America (134)
Raspunsuri - Pagina 8
Oana C spune:
Mirela, am vazut bradutul frumos impodobit, familia fericita si frumoasa si Mos Craciun cel prafuit din parc Dar copiii s-au distrat, asta conteaza (am vazut-o si pe Sinziana in poze, cu flacaul din dotare).
Cuscra, super si bradul tau, tu mereu il impodobesti asa de frumos si il cauti pe cel mai cel, "the one"
Alina, felicitari pentru toate examenele!!! Asa da, Mos. Mult succes la gasirea jobului! Ce mai face junioara? Mai ai poze cu ea?
Mi-am amintit, Irina, am vazut si bradutul tau frumos. Mititel da' grasunel
Noi o sa mergem simbata sau duminica sa taiem un bradut. Eva abia asteapta. De Craciun mergem in Canada (conducem 7 ore, ca mi-e groaza sa zbor), asa ca nu o sa avem mare nevoie de el, doar pentru Eva. Si ea deja a inceput sa desfaca pachete cu jucarii de la Santa . Cum prinde un pachet la usa, cinta "Santa Claus is coming to town", asa, drept multumire pentru cadou, si se apuca de desfacut. Am pacalit-o cu citeva cutii, i-am zis ca trebuie sa le trimitem la Santa sa puna magic pe ele, asa ca nu le putem desface, si vad ca a "inteles"
Oana si Eva (29 iunie 2005)
CamiM spune:
Apuc si eu o ora de liniste.. dupa toate cele acum a facut Sofia fifth disease.. nici nu stiam ce este pana acum, asa ca ne-am petrecut toata dupa amiaza pe la doctor.
Ciuf multumesc mult si bafta la reparat masinuta. Bine ca tu esti ok, asta e ce conteaza..- cam ghinionista se pare dar ok.. Sa stapaniti sanatosi noul tv.
Alina felicitari pentru examene si spor la gasit job.
Sanziana ei-- chef de sarcina... pai tu nu stii ca pofta vine mancand?- si nu-i tarziu pentru fratior/surioara - intre mine si fratele meu sunt 10 ani
si da si tu reteta de facut sotul sa aduca micul dejun la pat..
Mirela nu iti face probleme.. cat priveste baiatul .. daca te aude al meu sotz te cinsteste.. ca si asa el mai vrea un bebe (de preferabil baiat)
Super pozele din parc
Miere felicitari chiar ca e un cadou frumos bursa!!Vazut si admirat bradutul Mai pune si tu o poza doua cu burtica..sa admiram si noi, acum cat mai este bebe Aidan la pachetel..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
arminad spune:
Citat: |
Stie cineva ce e spanacul asta de copii indigo, cristal si alte aliaje? |
"Teoria" suna cam asa :"A new generation of children are being born who are gifted in many ways and forms. No matter the terms used to describe them: Indigo Children, Crystal Kids, Rainbow, Psychic, Super Psychic or others, the overall meaning is the same: they are intuitive, spiritually gifted and aware.Or http://www.namastecafe.com/evolution/indigo/childadults.htm
Parerea mea personala e ca a prins la multi parinti teoria din urmatoarele motive
1.parintii care au copii cu probleme(adevarate)nu au curajul ,educatia ,lipsa de prejudecati necesare pt a lua taurul de coarne si a face ceva pt copiii lor si prefera varianta "mistica"
2.parintii care au copii normali si nu stiu aprecia normalitatea copiilor lor (nu stii aprecia normalitatea decit atunci cind afli cum e lipsa ei )inventeaza calitati d-astea supranaturale sa isi declare copiii mai interesanti .A devenit extrem de boring pt maj parintilor ,chiar de neacceptat sa spuna ca au copii obisnuiti ,la medie ,care sunt pur si simplu copii.
3.un sistem scolar coplesit si anacronic, din motive financiare nu pt ca s-au nascut astia mici mai altfel,face adaptarea copiilor din ziua de azi mai dificila decit pe vremuri.
Delia21 spune:
Ciuf,incredibil,.....am ramas fara cuvinte.Bine ca esti bine,...
Miere si eu votez pentru facutul bagajului,....sora-mea a nascut acu 4 ani,cu 5 saptamani inainte de termen,...unora chiar li se intampla.Felicitari pentru cadoul de CraciunAm pus si noi pozici cu bradutul nostru aci http://good-times.webshots.com/photo/2659470460072337911TcWlzD
CamiM spune:
continuare.. acu' m-am incalzit..
Anca nu se vad pozele voastre
Dana uite ti-au raspuns fetele. Cu contractele de munca nu ma prea pricep dar banuiesc ca sunt anumite firme care se ocupa de asa ceva. Cum zicea si Miere loteria e gratis sa aplici dar nu sunt sanse foarte mari sa castigi. Noi am venit ca studenti acum ceva ani si inca nu avem rezidenta. De asta am zis ca ar fi mai usor sa incercati in Canada.Mult noroc si sa iasa cum vreti voi.
Oana drum bun si distractie placuta in vacanta.
Delia foarte dragut bradutul.. vine la pachet cu Craciunelul mic si dulce?
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
pumba spune:
seara buna!
nu am avut net 5 zile si vai ce greu mai e
miere- felicitari!
cami- sunt dulci foc , fetele tale. cand mai ai timp de invatat?te admir
crismir- chipes flacau tau!
ciuf- fii tare!
msl1 spune:
Danangie, mi-am activat casuta;eventual lasa-mi emailul tau;
se poate sa lucrezi ca asistent medical si inainte de a da examenul de licenta, din momentul in care board of nursing iti verifica toate actele si le aproba daca ceri si platesti in plus iti elibereaza permis de lucru temporar pina dai examenul de licenta; nu mai informati gresit lumea pe site, daca nu stiti exact despre ce e vorba mai bine abtineti-va
blackpanterro spune:
Cuscra, da asa e, stau si o zi intreaga daca trebuie sa il gasesc pe The One LOL
Asta e sarbatoarea mea preferata.Anul asta JP m-a batut la cap sa facem christmas theme cu pinguini pt ca el e super fan Linux dar i-am zis ca atata timp cat io traiesc craciunul va fi cu elves si santas, asa ca numai over my dead, cold body LOL
Am vrut sa te sun ieri da nu mai am numarul de PA. Da-mi numarul sa te sun.
Ciuf, nu pot sa cred! Bine ca esti ok si sper sa nu va afecteze la asigurare. Intre timp e bine ca sustii economia cu atatea reparatii :))
Delia, frumos si bradul vostru!!
Vad ca nimeni nu are un Charlie Brown christmas tree anul asta. :))
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui msl1 nu mai informati gresit lumea pe site, daca nu stiti exact despre ce e vorba mai bine abtineti-va |
Am luat la cunostinta, sa traiti! Data viitoare o sa ma abtin!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Ciuf imi pare rau pt accident, bine ca nu ai patit nimic, in mod normal dc a fost vina celuilalt nu ar tb sa te afecteze la asigurare, nu? Ce ai facut la examen, cand va dau rezultatele?
Delia frumos brad si frumos baiat ai!
Danangie, eu am venit ca si studenta, dar castigasem si la Loteria Vizelor si mi-am transformat viza de student in rezidenta in cateva luni (mai precis vreo 7 luni a durat procesul de ajustare).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan