Puiuti de Randunici 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Ho HO Ho
de la Mosu...a fost frumos, am facut poze , va arat maine
La multi ani Niculai si Nicolete !
Fetelor la care nu a venit inca mosu, deschideti usor usa dormitorului, priviti-va puiul drag si cantati asa :
http://www.trilulilu.ro/Devilla13x/237813514d029d
ca vine el si mosu, sigur
Pe maine dimineata
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Ho HO Ho de la Mosu...Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) |
eu creeeeeeed....ca mimo e mosu ...ca apare cand nu te astepti
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Si acum intamplarea haioasa din seara asta. Pe langa fructele clasice, randunoiu' a cumparat azi o rodie mare. Bunnn, hai s-o mancam pe seara dupa masa. Am macelarit-o cum am stiut mai bine, am stropit toata bucataria cu zeama rosie, ne-am facut varza amandoi si tot n-am reusit sa facem mare lucru, In cele din urma ne-am gandit sa o stoarcem si am reusit sa mai scoatem un sfert de cana...Bun, bun, bun rau de tot. Mai vleau! Apoi l-am intrebat pe domnul Google cum sa facem si ne-a dus dansul direct pe forumul despre copii, unde am aflat ca multi oameni au fost in dificultate ca a noastra! Si cica in final se bea sucul de la ea, fiecare cum poate sa-l stoarca, dar parerea generala e ca e ingrozitor de bun si creeaza dependenta!! Asa ca maine RODIE, duamnelor! Si cica ar fi si afrodisiac!
Clodute, ai vazut?????? A aparut Mimo pentru tine. Si noi te iubim!
POZE
mihatp spune:
gudinde, ai un PM si o
pazea randunici, vin din spate
parca vad ca atunci cand ajung la "zi" dormiti toate
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
lianam spune:
daaaaa clau e buuuuna rodia .... eu o "cunosc" demuuult, de cand eram copil si mergea mama in excursii in fosta URSS si ne aducea mereu de acolo rodii si alte fructe exotice care la noi nici gand sa fie..... vrei sa-ti spun cum o pap eu ? ca un porcusor (ei, uneori mai le si storc, dar ingeneral nu)...curat boabele ca la porumb,si apoi mestec mai multe deodata pana pap tot sucul de pe ele si samburii ii arunc ... na, na, na ca am dat explicatii scarbosele
Liana, mami de Teo
cami33 spune:
citat din mesajul lui lianam daaaaa clau e buuuuna rodia .... eu o "cunosc" demuuult, de cand eram copil si mergea mama in excursii in fosta URSS si ne aducea mereu de acolo rodii si alte fructe exotice care la noi nici gand sa fie..... vrei sa-ti spun cum o pap eu ? ca un porcusor (ei, uneori mai le si storc, dar ingeneral nu)...curat boabele ca la porumb,si apoi mestec mai multe deodata pana pap tot sucul de pe ele si samburii ii arunc ... na, na, na ca am dat explicatii scarbosele Liana, mami de Teo |
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Liana, daaa, am citit si de metoda asta, dar mi se pare greoaie , adik te manzolesti bine de tot, nu??? Oricum, ma bucur ca am descoperit si eu rodia in cele din urma.
Miha, hai, hai mai repede ca vreau sa te prind si eu! Deocamdata nu mi-e somn ca am pacatuit in seara asta si am baut o cafea adevarata care vad ca ma tine treaza si in verva. Noroc ca Rebecca doarme!!!
POZE
lianam spune:
clau nu ma manjesc mai deloc, ca se curata frumos bobitele, ca la porumb (ei, tre sa ai niticusa rabdarica ... partea uratica e ca dupa ce molfai eu bine boabele scuip samburii ...na, ca iar am zis-o
baaaai, da ce oameni domne...nu mai exista spiritul sarbatorilor...acu' am culcat si eu in sfarsit duracellu, imobilizata aproape am adormit-o , ca dadea din toate extremitatile , si fiindca e sarbatoare nu am chef sa fac treaba (doar piureul copilului), asa ca vroiam sa ma uit si eu la un film frumos, despre mosu, de sarbatori, ceva acolo in tema....si numai porcarii la tv: filme sexi, de aventura....bazaconii...pfffuu, foarte suparata sunt ...asa ca ma re-re-...-re-uit la harry potter (nu va radeti mai de mine , da' chiar imi place )
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Hm, Miha si Gudinde au secrete...Hm...
Liana, da...eu sunt mosu in varianta feminina, adica baba
Clau si Clodute, cum ati putut voi sa scrieti asa frumos despre mesajele mele
Aveti grija cu rodiile alea, ca nu degeaba de cheama rodii
Experienta noatra vesela de azi : s-a asezat piticu' jos intre cadouri , f fericit dealtfel pentru ca se afla onor dumnealui in camera Teodorei de unde ati vazut cum este gonit de obicei , si pana sa clipim noi o data il vedem cu o mandarina in mana , pufnind si tusind ...muscase o bucata de coaja i-am facut si poza !
Apoi ca sa-si dreaga gustul i-am oferit o turta dulce pe care a mancat-o toata E mic si el si ii era pofta
Si gata, as mai sta sa aud si eu ce secrete au Miha si Gudinde (automobilistice banuiesc, ziceti ceva de rau de Ford? ) dar nu mai pot ca maine am planuri marete de dimineata...sper sa ma tin de ele
Noapte buna va doresc si mosi bogati
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
citat din mesajul lui lianam baaaai, da ce oameni domne...nu mai exista spiritul sarbatorilor... asa ca vroiam sa ma uit si eu la un film frumos, despre mosu, de sarbatori, ceva acolo in tema....si numai porcarii la tv: filme sexi, de aventura....bazaconii...pfffuu, foarte suparata sunt ...asa ca ma re-re-...-re-uit la harry potter (nu va radeti mai de mine , da' chiar imi place ) Liana, mami de Teo |
Liana, e Ursuleata fericita se uita la toate, nici nu respira D-aia nu vine si ea pe la noi
poze