America (134)
Raspunsuri - Pagina 11
ciuf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Ciuf, uf...ghinion...dar lasa...dupa 2 rele, urmeaza si una buna (trageti la loto!!!) “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
Asa crezi ? Azi fusei sa imi iau Acura de la reparat. Din culoarea golden ce-o avea mi-o dadura astia argintie. Si nu o vazui decat acasa cand incepuse sa se topeasca zapada de pe masina. Maine ii sun sa ii iau la intrebari. Imi amintesc perfect cand i-am intrebat daca culoarea va fi aceeasi si au zis ca respecta culoarea din fabrica. Adica gold. Pe hartie apare masina silver .
Ce ma mai asteapta???
Azi il anuntai pe sot de patania facuta. Si nu mai fu nevoie sa beau paharul de vin rosu ca sa imi fac curaj . Nici nu imi venea sa il sun si sa ii spun oful. Aveam nevoie de un "sut in fund" ca sa prind curaj.
[red]Miere[red], ce sportiv ai tu acolo!!! Si eu mi-am filmat burtica cand era in plin spectacol. Eva a fost o mare dansatoare.
Apropos de Eva, azi se spala pe maini in pipi din oala. Cica sa fie curata . Si freca mainile cu o asa harnicie ca ma pufni si rasul.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
sinzi_ana spune:
Ciuf, da e chiar veste proasta?? Oamenii au vrut sa iti faca o bucurie sa fie in ton cu sarbatorile!!!!
Cat despre Eva ...si David avea o pasiune sa spele wc cand era mic...cu tot ce prindea la indemana
PS...de fapt am gresit eu...: dupa 3 rele urmeaza una buna de tot!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
CRISMIR spune:
CIUF,hihihi,tare Eva
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
BiancaM spune:
Sanzi, Miere,multumesc!! Se umfla penele pe mine
Sa stii Irina ca multa lume mi-a zis la fel. Eu sper sa fie cu capul pe umeri si inteleapta. Doorman-ul de la noi mi-a zis ceva de genul ca o sa fie coada la noi la usa cand o sa fie mai mare..lol...
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
corinadana spune:
Are ochii superbi!!!
Sotul sa pregateasca bata la usa ! ptr golani...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
adriana spune:
Ciuf, mie doctorul din NY mi-a spus ca pipi contine nu-stiu-ce substanta din care se fac cremele de hidratare, si ca lasa o piele moaaale si catifelaaata, "modela" o faci pe Eva, asa mica si uite cum stie sa aiba grija de pielicica
Miere, super plimbaret ai..
Si eu am uitat cum e.. numai ca la mine parca fetele au fost mai plimbarete decat baiatul..
Hm, oare nu asa e si in real life... de fapt?
CamiM spune:
Miere ce fantastic... mi-am adus aminte cu asa mult drag de burtica...
Bianca ce mare s-a facut papusica Amalia... e dulce foc si tare frumoasa.
Ciuf grozava Eva.. - sper sa treci repede peste necazuri si sa vina vremuri mai bune.
Corina cum a fost la examen?
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
pumba spune:
miere - e extraordinar!o sa joace american football.
ciuf- lasa mai ,ca nu e urat argintiu .
Eva-
BiancaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana Ciuf, mie doctorul din NY mi-a spus ca pipi contine nu-stiu-ce substanta din care se fac cremele de hidratare, si ca lasa o piele moaaale si catifelaaata, "modela" o faci pe Eva, asa mica si uite cum stie sa aiba grija de pielicica |
Cumva acid ureic? Mie imi zisese cineva ca in timpul sarcinii trebuie evitate lotiunile si cremele care contin asa ceva....
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
corinadana spune:
Cami a fost ok, nu asa de greu cum ma asteptam pe 12 ne da rezultatele ptr ca nu a fost cu buble in ca sa corecteze computerul.
Pisulica se foloseste si ptr calcaie si ptr restul pielii, e bun!
Ieri am mers la doctor ptr talpile Ralucai, ea poarta inserts de 4 ani. Chiar ne a zis ca 80% din po****tie au probleme cu talpile din care 60% habar nu au ca au acele probleme...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca