Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Eu am 4 tipuri de biberoane: Avent, Nuk mici, Nuk din cele mari si rotunde si Babylove. La toate am puse tetine pentru laptik 0+ dar sincer nu simt nici o diferenta. Ma uit cand le spal cum pica si tot asa pica. fericita de Andreea-Maria |
Irina, la nuk sunt si tetine de ceai sau lichide subtiri care au gaura mai mica decat cele pentru laptic.
_giulianna_ spune:
Sunt 3 tipuri de tetine NUK
1. pentru lapte
2. pentru hrana subtire
3. pentru hrana groasa
Eu am luat teapa intr-o zi cand, nestiind ca exista mai multe tipuri am nimerit una de hrana groasa si avea un gauroooiiii mama mama.
Am zis ca le fac reclamatie dar m-a calmat un tip de la o farmacie :)
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
Ankussa spune:
Hop si eu cum v-am obisnuit de altfel ![]()
Fetelor revin cu problema mea arzatoare, copiii vostrii tipa ca din gura de sarpe in momentul cand apare o a treia persoana in peisaj? Toate bune si frumoase, tocmai ii ziceam astazi prietenei mele ca am trecut parleazul (nu chiat mot a mot ca in engleza nu exista sintagma
) si fii-miu mi-a tipat de ziceai ca il taie cineva si mai multe nu. Help, ce sa-i fac ca nu mai stiu, repet totul e ok pana nu se apropie respectiva persoana (a se citi oricine in afara de mami si tati) de el.
In alta ordine de idei azi am dat intamplator peste Jurnalul de tatic a lui Florin Campeanu (are blog pe DC)il recomand din tot sufletul pentru ca e demential in cazul in care vreti sa radeti cu gura pana la urechi si sa va dati seama ca nu suntem singure, si taticii au portia lor de "fun" cu bb-i.
Babytza sar`mana de compliment, soricelul tau e super too. 

Am plecat la soamne 
PS A lasat Mosul vreo nuia azi sau nu?![]()
_irina_ spune:
Ale mele sunt toate de laptik.
eu am nimerit o tetina fara gaura, nu am verificat-o si tragea piti intr-o veselie. Era si pe vremea cu colicile, se calmase din plans, dar eu zapacita de nesomn si nauca de cap nu imi explicam cum de nu scade de loc ceiutul. Am fost multumita in final ca piti s-a linistit, dupa aceea mi-am dat seama ca nu are gaura. De atunci cum era nervoasa piti cum intreba soata daca pune tetina aia fara gaura.
fericita de
Andreea-Maria
300 spune:
Irina soata ta e tare rau: ba glucoza cu fenobarbital, ba tetina fara gaura....
Ankussa fata mea e destul de toleranta. Daca nu-i e foame sta la oricine din familie. A luat-o si o prietena de-a mamei si a stat... Dar la noi pitica a vazut multa lume din primele zile.
LE ma refeream la faptul ca e rau cu bebbelina :) acum am vazut cum se interpreteaza
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
preety spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Cand fierb apa ptr bibe imi apar deasupra "scame" albicioase asa care raman si pe fundul ibricelului... Eu folosesc Borsec ptr ca este apa pe care o beau si eu.
Vi se intampla?
Sa schimb apa?
Mamica fericita de Sorina Gabriela
babytza spune:
Neata mamici 
Ma bucur ca v-a placut cadoul pentru mami. Si eu am fost fascinata de el. Acum problema este ca as vrea unul si pentru soacra si nu mai au....i-am pus pe cei de la studio sa sune la distribuitor si nu mai aduc pana in ianuarie. Asa ca va rog daca mai vedeti pe undeva ceva asemanator prin oras sa imi spuneti si mie ca arde rau !!!!
Se lasa cu paruiala ![]()
Dya eu de cand cu paturica m-am scos cu piciu...il pun pe ea si cel putin juma de ora sta de vorba cu animalutele, ba le cearta ba le zambeste
De regula chiar sta singurel fara probleme. Il las in patut si imi vad de treaba, iar pe el il vad in monitor. Dar si cand ma duc la el si ii vorbesc sau il iau in brate ma recompenseaza cu un zambet de ma topesc toata...
Ca sa nu mai zic ce sunete a inceput sa scoata
Sunt asa de scumpi...
MommyMagda bine ai revenit 
300 interesant jocul cu Bebelina
Piciu meu inca nu are treaba cu oglinda....mai avem..
Ankussa noi ne speriam inca de straini, ne bucuram de oricine ne baga in seama. Bine, la noi e si multa lume prin casa si prietene care vine mereu pe la mine, asa ca poate se pune si asta ![]()
Irina tare rau povestea cu tetina, sa imi spui si mie de unde ai luat-o 
De soata ta nici nu mai zic cu fenobarbitatul....![]()
Cu tetinele incep si eu sa ma enervez. Ieri am luat unele noi pentru ambele tipuri de bibe. Si am luat o mare teapa. LA cele chicco am luat tot masura O si au o gaura de s-a inecat saracul, iar la cele de la avent am luat o masura mai mare si curge muuuuuult mai incet. Care e logica ?
Ca io nu ma prind....
M-am intors la farmacie, ca oricum aveam nevoie si de lapte si am luat la desfacut cutiile cu tetine si pana la urma am gasit la cele chicco unele normale, asa cum erau cele pe care le aruncasem deja. Dar la avent de ce sunt mai mici ????
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Cuscra
si pup si pe micuta Maya 
De la mos a primit soricelul multe hainute ca am avut si musafiri si toti au adus cate ceva pentru ingerasii mei.
Eu tocmai am inceput cu piciul schimbarea laptelui si sper de data asta sa nu mai avem probleme. Trecem pe Nan ca ce luam noi au schimbat formula si cea veche nu mai este in nicio farmacie. Sa speram ca il va tolera.
Fetelor voi stiati ca formulele de lapte au taurina ????
MA duc sa il schimb, ca tocmai mi-a servit o prajiturica dupa 4 zile. Ce m-o astepta acolo in pampers ![]()
![]()
Le: Pretty dar de ce firbi apa plata ? Nu e obligatoriu.E suficient sa o incalzesti la bain marie (cred ca asa se scrie
) Iar cu scamele nu stiu ce sa iti spun
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
Buna dimineata
Noi suntem bine,inca dormim![]()
babytza stiam ca laptele praf contine taurina si ma gandeam ca de aceea e asa de agitata cateodata(colici nu mai avem).
Legat de tetine aceeasi problema o am si eu cu tetinele de la Avent,am impresia ca se chinuie sa traga pe cea nr 2,cred ca trec la 3.
Ce paturica de joaca i-ai luat,vreau si eu
preety apa plata nu se fierbe,se incalzeste doar.
Dya ce face Andreiutzul??S-a mai linistit?
MommyMagda ma duc sa vad daca ai pus poze
Ramo esti mai bine azi??
Ankussa chiar zilele trecute ma plangeam pe aici ca Alexia nu vrea sa stea cu nimeni..asa sunt unii bbei mai sensibili,multa rabdare.
irina super faza cu tetina fara gaura.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
andy.p spune:

Mina de Andrea_and
...pupam gropitele

Radu de BabyBoy

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia