Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)
Raspunsuri - Pagina 9
luy spune:
Buna ziua tuturor !
Va sa zica toata lumea a fost cuminte si Mosul a ramas cu stocul de nuieluse intact ![]()
La multi ani !
pentru toti cei care poarta numele sf. Nicolae, pitici, mamici, tatici, bunici si alte rude apropiate ! Sanatate si bucurie tuturor !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
papanash spune:
am inteles ca mai avem pe cineva de votat, in afara de cele 2 printese, Maria si Daria. Puneti pe prima pagina, sa vada si okii mei ?
eu am bucatarit cu drag si spor, am pe foc ciorba cu multe legume si pui, mancarica de cartofi cu copanele de pui si la cuptor o mare placinta cu dovleac ( meritul meu pentru care merit felicitari este ca am cumparat-o
).
acum culc baiatul atomic, care aproape adoarme pe mocheta langa masinuta primita. primul set de baterii le-a terminat
, acum e liniste in casa.
vad ca ati fost cuminti , dar chiar nimeni n-a primit nuielusa ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
am uitat sa va zic , si la soacra a lasat Mosul un lantisor pt. mine, ei, ce soacra am !!!
cu peria aia de-abia astept sa ma ondulez
...
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Noi am fost in oras. Daria a fost vesela si a mincat destul de bine si astazi. I-am facut paste din nou. Miine probabil vom minca peste. Adimercedes, vroiam sa intreb cit reuseste sa pape Lisa cind papa pastele singurica? La Daria jumatate sunt pe ea. Ce cumintica a fost Lisa cu nasii. Imi imaginez ce sperietura ati tras cu accidentul. ![]() Un Mos Nicolae generos si noapte linistita! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Erina, in legatura cu pastele: eu initial ii dau din bol, cu lingurita sau furculita mica sa guste, sa ii fac pofta, apoi ii pun in tavita ei cam cat ai lua in 2 causuri de palma. Adica nici prea putin, dar nici foarte mult, ca sa nu simta ca poate sa se joace cu mancarea. Si eventual stau langa ea si mananc si eu, ii mai dau cu lingurita sos, sa nu manace numai pastele. Cand aproape termina ce i-am pus in fata, mai adaug. Mai pune si pe ea, mai lasa si pe langa scaun, dar nu mult si, in general, incepe sa se joace cand e satula deja. Eu ii gatesc fusilli sau rolinni, ca nu sunt lungi ca spaghetele sau tagliaterele si nu le intinde pe ea. Sunt bucati cat sa bage in gura, deci e numai bine pt ea.
In ultimul timp nu i-am prea facut paste, dar o sa ii fac maine la cina rolinni cu branza de vaca.
Mai nou vrea si ea lingurita si si-o baga si amesteca prin bol. Apoi o ia si o duce la gura, mai pune pe nas, mai linge de pe ea si tot asa. Daca nu aplic metoda asta, nu mananca, nici daca e moarta de foame. La ea, dupa cum am mai zis, mancarea e ceva minimal, ce se poate concomintent cu joaca, cu explorarea etc.
Cu accidentul e chiar ok, insa azi am fugit la medic sa ma linistesc eu cu unghiuta ei si am inceput Keflex suspensie (cat. cefalosporine)si antibiotic local. Nu imi placea cum arata zona, am sunat la medicul nostru de familie si nu era pe weekend, asa ca am fugit aici in zona la primul medic disponibil, un chinez, dar macar stau eu linistita. Exact problema asta a avut-o mama cand a stat la noi si si ea a luat Keflex, deci e ok. Si azi am umblat si dupa masini. Ne-am hotarat la www.mazda.com.au/~/media/Images/Models/Mazda6_New/Gallery/newm6_gallery06_1024.ashx" target="_blank">Mazda 6, e suficient de mare pt noi si tot calabalacul nostru, plus ca e buna si la drum lung si la cat se conduce la noi - distantele sunt enorme. Apoi am mers in parc cu Lisa, pe la vreo 6 sa isi consume din baterii, ca azi mai mult pe drum. Si a fost ca o sfarleaza pe acolo, ca eram 2 dupa ea si tot nu faceam fata.
Nu prea a mancat stralucit azi, cred ca o deranjeaza vreo gingie undeva, ca azi noapte s-a tot vaitat si plans in somn.
Pupici lui Daria
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Adimercedes, ma bucur ca v-ati distrat asa bine. Lisa sa ii treaca unghiuta. |
Rox,
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui papanash Adimercedes, betadina face bine la rana aia, daca-i dai si acoperi cu un pansament poti pune si sosete. Pupam accidentata mica . |
Papanash,
se pare ca betadina nu a avut rolul scontat. I-am acoperit si cu pansament si sosete cand am iesit afara la plimbare cu ea, dar in casa isi scotea sosetele si isi lua jos pansamentul. Acum nu i-am mai pansat. Sa vad cum evolueaza pana luni si, eventual, o sa fugim luni la medicul nostru."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Sabina neata! Toata lumea e bine, multumita de cadouri:)), eu am o geanta super, de panza, pe care e imprimata o reclama veche americana la orez cu bob lung:))), si pe care scrie Sophia. Very vintage like :)) despre nuielusa, numai de bine. Sofia a zis asa: si ce daca primesc nuia. Pot sa te bat pe tine cand nu esti cuminte! asa ca nuielusa nu a primit;)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

fenomenala sofia
pozici
Ebonee (02.10.2007)
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Adimercedes, bine ca ati scapat doar cu o sperietura groaznica, masina se repara ea. Si felicitari pentru viitoare achizitie! |
Valentina,
. Aia nu se mai repara!!!! Are pagube de $15,000 (adica vreo 7500EU). Si am inteles asa: casa de asigurari ne da noua valoarea ei de piata, o scoate la licitatie pt cine o vrea, gen mecanici etc si poate fi reparata probabil, dar va fi neasigurabila, deci..."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa
danielle02 spune:
adi,multi 
multumesc de pont,i a trecut burtica,nu mai face diaree si nici nu e iritata,dar e bine ca stiu pe viitor,
imi pare rau ca ati tras asa o sperietura,bine ca ati scapat si nu sunteti raniti 
pozici
Ebonee (02.10.2007)

la multi ani!!!