Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
Andy paturica este de la Tiny love.O am si pozata si filmata daca te duci pe poze david.
Simof ce mai faceti ?? Cum mai e puiutul ? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Andy,noroc cu tine,ca azi nu ma uitasem ce sarbatoriti avem...

Mina de Andrea_and

Radu de BabyBoy

Le:Fetelor vreau si eu costumas de Mos Craciun pentru David. Ati vazut pe undeva asa de mici ? Heeeeeeeeeeelp 
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
babytza
tare dragutza saltelutza.E de la ChicBB??
MommyMagda nici o poza nu e in album[sad]
LE: Babytza zicea Bitza ca sunt la Carrefour costumase asa mici.
Am vrut sa te intreb daca s-a reglat David cu mancarica ca se pare ca si noi trecem printr-o faza de asta.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p babytza tare dragutza saltelutza.E de la ChicBB?? |
Da, de la ei este.
Le: sarumana
o sa ma duc sa ma uit.
Soricelul meu iubit poze
poze David
felicic76 spune:
ultima trezire a fost la 5 copilul a mancat la bibe 120 ml culcat la loc.
II potolesc foamea la 10,30 cu un bibe a mancat 100ml, m-am muls si am scos 60 ml chinuiti rau, ii dau copilului si ii mananca si pe astia (vreo 40ml)(ca sa nu traga pompa in gol, l-am pus pe el la inceput, la ambii sanii, cred ca a apucat sa suga si el vreo 20 ml)
ce am inteles eu:
1.ieri nu a supt DELOC, a asteptat bibe si a mancat doar "completarea"
2. s-a obisnuit cu bibe
3. continuam cu puseul de crestere si mancam ca spartii
asa ca ce o sa fac eu
1. ma mulg in continuare
2. beau de toate ptr sporire
3. nu-i mai iau in seama nervii de la tziztzi si va pupa completare doar dupa ce ne stie tot cartierul, sa munceasca daca vrea sa manance, nu?![]()
eram multumita ca noaptea manca exclusiv tzitzi si dormea bine dupa aceea, tot de saptamana trecuta a trebuit sa-i dau bibe si noaptea.
nausica,simodina,300: multumesc mult

mommy: bine ati revenit! vreau foto cu nora mea!
irina: super tare faza cu tetina! (o sa ma uit si dupa nuk, eu am folosit numai avent si la suzi si la bibe, pe asta cu doua gauri am cocotat-o in dulap vreo 2 luni
)
andy.p, babytza:
300 spune:
| citat din mesajul lui preety Fetelor am si eu o intrebare. Cand fierb apa ptr bibe imi apar deasupra "scame" albicioase asa care raman si pe fundul ibricelului... Eu folosesc Borsec ptr ca este apa pe care o beau si eu. Vi se intampla? Sa schimb apa? Mamica fericita de Sorina Gabriela |
Borsec are foarte mult calciu si de asta se albesc bibe. Daca tot fierbi, poti folosi chiar apa rece de la robinet.
edit: eu citisem ca dezinfectezi biberoanele. Prntru lapte nu stiu ce sa zic, schimba apa sau vasul in care fierbi, just in case asa :)
Legat de apa plata, noi ne-am montat un filtru de apa si isi cam face treaba. Mi se pare mai comod. Maica-mea r mai smechera: are si un dispenser care da si apa fiarta (2l oricand).
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babytza spune:
La ce va referiti voi cu tetina de la avent, are doua gaurici pe unde iese lapticul sau a doua este cea de la baza tetinei care ajuta la eliberarea aerului din bibe ?
Felicic 
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
Felicic
Babytza eu ziceam ca are doua gaurici pe unde iese laptele,plus cea de aer..
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
Nausica spune:
| citat din mesajul lui preety Fetelor am si eu o intrebare. Cand fierb apa ptr bibe imi apar deasupra "scame" albicioase asa care raman si pe fundul ibricelului... Eu folosesc Borsec ptr ca este apa pe care o beau si eu. Vi se intampla? Sa schimb apa? |
Preety, eu nu fierb apa minerala, doar o incalzesc la microunde, cind mai fac formula. Dar am observat si eu ca apar chestiile alea cind fierbi, nush ce sa zic.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
300 spune:
Laura, da, sunt mult mai bine azi, multumesc. Ce ma mira pe mine (si pe sotul meu, de altfel) este ffaptul ca am devenit sensibila si nu mai recunosc gluma, ironia sau autoironia la fel de usor ca inainte. Probabil oboseala e de vina, intr-adevar am muuult mai putina rabdare si refuz compromisul din pacate.
Oricum am descoperit ca si el era (foarte) suferind, asa ca tot raul spre bine. Noi nu ne-am mai certat niciodata si inclin sa cred ca nici aia de ieri n-a fost asa ceva. E pacat, suntem obositi amandoi si trebuie sa gasim un pic de timp doar pentru noi. Eu inca pic la datorie destul de devreme si de aceea serile din timpul saptamanii sunt compromise. Aseara am stat toti 3 mai tarziu, chiar baita am facut-o la 11, dar tot am adormit cat a mai mesterit el pe la PC.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

Mamica fericita de Sorina Gabriela