America (134)
Raspunsuri - Pagina 10
LucasMom spune:
Noi am luat locuri bune cu $90. 350 de euro e scump cu spume dar show-ul a fost incredibil!!
Alina
CRISMIR spune:
RAMONA,ce norocoasa esti mama draga...auzi la ea, a castigat din prima
Noi am jucat de vreo 3 ori,nu s-a intamplat nimic,asa ca am apelat la alta varianta...in momentul asta,oricum ai venii in America e greu cu gasirea unui loc de munca decent....bafta celor care vor sa vina!!!
OANA,CAMI,ADRIANA,PUMBA
DELIA,frumos bradutul ,dar mai frumos puiutul
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
blackpanterro spune:
$90??????????? Mor de ciuda!!cum mama naibii e asa de scump aici?mor, mor, mor! Firar, la U2 in Houston am dat $150 si astia cer 350 euro...na ca sunt morcovita rau...
Oricum, ma bucur pt voi ca i-ati vazut in concert, intr-adevar stiu sa put on a good show :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
miereamara spune:
Adriana, 350 de euro de persoana?
Si acum in premiera
Baby Aidan kicking in mommy's belly at 36 weeks
Vizionati-l fara sonor, nu stiu de ce, dar s-a inregistrat un zgomot ciudat pe fundal.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
BiancaM spune:
Cool, Miere!!!
A mea de cate ori facea asa si puneam mana pe camera se oprea si nici ca mai misca dupa aia. Parca avea senzori
Sarcina usoara in continuare si nastere la fel sa ai, usoara!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
LucasMom spune:
Miere, puiul tau cred ca avea lectie de dans sau era in running mode!!
Eu nu-mi aduc aminte al meu sa fi fost asa activ, din contra, la doua trei zile mergeam sa ma puna dr. la monitor ca nu-l simteam miscand destul de mult...Si daca seara cand ma asezam sa ma odihnesc nu-l simteam miscand, ii dadeam cookies si un suc sau lapte rece si apoi incepeam sa-l simt miscand. Nursa doctorului mi-a spus ca dulciurile ii stimuleaza si lichidele reci ii trezesc daca dorm.
S-a intors de mult cu capul in jos?
Alina
sinzi_ana spune:
Biana, ce fetita frumoasa ai!!!!!!!!!!!!! E scumpa foc!!!!!
Mire, oau...am uitat cum e sa ai un ET in burtica!!! Ai un adevarat gimnast acolo!!!!
Ciuf, uf...ghinion...dar lasa...dupa 2 rele, urmeaza si una buna (trageti la loto!!!)
Si sotu meu a castigat loteria tot din prima (si io pe langa)...el a vrut US, eu as fi ramas in Europa
Delia, frumos bradul si baietul!!! Ce mandru este el cu bunicile!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
Ancadm, nu se pot vedea pozele cu linkul pe care l-ai postat...
Cami, as da reteta de mic dejun la pat, daca as dibui-o...caci as vrea si eu sa se repete!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
miereamara spune:
LucasMom la o eco facut pe la 26 de sapt era cu capul in jos si acum tot asa cred ca este, ii simt manutele cum se plimba pe jos.
Misca asa cum ati vazut in videoclip in fiecare zi, dimineata, la pranz si seara, e f f activ, mi-a daramat farfuria cu mancare intr-o zi de pe burta.
Bianca, ce mult a crescut Amalia! O sa franga multe inimi fetita ta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan