America (134)
Raspunsuri - Pagina 5
corinadana spune:
Sanziana adica 20 si ceva de centimetri?! adica de jucarie?!
Vrednica ai fost Cami!!! saptamana viitoare merg si eu sa fac pe Mosul ca sa fie Ralu la scoala.
Maine Ralu are spectacol si duminica viitoare inca un spectacol de Craciun in downtown. Danseaza f frumos draguta de ea.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CamiM spune:
Am uitat ceva: la multi ani tuturor celor care au sarbatorit ieri un Sf. Nicolae!!
Si a propos de Mos Nicolae a venit si la noi: Sofia a fost foarte incantata de ciocolata si atat ea cat si Sabina au fost incantate dar fiecare de jucariile celeilalte.. asa ca spre seara Sofia canta la microfon de bebei cu cartea de ros sub brat iar Sabina apasa de zor pe litere si rodea o bucata de puzzle..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
bAly spune:
Fetelor a venit si la mine Mosul Nicoale. Nu a fost usor, dar nici imposibl, dar am reusit ca de sarbatori sa uit de examene. Am primit si al 4 lea scor de trecere pt examenele de CPA.
De acu sper sa am succes si cu gasirea unui loc de munca, incepind cu 10 ian dupa ce ne intoarcem din tara.
Pt fetele care invata pt examenele astea, sa nu dati inapoi ca se poate. Parerea mea pt cei ce au facut o facultate in RO e mai usor, pt ca au experienta la invatat cursuri de pe un semestru si a da un exam final.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
blackpanterro spune:
Sinzi, da mananc stridii :) , am prins gustul in Maroc si de atunci sunt hooked LOL.Cand eram gravida nu am putut sa le mananc crude si sotul le oparea dar nu era acelasi gust.
Pune poze cu bradul urias! Si al nostru cred ca se apropie de 9 feet, cred, sau cel putin era ca am taiat din varf.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
ciuf spune:
'neata
Panteruta, foarte frumos bradul. Bogat. Cred ca saptamana viitoare imi fac curaj sa cumpar si eu unul. Ziceam ca il astept pe sot, care este acum in Taiwan, sa il luam cand se intoarce el, dar parca mi l-as dori sa il am mai devreme in casa, sa ma bucur de frumusetea si mirosul lui.
Cami, tinem pumnii sa primesti rezultatul la examen de data asta. Ai niste fete foarte frumoase.
bAly, felicitari si pentru examenul asta. Pe cand bb urmator ?
Aseara am fost la Parada luminilor de Craciun in centru. Frumos, dar parca mai saracacios evenimentul. Anul trecut a fost mult mai elegant si mai bine organizat. Luca, ca de obicei, se speria de mascotele ce veneau la marginea strazii sa dea mana cu copilasii. Eva nu a avut nici o problema. Am luat si o fetita din vecini (aceea despre care va povesteam ca era tare salbatica si nu pe placul nostru) cu noi. Asa ca imi fugeau ochii in trei directii ca nu cumva sa pierd vreunul.
Mos Nicolae nu a venit anul asta. Am si uitat si nu avem nici bani. Masina mea e in service pentru vreo 10 zile si ne-a ajuns reparatia la aproape $2000. Am facut-o lata, ce sa mai. Dar o fac frumoasa . Am hotarat sa o si vopsim peste tot.
La sot la serviciu au dat afara vreo 10 angajati. Se plang ca nu au vanzari. L-au asigurat pe sot ca el va pleca cand se vor stinge luminile. Eh, nu ai nici o garantie.
Stiti ca va povesteam eu acum vreo 2-3 luni ca ne-a fost inundat nivelul de jos al casei. Eh, treaba s-a taraganat asa pe o distanta de vreo 2 luni. Ba ca e cimentul ud, ba ca e mucegai si trebuie tratat. In fine, cert e ca 2 luni nu am avut TV. Copiilor li se mai permitea din cand in cand cate un Tom si Jerry sau Pantera Roz pe Youtube.
Sambata trecuta cand s-a intors sotul din Germania l-am rugat sa conecteze puzderia de cabluri la aparatura electronica. Eu am incercat, dar nu mi-a reusit . Am tot bodoganit la talentul meu atehnic. Deci bunavointa am avut. Si surpriza. Tveul nu mai merge. La naiba, ca daca stiam, ma trezeam cu o zi inainte, de Black Friday, devreme si poate prindeam si eu un tv redus. Asa ca sambata alergaram de nebuni sa cumparam unul. Ne-am luat un LCD Samsung de care Luca este foarte incantat si care a avut mare grija sa afle toata lumea () de la gradinita, inclusiv directoarea ca ne-am pricopsit cu un tv care este flat.
Azi planuiesc sa pun luminile in fata casei. Sper sa reusesc sa nu cad de pe scara . Copiii deja privesc cu incantare casele ce sunt deja decorate.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
sinzi_ana spune:
Corinadana, 9 feet...hihi...la noi la scoala organizeaza un mic spactacol si vine si Mosu, dar nu prea sunt incurajati parintii sa asiste, pentru ca au un loc de parcare in constructii si nu prea sunt spatii unde sa lasi masina...asa ca anul asta...nu cred ca vor face mai nimic cu parintii!!!!
Cami, ai fost tare haioasa cu descrierea celor 2 surori!!! Mie imi pare rau ca am pierdut ocazia si nu am facut copiii apropiati ca varsta!!! Acum cine mai are chef de alta sarcina inafara de sot?? Departe de mine gandul
Ciuf, pai cum v-ati "ales" si cu fetita vecinilor? Azi e la noi festivitatea cu luminile...cica mosu vine cu masina de pompieri...Dar daca se opreste ploaia poate mergem la un parc de distractii cu tot felul de ride-uri pt mici si mari
Azi in premiera (nu imi aduc aminte ultima data cand s-a intamplat) am primit micu dejun la pat si bolnava nu sunt
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
CRISMIR spune:
CAMI,scuze...nu stiu de ce am fost sigura ca aveti si un baietel...stiam ca fetitele sunt ale voastre,dar...ce tuta sunt...iar despre tine,eu totusi cred ca tu erai...pt ca nasa era alta...dar ca sa nu mai fie confuzie,baga si o poza cu tine
Da,da mergem la parc...3000 de lumini si 100 de ride-uri pt Santa!!!...e superb,am mai fost o data dar nu a ajuns timpul pt toate,asa ca azi mergem si cu Sinzi si familia,va fi distractie mare si pt mici si pt mari
RAMONA,ce faci,pe unde umblii ca nu te-am mai vazut nicaieri la scris?...ati facut bradutul?...hai la povesti
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
miereamara spune:
Am facut si noi bradutul:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3089187005/
Pisi sta numai sub brad, cred ca se crede cadou.
Eu ma simt bine, miercuri fac 36 de saptamani, banuiesc ca intram in linie dreapta...cam greutza, cam grasutza...16 kg pana acum..si cred ca mai e loc de vreo 2 pana la sfarsit
Mos Nicolae a trimis cadoul cu UPS, care intarzie...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Delia21 spune:
CRISMIR,daca te referi la santa's enchanted forest,si noi am fost acolo de 2 ori si mai mergem macar o data caci ne-a placut la nebunie la toti.A fost mai fain decat la Disney,...ne-am suit si pe elefant,dupa spectacolul cu acesta
CIUF,ma bucur tare tare sa te vad
blackpanterro spune:
Miere, foarte frumos bradul! Mai un picut si scapi, o sa fie bine, important e bebe :), kilogramele se duc.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."