ajutor caut medicamente

ajutor caut medicamente | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos,cine poate sa ma ajute URGENT cu :
CYSTYNOL aKut
60 tablete!
nu le gasesc nicaieri.

Bineinteles,CONTRA COST!

Multumesc frumos !

PS- e un produs nou,din import, si am scris corect!
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Incearca sa dai telefon la farmaciile astea mai shmechere, gen Sensi Blu, Help, 2na, poate fac comanda urgent daca nu le au acum in stoc.

Am dat o cautare pe Goguuuuule (Cystenal nu Cystynal) si poti face si comanda online sau telefonic pe multe site-uri, asta daca nu gasesti azi-miine. Merita sa incerci si mi-e tare dor de tine. Sa te faci bine, mai zuzo!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

cystenal comprimate nu exista(in Romania),doar solutie buvabila care am impresia ca lipseste momentan de pe piata.
Asemanator este Rowatinex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

asa scrie pe reteta,asa am cautat!
am sunat la toate farmaciile ,am dat comanda,nimeni nu mi-a promis nimic!

Va multumesc frumos !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

da' medicii astia nu stiu ca nu exista in Romania? Scriau Rowatinex sau doar substanta activa, ca asa era mai usor sa gasesti.
si sanatate multa. Esti acasa?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Gabriella, dand cautare pe Google, eu l-am gasit www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3107" target="_blank"> aici. Ai incercat si acolo ?
Maine dimineata incerc la farmacia de langa mine. Iti scriu ce am aflat.
Sanatate si numai bine, iti doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

am facut comanda si pe site,dar nimeni nu-mi confirma ceva.
Va multumesc ptr tot ajutorul!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

nu este vorba de traditionalul cystenal (pentru acesta autorizatia de punere pe piata a expirat din 2006, firma producatoare nu doreste sa-l mai produca)

Am gasit Cystinol Akut x 60 dr Schaper&Brumer - in nomenclatorul Sensiblu.
Figureaza ca ar fi in stoc doar la o farmacie Sensiblu (Medicover 1) in Bucuresti.

Gabriella, intra pe site-ul Sensiblu: www.sensiblu.com

Cauta la cautare produs - introdu cateva litere ("cyst")

O sa-ti afiseze acest produs, si farmaciile unde-l poti gasi. Parerea mea este sa suni la acea farmacie Sensiblu Medicover sa verifici daca chiar il au in stoc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

nu este vorba de traditionalul cystenal (pentru acesta autorizatia de punere pe piata a expirat din 2006, firma producatoare nu doreste sa-l mai produca)

Am gasit Cystinol Akut x 60 dr Schaper&Brumer - in nomenclatorul Sensiblu.
Figureaza ca ar fi in stoc doar la o farmacie Sensiblu (Medicover 1) in Bucuresti.

Gabriella, intra pe site-ul Sensiblu: www.sensiblu.com

Cauta la cautare produs - introdu cateva litere ("cyst")

O sa-ti afiseze acest produs, si farmaciile unde-l poti gasi. Parerea mea este sa suni la acea farmacie Sensiblu Medicover sa verifici daca chiar il au in stoc.

sunt din Vaslui,am facut comanda la toate farmaciile,dar nimeni nu garanteaza !

Gabriela

Mergi la inceput

ROG MODERATORII SA INCHIDA SUBIECTUL.
Am gasit medicamentul.
MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU FOST ATAT CAT AU PUTUT ALATURI DE MINE!
Va doresc SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME !

Gabriela

Mergi la inceput