America (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

te-ai scos!!!!
Felicitari!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MIEREAMARA eu in nici un caz nu voi face vreo miscare fara sa stiu engleza , fara sa fie ceva sigur. Multumesc de link. Stiu ca acest proiect dureaza, dar am zis sa incep sa ma documentez ca pentru viitor sa stiu...sau sa incep incetul cu incetul. Deci, era teapa.....ptiu...ce noroc am avut sa nu am incredere....

Dar voi sunteti de ani buni in America? Voi ati reusit prin loteria vizelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Felicitari Miere! Chiar ca e un cadou frumos de Craciun!
Am admirat si bradutii frumosi! Eu inca n-am iesit la cautat bradutz, dar m-am mirat ca n-am mai vazut in parcarea de la Walmart sa aiba. In fiecare an aveau brazi imediat dupa Thanksgiving Day!

Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Miere!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Bravo Miere. Bine ca nu ai renuntat usor.
Ti-ai facut bocceluta de spital, acush acush se apropie termenul!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu mi-am facut-o, parca nici nu constientizez. Miercuri am controlul pt 36 de saptamani si in weekend mi-o fac.
Chiar vorbeam cu o prietena de a mea, in facultate am fost un grup de 4 fete, o tineam din petrecere in petrecere, mergeam la examene direct din discoteca....si cea mai zbuciumata eu eram, ei bine niciuna nu isi inchipuie cum de am ajuns eu prima sa am copil!
Nu le vine sa creada...si nici mie.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, azi avusei alt accident de masina. De data asta a fost vina alteia. M-a lovit drept in spate, la spoiler si usa. Eram pe exit ramp, oprisem masina ca sa ma asigur ca pot schimba banda. Tipa din spate, se asigura si ea sa nu vina masina de pe laterala, fara sa realizeze ca masina ei ii mergea in fata , drept in fundul meu. Am crezut ca nu e adevarat ce mi se intampla cand am simtit impactul. Al doilea accident in doua saptamani.
Ma sunara tipii de la service ca masina cealalta imi este gata. Le zisei ca le aduc alta masina, sa le mearga bine business-ul , sa nu moara de foame.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:

Dar voi sunteti de ani buni in America? Voi ati reusit prin loteria vizelor? [/font=Georgia][/purple]

Metodele sunt: prin loteria vizelor, prin casatorie, printr-un job care iti ofera viza H1B (in general joburi in domeniul tehnic--ingineri sau computeristi in special), sau prin doctorat facut in USA. Eu una am green card pe calea cu doctoratul, cu loteria nu am avut noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIERE,bravo,felicitari!!!...acum ai scapat,stai linistita!!

CIUF,ufffffff,ce ghinion...bine ca nu ai patit nimic...incredibil cum de s-a intamplat totul doar in 2 saptamani...vei avea probleme cu asigurarile,sau totul e ok?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irina, felicitari! Grabeste-te cu bocceluta de spital, ca nu se stie cind se trezeste Aidan sa vina. Eu am nascut la 37 de sapt, dupa ce tocmai ii spusesem unei prietene, la telefon, in aceeasi dimineata, ca nu sint pregatita sa nasc Si nu imi terminasem de facut bagajelul (bine ca aici nu iti trebuie prea multe, ca in tara, si poate sotul sa ti le aduca imediat).

Ciuf ar trebui sa le ceri comision, la atita business cit le aduci

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput