Puiuti de Randunici 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Liana, stiu ca nu e nimic la tv, si eu butonez aiurea. Tocmai se trezise si duracella mea, a supt 5 minute si s-a culcat din nou. Mie inca nu mi-e somn si chiar imi pare rau ca nu pot sa profit de somnul ei sa dorm si eu...

VAd ca randunicile s-au culcat sa-l gaseasca odihnite dimineata pe Mosu! Doar noi mai bantuim pe aici...Poate apare si Miha...Oricum, vizionare placuta la Harry Potter, eu nu rad.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Yuhuuuu, uite-o si pe Mimo! Offf, dar pleaca si ea...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

am uitat sa spun ceva
Ati vazut ca ne-a adus mosu randunica noua ? Dana , mami de Amira Avem duo Amira pe crenguta Pe vremea mea erau multe Mihaele...acum moda s-a schimbat Danabine ai venit !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Uite ca am plecat si vorbesc in somn
Nicol asta-i vreme de butoi?Uite de la baba Pai e ziua ta si tu nu dai ceva de baut acolo...eee!

Si gata gata de data asta....s-a terminat si mimo reloaded , si rereloaded...gata!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca am fost intarziata pe drum...ca pregatesc si eu o surpriza, daca ariel nu a aparut cu a ei (sa fie totusi poezia a ei?)

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Anca Parghel!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

vad ca Mosu' a venit deja pe la voi.. la noi e inca zi si nici ghetute nu avem, ca nu e vremea de ghetute..

dar il asteptam asa cum putem si cu ce avem..

l-am vazut si pe MAtei in halat pregatit de lupta

legat de filme.. aici e nebunie la tv dau astia la filme de Craciun in prostie .. mai pe toate canalele! ai la ce te uita de sarbatori!

m-am uitat si eu la Dansez, si acum ai mei dorm.. si eu am asa o nostalgie in suflet ca iar sunt sarbatorile si nu sunt cu familia.. dar in schimb am un puiutz minunat pe care il iubesc enorm si un radunoi iubit care ne iubeste mult de tot..

=am pofta de colinde.. asa ca ma conformez..
noapte buna!
si Mos bogat!

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

aaa.. e deja 6 decembrie asa ca:

LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Nicolae/Nicoleta! iar Sf Nicolae sa ocroteasca toti puiutzii!

sunt prin zona ca-s curioasa de surpriza lui Miha..

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Mosul pentru randunici

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI de ziua numelui NICOLETA SI NICOL sa aveti o zi frumoasa si plina de cadouri

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput