America (134)
Raspunsuri - Pagina 4
sinzi_ana spune:
Cami, superbe fetite ai!!!!! (david a avut ochii albastrii pana la un an jumate, apoi s-au facut verzi...nu cred ca dupa 6 luni mai au sanse sa se schimbe in caprui sau negri din albastru...cel mult verde!!!)
Delia, si mama vine intr-o sapt!! De abia o astept, desi ea m-a avertizat ca nu vine sa imi faca curat!!! haha...e doar musafir
Noi ne-am trezit cu Mos Niculae, David a exclamat usurat "stiam eu ca am fost cuminte!!!" cand a vazut ca i=a adus doar dulciuri si un joc de hockey pe care il dorea!!!! hihi...
Ieri am luat si bradul...si m-a ajutat sa il impodobesc!!!! Nu am avut niciodata un brad asa inalt...9"!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Oana_B spune:
Avem un roman in NFL: www.nfl.com/players/sampaulescu/profile?id=PAU505633" target="_blank">Sam Paulescu.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Va rog sa ma scuzati ca dau buzna asa......eu sunt Dana. Sunt in Italia din 2000. Am un bblus de 6 luni. De ceva timp, insa eu si sotul tot ne gandim sa ne "mutam" in America. Noi suntem asistenti medicali. Rugamintea mea e....cu ce ar trebui sa incep acest "proiect"? Mai intai am vrea sa facem un curs de engleza. Eu inteleg cat de cat dar nu indeajuns.....sotu deloc. Pe urma? Ce ar trebui, cum ar trebui sa incep cautarile? Va multumesc mult si va doresc de pe acum Sarbatori fericite!
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
blackpanterro spune:
Bradul nostru de craciun
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-12-06/21:54:36 pass aidany627
E o frumusete!! :) si a costat 55 euro.Am cautat vreo 2 ceasuri sa il gasesc pe "The One" :).
Miere, LOL, $1? Chiar ca mai mult costa plicul si trimisul.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
miereamara spune:
Adriana e superb bradul, sa va bucurati de el.
Danangie, revin mai pe seara cu ceva amanunte dc am timp. Decizia nu se ia asa usor pt ca aici este f greu sa obtii rezidenta si conditiile de emigrare sunt f stricte. Un prim pas ar fi inscrierea la loteria vizelor. O alta solutie ar fi o viza de munca, dar asta iti da dreptul sa stai doar cativa ani, apoi tb sa aplici la rezidenta (proces care te costa cateva mii bune de dolari). Asistentii medicali sunt f cautati, dar meseria nu este recunoscuta aici, tb sa dai niste examene si sa-ti echivalezi studiile. Pt asta insa tb sa stii lb engleza f bine.
Revin....ma duc sa cumpar bradut
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
msl1 spune:
Danangie,
Meseria de asistent e recunoscuta in usa si trebuie sa dai un examen de licenta; daca vrei sa-ti spun in mare pasii care trebuie urmati scrie-mi pe privat daca te intereseaza
sinzi_ana spune:
Adriana, foarte frumos bradul!!!!
Tu mananci raw oysters? Superbe pozele din Barcelona!!!!
Ce dulce e Aidan cand danseaza!!!!! haha!!!
Mire, pai sa le fie rusine...sa nu mai puna ei de la 3 zerouri in sus la 1$ acela??? Asa din oficiu
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
CRISMIR spune:
CAMI ,am vazut si eu pozele,superbi copilasi ai,unul mai frumos ca celalalt...sa va traiasca!!!...tu arati tare bine si dupa 3 copii,felicitari!!
ADRIANA ,wauuuuuu,ce brad mare.
Felicitari pt SAM PAULESCU!...bravo lui!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Noi ne-am trezit cu Mos Niculae, David a exclamat usurat "stiam eu ca am fost cuminte!!!" cand a vazut ca i=a adus doar dulciuri si un joc de hockey pe care il dorea!!!! hihi... Ieri am luat si bradul...si m-a ajutat sa il impodobesc!!!! Nu am avut niciodata un brad asa inalt...9"!!! “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
Istet baiatul!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Am treminat si eu pe ziua de azi: facut curat, facut bradul si totul a culminat pe seara cu pus fetele la nani.. acum imi tiuie urechile de liniste..
Adriana, Corina , Ramona, Adriana Panterutza, Delia, Sanziana, Mirela multumesc tare mult pentru complimente.. sunteti tare dragute.
Asa eram si eu cu sora-mea toata ziua ne ciondaneam (o aduceam la disperare pe biata mama) si acum nu mai putem de drag una dupa cealalalta
Si mai voiam sa zic ceva.... ah!! da !! va invidiez pe toate care aveti mamele aproape, in special acum de sarbatori..
Tare frumos bradul si "reportajul" Panterutzo.
Danangie ce mare s-a facut deja Alessio- eu zic sa trageti tare cu engleza si sa aplicati in paralel si pentru job-uri si pentru loterie.. nu stii de unde sare iepurele. A!! si cred ca in Canada ar fi mai usor de ajuns.
Mirela merci pentru compliment dar nu am decat 2 copii- fetele mai mici din poze(deocamdata) cat despre mine cred ca te uitai la nasa.. ea arata bine..eu ... sunt opera in lucru..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008