Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

pe inserat!

Bine v-am gasit la scutecele!!!!
Pup toti bebeii si toate mamicile! (vreo 2-3 in special ; stiu ele care )

Urez LA MULTI, MULTI ANI! tuturor celor ce poarta numele Sfantului Nicolae!

Mergi la inceput

Raportez ca fac recuperari: sunt pe la capitolul 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya unde ziceai ca stai?

Piti nu sta singura decat maxim 10 minute si asta in conditiile in care are caruselul si sta sub el, e bine dispusa, mancata si schimbata. Altfel tot cu cineva si numai in brate, daca se poate.

azi m-a zapacit cu ridicatul in fundut, da sa se ridice si daca ii dau un deget se prinde de el, se ridica in fund si radeeeee. Daca nu o ridic face scandal monstru.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Ah! mai am si eu o rugaminte: parola de la contul comun de foto, please! (pe PM)
cui se milostiveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Dya unde ziceai ca stai?

Piti nu sta singura decat maxim 10 minute si asta in conditiile in care are caruselul si sta sub el, e bine dispusa, mancata si schimbata. Altfel tot cu cineva si numai in brate, daca se poate.

azi m-a zapacit cu ridicatul in fundut, da sa se ridice si daca ii dau un deget se prinde de el, se ridica in fund si radeeeee. Daca nu o ridic face scandal monstru.

Cuscra aproape de bazare!!!Te astept daca iti face cu ochiul!!!Si noi vrem in fundulet si ne enervam daca nu suntem ridicati dar e prea devreme pt ei nu stiu cum ii facem sa reziste pana la 6 luni???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

300, nikolici pentru promptitudine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Am facut o baita strasnica.

Raportez un nou joc. Vorbim cu si ne hlizim la Bebelina din oglinda. Doamne, am senzatia ca intelege ce-i spun! Rade la ea, se opreste din plans cand ii zic ca o vede Bebelina din oglinda (suntem in fata ei). Se fereste de ea cand o apropii, isi pune rusinata capul in pieptul meu apoi se uita cu coada ochiului la cea din oglinda... Ce mai, e mortala, nu ma asteptam sa o recunoasca drept una de-a ei.

Anticipez o gramada de jocuri cu Bebelina din oglinda.

Desigur, si eu exagerez acum dar e chiar atenta si... Se joaca.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

La multi ani si de la noi tuturor Nicoletelor, Nicolailor si derivatilor!

Nausica, n-oi fi tu experta dar zic ca zici bine ce zici . Felicic mama e cam mult 820 ml completare, asta nu prea mai suna a completare...Iar tetina aia cum bine zici e moarte sigura la tzitzi. Vezi ca exista de la nuk tetina S pt lichide subtiri, e mai ok decat avent am testat-o eu pe mara in cele 2 seri in care i-am dat completare. Si eu cred ca tre sa stimulezi bine productia inclusiv prin muls daca vrei sa dai tzitzi macar pan' la 3 luni, ca e clar ca falcone al tau s-a cam lenevit la tzitzi. Si sa stii ca 60 ml dupa nici 3 ore de supt nu e chiar asa nashpa, se zice ca pompa scoate juma' din cat ar scoate bb dar smecherul tau nu cred ca-ti mai suge calumea la cata completare a luat ca doar nu ia 1 kg juma' de lapte pe zi... Sper sa nu te superi pe mine

Eu ma duc sa ma mulg ca iar s-a lenevit fi-mea de mi s-au blocat niscaiva canale si toata ziua n-a catadicsit sa ma suga. Asa ca bag pompa ca azi-noapte m-am trezit la 5 juma' de durere de tzitzi iar in noaptea asta chiar vreau sa dorm.

LE: Felicic, eu am scos cam 90 ml acum dupa 2,5 ore de la ultimul supt deci nu mult in plus fata de tine in conditiile in care am mai deblocat putin din acele canale deci dupa vezi nu mult mai mult ca tine. Si lactatia in general scade seara...

Aaa, o intrebare: ai vostri mai au ciuperca aia pe limbuta ca la noi vad ca iar a aparut si ma intreb de ce naiba, eu retineam ca e la inceput dar apoi se duce si gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Felicia, daca ai scos 60ml dupa 2,5 ore, e ok. Inseamna ca ai lapte.
In pompat chiar sint experta, si pot sa-ti zic ca atit scoteam si eu inainte sa-mi reglez programul de muls. Acum scot la 3 ore 100-140ml, iar dimineata, dupa o pauza mai mare, scot 200-250.
Cred ca ai putea sa te pompezi (cit poti de regulat) ca sa-ti reglezi la loc laptele, abia apoi sa-l pui pe Falkone la treaba.
Cu tetina s-ar putea sa ai dreptate, si bine ca ai zis, pt ca taman azi am trecut-o si eu pe Ania pe tetinele cu 2 gauri, de la biberoanele Avent de 260ml. Eu m-am gindit ca inghite mai putin aer cu ele, nu mi-a trecut prin cap ca asta poate fi goodbye-tzitzi.

Hai, pup, sa ne zici ce progrese faci.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu o mai ridic, nu o las sa se chinuie. Daca vrea si se chinuie atata, ce sa ii fac?

Nausica wow, ce de laptik... Eu am renuntat la pompat ca nu imi mai simt sanii tari si mi-e frica sa nu cumva sa nu mai ramana si pentru piti.

Eu am 4 tipuri de biberoane: Avent, Nuk mici, Nuk din cele mari si rotunde si Babylove. La toate am puse tetine pentru laptik 0+ dar sincer nu simt nici o diferenta. Ma uit cand le spal cum pica si tot asa pica.

Mergi la inceput