Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Adimercedes, bine ca ati scapat doar cu o sperietura groaznica, masina se repara ea. Si felicitari pentru viitoare achizitie!
felicitari mihastoescu, pentru bebe. Sa fie sanatos si sa te bucuri de acesta perioada.

cecilia, drum bun si sa aveti grija de voi. Eu am reusit sa scap de "plimbarica de maine", mai ales ca nu-mi sunt pe plac destinatarii, iar in privinta locului de munca, cu siguranta vei gasi ceva mult mai rentabil si pe placul tau.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Salut,suntem si noi pe aici.Am fost in parc vreo ora jumate ,acum ne jucam si citim.

Ieri i-am spus poezia cu piticu si ibricu;sa vedeti ce serioasa isi pune mainile peste gura cand suntem la versul cu vai ,vai si zice si ea bai ,bai sau tai, tai .Totodata azi am invatat cuvantul carne(caghe) caci mancam cu pofta...

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Intr-un final am reusit sa vad si eu pozele si filmuletele postate de voi. Toti copilasii sunt niste dulceturi numai buni de mancat.
Deci,
Roxana, vazut poze de la gradinita de 1 Decembrie, vazut desenele atomicei, mi-au placut mult fluturasii, fructele desenate, barca?, omul de zapada. De asemenea m-am amuzat cand am vazut joaca lor cu ustensilele de bucatarie, la fel este si la mine, si pe tine tinand in brate poneiul, cum de le-a lasat fata sa-i imprumuti jucaria?
Am vazut iubirea lor si i-am regasit in ei si pe picii mei cand sunt in toane bune.

Annisia, am vazut dedicatia pentru Luy, si l-am vazut pe mandrul flacau cum o petea pe Erika.

Bikmaria, sa stii ca fetii ii sta foarte bine bruneta(sa-i arati fotografiile pestre vreo 18 ani ). Ai o mica gospodina in devenire, am vazut cand te ajuta in bucatarie cu alesul fasolei.

Mandarinutza, am salivat la vederea tortului(sa ne dai si noua reteta). V-am admirat pe plaja si la Manastirea Sinaia, este foarte frumos acolo, am fost si eu acolo de cateva ori si de fiecare data am aruncat cate un banut in fantana din curtea manastirii.

Ramoiani, am vazut fotografiile Elizei, foarte reusite, dar preferata mea ramane cea in parc unde Eliza studiaza o fruza. Si multumesc mult pentru ajutorul dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

In seara asta i-am aratat un ibric si i-am spus sa spele piticu;l-a luat,l-a pus in ibric si a zis apa...adica baie.

Am luat de la chiosc o plasa pe care scrie punguta cu surprize :are inauntru o carte cu povesti ,mai multe revistute carticele cu povesti,o papusica ,o masinuta,o caseta audio cu muzica pt copii,puzzle toate la fabuloasa suma de 10 ron.

Eu tai fructele pe jumate le curat de samburi si coaja si asa musca Rebeca din ele;azi a mancat o ditai para.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

in continuare....

Danuta36, cum i s-a parut fetii chestia aia alba pe care noi o numim zapada? Am vazut si florile primite de la tatic cu ocazia zilei de nastere,si pe depanatoarea de calculatoare si multe plibari in natura.
gabitz78, m-a dat gata omuletul de zapada, iar de tort ce sa mai spui. ma-am ingrasat 5 kile numai cat m-am uitat la el.

papanash, de asta stie piciul tau sa curteze asa de bine fetele, l-am vazut dansand la bara! L-am admirat la plimbare cu tricicleta, alaturi de bunicii care nu-si mai incap in piele de mandrie ca au un asa nepot si am mai vazut ce poate lasa in urma in Ghighi dezlantuit...

cecilia, v-am admirat in parc alaturi de Erika si de Maria, impreuna cu mamicile lor Devylla si Lyu. Luy nu ti-a fost greu cu doi copii in brate? Sa inteleg ca ei lectii?
L-am vazut pe baiat in actiune, dand cu aspiratorul, facand parada modei,ca mai apoi obosit de atata treaba sa adoarma in legan.

Daca am uitat pe cineva , rog sa nu se supere, inca mai caut pozici sa-mi clatesc ochii. In momentul in care le-am gasit, fac rapot scris.

Mergi la inceput

Si daca nu va cer prea mult, va rog sa-mi admirati si sa-mi votati si mie pitica.
Am reusit dupa multe incercari sa inscriu poza Alexandrei la concursul de fotografii Kinder. Poate reusesc si cu Andrei.Multumim mult celor care ne vor vota!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Aha, va sa zica ultima printesa aparuta in concurentii de la kinderstudio este tot din gasca ! Gata, votat !
E o adevarata domnisoara ! Foarte frumoasa ! Deh, ce sa-i faci, la noi in gasca nu numai piticii sunt frumosi, ci si fratiorii lor !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Luy, multumim de aprecieri!

Poate reusesc si va arat si ce baiat are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vai de ce lucruri fac puii vostri! Am ramas impresionata de ibricul Rebecai.

Valentina, sunt tare scumpi cand se iubesc, dar si cand se ciomagesc. Sa stii ca mie imi da fie-mea jucariile, cu Andrei nu prea imparte.
Ma pun acum pe votat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

valentina - votat printesa pictata!
cecilia - sa iasa cum vrei tu!
la mine merge netu...in reluare.
bebeka - sa fi pe faza ca te sun maine.
pupici dulci tuturor.sa-l asteptati cuminti pe mosu.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput