Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina si Papanash, multumesc de urari.

Bernix, nu am dat de tine azi sa stiu ce ai mai facut. Am avut o zi crunta, te-am sunat cam tarziu. Stiu ca ramasese sa ne auzim mai pe dimineata.

Oricum am o seara destul de buna, mi-e si frica sa spun ceva sa nu se intoarca roata. Dar ziua de azi desi grea la munca parca mi-a mai adus cate putina liniste in nenumaratele nimicuri cu care ma consumam. Si chiar ma simt bine. Cred ca Mos Niculae s-a gandit sa-mi faca o surpriza placuta!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Am votat toate fetele. Mi se pare cam ciudat insa ca se poate intra oricand in concurs, nu mi se pare ca se dau sanse egale celor intrati mai tarziu.

Ma duc sa ma joc putin cu copiii si sa il culc apoi pe Bubu. Revin.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Buna seara si de la noi.
Ma declar franta, mi-a scos peri albi Rares. E a 4-a zi in care face figuri la mancare. Nu pot sa zic ca n-a mancat ca s-a culcat cu stomacul gol, dar nici nu-mi lipsea mult sa-l las flamand . Ca sa nu urlu la el, sau sa-i scap vreo doua, am plans langa el. In fine, sper sa fie numai o faza trecatoare pe seama vreun "coltz alb", ca altfel voi inunda Clujul, daca mai plang langa el

Andreea, mi-a parut foarte rau sa aud vestea proasta, dar inca nu e totul pierdut. Poate totusi mai exista sanse. Doamne ajuta

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Diwana, sigur e doar o faza.

Dragelor, eu ma retrag in seara aceasta, ma asteapta Alex sa lustruim ghete. Va doresc de pe acum:

sarbatoritilor cu numele de Sf Niculae multa sanatate si numai bucurii! piticii sarbatoriti, sa fie sanatosi si norocosi!

Tuturor va doresc petrecere frumoasa, weekend placut si ghetute pline de cadouri!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Adimercedes foarte zguduitoare intamplare. Sunt sigura ca as fi izbucnit si eu in plans dupa aceea. Din fericire sunteti bine.

Bebeka, ce copil destept ai . Si nu esti singura. Incep sa-mi fac probleme

In seara asta un prieten de-al nostru s-a imbracat in Mos si face cadouri. Asta se petrece chiar acum, in casa altui prieten, unde eram invitati toti din gasca, dar noi n-am mai mers din pacate. Rares era obosit si l-am pus sa doarma, iar eu sunt varza. Asa ca cu toate regretele am spus "pas", nu ma simteam in stare.

Yaya ce dulce e Tudor, mi l-am si imaginat incruntat si concentrat, si apoi descretindu-se si trecand la treaba Foarte faina chestia cu licitatia. Iti pumnii sa-ti iei examenul.

Greyeras ce bine ca nu sunt probleme. Mi-a intrat si mie un pitic pe creier ca poate e rahitic si Rares. Vreau s-o intreb pe pediatra cand mergem la control. A! ca intreba, nu mai stiu cine de controalele la medic. Noua ne-a spus ca de la un an, tot odata la 3 luni, se fac.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Noapte buna Rox. ma bucur ca ai scapat de calatorie.

Papanash insanatosire grabnica tatalui tau generos

filmulete Rares

Mergi la inceput

Cautand ieri in catalogul online al Carrefour, am dat peste o chestie interesanta si m-am pus pe treaba. Vreau sa le fac cate un album bunicilor cu poze de-ale lui Rares de-a lungul timpul

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mai fetelor cum creati voi un album nou in webshots? Am tot incercat dar imi adauga noile poze la cele vechi.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Greyeras, m-am bucurat mult pentru vestea buna

Luy, am oricum varianta invatamant, dar deja a ajuns un club politic si m-a cam calca pe nervisori, de mult voiam schimbarea dar nu am tot asteptat sa fac un bb si apoi mai vad, hotarata nu sunt 100%, cert este ca in acel loc liniste nu voi avea cat este ''madama'' directoare, e o tipa fricoasa de oricine spune ca are ''pile''....care apleaca uurechea la orice si oricine....asa ca ne miram ca se duce naibii invatamantul, ca sa nu spun ca m-am intalniti cu colegii si care mai de care cauta sa plece in alt liceu...stiu mai multe, pacat ca o sa se scufunde corabia....elevii nu ma mai opresc ca alta data, marea majoritate au terminat liceul...asa ca.....pa si la revedere...poveste lunga.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu sunt zombiiii, am alergat toata ziua, nu pot spune ca nu mi-a facut placere, dar acum sunt daramata, mai am de facut bagajin liniste, baiatul doarme, toata seara a fost marait si a balit...cred ca , sigur, a mai spart un canin, se vedea un colt alb, am pus mana si m-a perforat, dar am apucat sa simt ceva acolo, sper sa doarma ca maine plecam devreme.

Roxana, deci nu ma bazez pe tine sa termini capitolul??

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput