cyst")
O sa-ti afiseze acest produs, si farmaciile unde-l poti gasi. Parerea mea este sa suni la acea farmacie Sensiblu Medicover sa verifici daca chiar il au in stoc.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia nu este vorba de traditionalul cystenal (pentru acesta autorizatia de punere pe piata a expirat din 2006, firma producatoare nu doreste sa-l mai produca) Am gasit Cystinol Akut x 60 dr Schaper&Brumer - in nomenclatorul Sensiblu. Figureaza ca ar fi in stoc doar la o farmacie Sensiblu (Medicover 1) in Bucuresti. Gabriella, intra pe site-ul Sensiblu: www.sensiblu.com Cauta la cautare produs - introdu cateva litere ("cyst") O sa-ti afiseze acest produs, si farmaciile unde-l poti gasi. Parerea mea este sa suni la acea farmacie Sensiblu Medicover sa verifici daca chiar il au in stoc. |
sunt din Vaslui,am facut comanda la toate farmaciile,dar nimeni nu garanteaza !
Gabriela
gabriella1 spune:
ROG MODERATORII SA INCHIDA SUBIECTUL.
Am gasit medicamentul.
MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU FOST ATAT CAT AU PUTUT ALATURI DE MINE!
Va doresc SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME !
Gabriela