America (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Am vazut braduti care mai de care mai frumosi
Astazi il vom face si noi, am pregatit totul dar nu am reusit sa-l impodobim.
Ciuf nasoala faza cu doua accidente in timp asa de scurt, eu n-as mai conduce o perioada da eu is mai chicken din fire.
Miere you rock
Danangie ti-au cam raspuns fetele cu ce variante poti veni legal in us. Noi am venit acum trei ani (indata) cu loteria dar asta dupa ce am jucat 8 ani . Iar in situatia asta instabila economic eu nu as mai fi venit, ca in tara eram super bine. E foarte greu acum ca nou venit sa iti gasesti un job cind rata somajului e atit de mare. Succes in luarea celei mai bune decizii !

Eu acum ma intreb ce or avea americanii cu Romania ca Folgers a facut o reclama in Ro, iar acu Burger king le-a dat osenilor sa mince hamburgeri ... detalii in filmul de mai jos

http://www.whoppervirgins.com/

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Noi am venit acum trei ani (indata) cu loteria dar asta dupa ce am jucat 8 ani

Si eu care credeam ca numa barbatu-meu a fost asa de consecvent ,ca daca era dupa mine, dupa prima tura renuntam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arminad

Citat:
Noi am venit acum trei ani (indata) cu loteria dar asta dupa ce am jucat 8 ani

Si eu care credeam ca numa barbatu-meu a fost asa de consecvent ,ca daca era dupa mine, dupa prima tura renuntam.

Ha, ha, ha, si la mine la fel, husbandu e cel cu stolul eu nu as mai fi venit defel (in opt ani se schimbasera foarte multe in viata noastra, in bine) dar ce sa fac acu dupa n ani de cind am spus "la bine sau la greu" ... l-am urmat

Failures keeps You
Humble,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Noi am venit cu vize H1B amandoi. Am inteles ca s-a mai schimbat acum programul pt H1b fata de acum 8-9 ani cand am venit noi. La vremea aceea stiam ca existau oportunitati bune pt meseriile noastre (software engineer/telecommunications engineer) asa ca am venit, am cautat job, companiile la care ne-am angajat ne-au facut H1b, apoi green card. A durat cam 4 ani si ceva pana cand am primit green cardul. Eram pregatita sa plec in Canada dar mie nu prea-mi place frigul asa ca mai bine aici.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu cred ca am castigat in al doilea sau al treilea an, nu imi mai amintesc exact.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Ha, ha, ha, si la mine la fel, husbandu e cel cu stolul

Da macar mai traieste stolu?Ca la al meu a cam "decedat"O fii starea economiei de vina...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arminad

Citat:
Ha, ha, ha, si la mine la fel, husbandu e cel cu stolul

Da macar mai traieste stolu?Ca la al meu a cam "decedat"O fii starea economiei de vina...

Long story ... dar pe scurt, stolul arata mai mult a curci plouate this days da, noi sa fim sanatosi

Failures keeps You
Humble,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

N-am mai prea apucat sa intru, am citit cite un pic din urma si am vazut poze cu copii si cu brazi frumosi.
Cadre medicale care lucreaza legal in US vor putea sa obtina statut legal printr-un program nou:
http://news.yahoo.com/s/ap/20081206/ap_on_go_ca_st_pe/military_recruiting_12

Ciuf... nu-mi vine sa cred!

Eu am aplicat la visa lottery desi aveam rezidenta si am cistigat din prima! Sotul meu aplicase de citeva ori, fara succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Am uitat sa va spui, am fost la concert Ac/DC. Mi-a placut foarte tare; cred ca printre cele mai bine realizate concerte din cate am vazut (nu putine)

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alina, cat au fost biletele? Aici vin in martie dar pretul e de 350 euro, imi vine sa mor de ciuda, imi place AC/DC la nebunie dar nu ma pot indura sa dau atat.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput