Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Buna dimineata!
La multi ani
celor care isi serbeaza ziua de nume!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Hello, am fost si eu cuminte !!!!!
am primit o perie rotativa Rowenta,cu uscator incorporat.
Ghighi misuna prin casa cu o masina de politie, cartea nu prea l-a interesat
in schimb, cand a vazut punga cu cadou a inceput "papa-papa" ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Erina spune:
Papanash, nu sunt deloc nerabdatoare cu plecarea. Am mari emotii pentru ca nu am mai fost departe de Daria pentru atitea zile.
Multumim pentru cintecel. L-am trimis si lui Matei. Daria a fost incintata cind l-a auzit. Pe fondul acela muzical a gasit ghetutele.
Pentru ca nu maninca dulciuri i-am pus citeva maruntisuri care i-au placut mult.
La noi se anunta o zi frumoasa, va dorim si voua la fel!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
neata!
Toata lumea e bine, multumita de cadouri:)), eu am o geanta super, de panza, pe care e imprimata o reclama veche americana la orez cu bob lung:))), si pe care scrie Sophia.
Very vintage like :))
despre nuielusa, numai de bine.
Sofia a zis asa:
si ce daca primesc nuia.
Pot sa te bat pe tine cand nu esti cuminte!
![]()
asa ca nuielusa nu a primit;))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bebeka spune:
Buna ziua!

La multi ani celor ce isi serbeaza onomastica !

Frumoasa dedicatie,Papanash1
Si noi am fost cuminti,diseara mergem la o petrecere si voi lasa fata cu cumnata;n-am lasat-o pana acum,sa vedem ce iese ca ea adoarme seara la tzitzi.Oricum e aproape locatie ajung cu masina in cinci minute.
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]
bebeka spune:
Sabina interesanta geanta!
Eu am primit o pereche de cizme maro-croc lucioase cu toc de 7.Dupa un an de adidas si papuci mi se pare ca arat ca un cocostarc cu cei 7 cm adaugati la 1,80.
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina neata! Toata lumea e bine, multumita de cadouri:)), eu am o geanta super, de panza, pe care e imprimata o reclama veche americana la orez cu bob lung:))), si pe care scrie Sophia. Very vintage like :)) despre nuielusa, numai de bine. Sofia a zis asa: si ce daca primesc nuia. Pot sa te bat pe tine cand nu esti cuminte! asa ca nuielusa nu a primit;)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sa folositi sanatosi cadourile!
Sofia este exceptionala.
uite asa a scapat de nuielusa!Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bernix spune:
Buna dimineata si la multi ani de Sf Nicolae!
Ma bucur ca toata lumea a primit cadouri frumoase si nuielusha s-a ajuns in ghetele nimanui.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Vad ca toata lumea e multumita de cadouri, sa le folositi sanatosi si sa va bucurati de ele! 
Bebeka, unde a gasit Mosul cizmele maro? Si eu caut de ceva timp dar nu am gasit nimic corespunzator, adica cu toculet cum sunt ale tale.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bernix spune:
Sabina, Sofia nu se dezminte...
Rox, nici Degetica n-a fost incantata de cadoul ei, ci mai degraba de cutiile mega-cadoului meu (tot setul de crele Estee Lauder pe care mi-l doream si pe care nu l-am avut niciodata complet).
bebeka, sigur va fi bine Rebeca, mai ales daca poti ajunge usor acasa in caz de nevoie.
Distractie placuta!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi