America (134)
Raspunsuri - Pagina 12
ciuf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba ciuf- lasa mai ,ca nu e urat argintiu . Eva- |
Asa e. Nu e urat argintiu, dar eu imi vreau culoarea care a fost inainte. O aranja mai bine nuanta aceea bejulie.
Astept sa se faca ora 9 si sa ii sun pe astia de la service. Le spun ca sunt multumita de calitatea vopsitului, insa culoarea nu e cea care trebuia . Sa vedem pe unde scot astia camasa.
Azi m-am trezit la 4:30 sa invat pentru un examen ce il am peste doua ore si acum ma plezni un somn de o tin intr-un continuu cascat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adriana_m spune:
Salutare
Am si eu o intrebare. A mia pus cineva tuburi in urechi pt drenarea lichidului la copii? Noi am fost azi la doctor cu copilul pt un test de auz pt ca la gradinita nu la trecut. le-au facut la gradinita un test de auz, limba si vorbit si pe cel pe auz nu la trecut pt urechea dreapta. Iar azi trebuia sa-l repetam dar s-a constatat ca mai are lichid in ureche, adica infectie. Acum o luna am terminat tratamentul cu amoxicilina pt infectie si am crezut ca e ok totul. dar s epare ca nu. Si la vazut un dr si a spus ca lichidul arata destul de urat si ca ar trebui sa ii punem tuburi. Am intrebat ce sanse avem sa fie ok doar cu inca un tratament de antibiotice si a spus ca doar 25%. Adica a spus ca se poate vindeca si apoi iar sa apara si tot asa. Pana pe la 6 ani. Si el are abia 4. Eu is cam speriata cu interventia asta ca va fisub anestezie si nu stiu ce sa cred. Ma gandeam sa cer o alta parere la alt doctor? Sau la dr nostru? Exista tratament mai puternic cu antibiotice si poate scapa de asta? A mai trecut cineva prin asta? Am intrebat pt teacher a lui de la gradi ca stiam ca fata ei a avut probleme cu urechea si a spus ca si ea a avut tuburi de la doi ani. Si ca dupa interventie nu a mai avut probleme cu urechiile.
Sper ca nu am scris prea mult dar abia am sosit de la docotr si nu stiu pe cine sa intreb mai multe.
ancadm spune:
Mai incerc odata cu pozele....
http://picasaweb.google.com/constantin.moisei/2008120774?authkey=xmPWc18tcf4#
Miere foarte cool filmuletzul!!! Eu n-am reusit sa prind asa ceva . Monica era si ea mare sportiva! Uneori aveam impresia ca vrea sa iasa pe sub coaste pe undeva. Ii placea tare mult sa stea ghemuita in partea dreapta si se impingea asa de tare acolo ca trebuia sa ciocanesc in burta ca sa o conving sa se mute putin . Si cum spun si fetele, ar trebui sa iti pregatesti cite ceva pentru spital! Andreea s-a nascut la 36 de saptamani si am plecat la spital numai cu hainele de pe mine. Nu aveam nici macar o pereche de sosete de schimb si la alea le-am simtit lipsa cel mai tare!
Ciuf dupa atitea rele sigur o sa vina si una buna!
Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
adriana_m spune:
Anca se vad pozele acum. Ce fete frumoase ai. Iar tu ce bine arati. Sunteti o familie frumoasa si tanara. Sa fiti sanatosi cu totii.
Ciuf te inteleg ca esti usparata dupa doua accidente. Si eu am avut unul sambata, a intrat unu cu masina in mine in spate ca nu a mai putut pune frana saracu de el. Dar masinile nu sunt asa grav avariate si acum tot sunam pe la agetii de asigurari sa vedem cum rezolvam problema. ca cica reparatiile sunt sub 1.000$ si atunci noi trebe sa ne descurcam cu asigurarile. Este primul meu accident si a fost si cu masina noua. Of
sinzi_ana spune:
Anca, frumoase fetitele tale!!!!! Cea mica e tare delicata!!!
http://good-times.webshots.com/video/3056171400087737923UYzuCe
Ce fetita multi-task am!!!
hihi...si nu are nici 4 luni!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
CRISMIR spune:
ANCA,ce fetite frumoase ai....frumoasa familie sunteti
SINZI,ce tare e Mara,hihihihi....
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ancadm spune:
Multumim pentru complimente!
Pentru cine are chef, uitati aici cu ce s-au ocupat Andreea si tati acum vreo doua seri
http://picasaweb.google.com/constantin.moisei/20081208?authkey=4230buSb_AI&feat=email#
ancadm spune:
Nu-mi mai aratati filmulete cu bebelusi scumpi ca mi se face pofta!!!!
Ramona J spune:
Anca, faine pozele.
Miere, e mare dansatorul, nu prea mai are loc! Asa a fost si la mine cu Alex. Ana a fost mai micuta, nu s-a simtit atit de tare.
Cred ca ti-ai facut bagajul, ca toata lumea te-a sfatuit. E drept ca la prima sarcina ai timp de obicei. Eu intrasem in labor de cu seara, dar cum s-a nimerit ca avusesem o zi plina si eram extrem de obosita am ales sa merg la culcare.
La nr. 2 e bine sa fugi la cel mai mic semn, asa am vazut la mine si la altele...
miereamara spune:
Mey, ce tot vorbiti voi acolo? Nu mi l-am facut...am fost azi la doctor si am cervixul inchis bine mersi, bebe e cu capul la cutie, dar mi-a devansat due date-ul cu o saptamana mai devreme.
Faza e ca mai am o gramada de treaba: un set de examene de corectat, de terminat un capitol din teza, de spalat mochetele din casa, sambata am trei petreceri! (din care nu vreau sa ratez decat una, restul au mancarica buna), trebe sa ma intalnesc cu pediatrul...hehe...mai am o multime de chestii pe agenda....si sa nu uitam brasilian waxing (asta e cel mai important dintre toate).
Va anunt eu cand sa-mi faceti galerie!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan